Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Parīzē aplaupīts vārtsargs Donnarumma ar dzīvesbiedri

Parīzē aplaupīts vārtsargs Donnarumma ar dzīvesbiedri
Džanluidži Donnarumma. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas izlases un Parīzes "Saint-Germain" vārtsargs Džanluidži Donnarumma un viņa partnere piedzīvojuši uzbrukumu un aplaupīti savās mājās Parīzē.

Policija vēsta, ka pārim uzbrukuši vairāki cilvēki, kuri viņus sasējuši pašu dzīvoklī Francijas galvaspilsētas centrā, taču Donnarummam ar draudzeni izdevies aizbēgt uz blakus esošu viesnīcu. Pēc tam abi nogādāti slimnīcā.

“Ir sākta izmeklēšana saistībā ar apsūdzībām par bruņotu laupīšanu organizētā grupējumā un saasinātu vardarbību pēc notikumiem, kas notika Donnarummas kunga dzīvesvietā,” raidsabiedrībai BBC norādījis kāds Parīzes prokuratūras pārstāvis.

Neapstiprināti vēstījumi vietnē "Actu17" ziņo, ka laupītāji nozaguši dārglietas, pulksteņus un ādas izstrādājumus, kuru vērtība sasniedz 500 000 eiro. Futbolists ir guvis vieglus savainojumus, savukārt viņa partnere Alesija Elefante nav cietusi. Savā paziņojumā Donnarummas aģents sacīja, ka vārtsargs ar dzīvesbiedri ir šokā par notikušo, bet palīdz policijai veikt izmeklēšanu.

Donnarumma pārcēlās uz Parīzes "Saint-Germain" pirms diviem gadiem, un šodien bija plānojis piedalīties komandas pārbaudes spēlē pret "Le Havre" vienību, bet pēc dažām dienām ar klubu pirmssezonas ietvaros doties tūrē uz Japānu un Dienvidkoreju.

Donnarumma nav vienīgais futbolists, kurš piedzīvojis laupīšanu, taču lielākā daļa iepriekš veikto uzbrukumu notikuši, kamēr cietušie nav atradušies mājās. Šī gada janvārī diviem vīriešiem tika piespriests cietumsods par 2021. gada martā pastrādāto laupīšanu brazīļu futbolista Markiņosa dzīvesvietā. Markiņosa komandas biedra Anhela Di Marijas māja tika apzagta tajā pašā dienā. Iepriekš tikuši aplaupīti arī citi futbolisti, kas tobrīd spēlēja PSG rindās, tostarp Tiagu Silva, Dani Alviss un Eriks Šupo-Motings.