Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Francijas Superkausa fināls notiks Kanādā

Agris Suveizda

Francijas Superkausa fināls notiks Kanādā
"Bordeaux" komanda
Foto: AP

Francijas Profesionālās līgas federācija (PLF) paziņojusi, ka Francijas Superkausa izcīņas finālspēle notiks Monreālas "Olimpiskajā stadionā", Kanādā.

Neapšaubāmi nākamā Francijas Superkausa finālspēle atšķirsies no iepriekšējām, jo pirmo reizi vēsturē tā nenotiks Francijā. Iespējams, lai popularizētu gan pašu Superkausu, gan arī, tā saukto, eiropiešu futbolu Kanādas franciski runājošanā daļā, šoreiz finālspēle norisināsies Monreālas "Olimpiskajā stadionā". Jau pirmajās dienās, kad biļetes nonāca pārdošanā, tika izķertas vairāk nekā 12 tūkstoši. Spēle notiks pēc nedaudz vairāk kā mēneša - 25.jūlijā.

"Tā ir lieliska iespēja popularizēt Kvebekā starptautisko futbolu, kā arī pierādīt, ka mēs varam organizēt tik svarīgu un nozīmīgu spēli," sacīja Monreālas futbola kluba "Impact" prezidents Džo Saputo.

Atgādinām, ka Superkausā tiksies Francijas čempione "Bordeaux", kas šo trofeju izcīnīja arī pirms gada, kad pēcspēles sitienu sērijā pārspēja Lionas "Olympique", un Francijas kausa ieguvēja "Guingamp", kas spēlē tikai "Ligue 2" čempionātā.

Izmantotie resursi:
ligue1.com

  +2 [+] [-]

, 2009-06-19 23:31, pirms 15 gadiem
Galvenais, lai Bordo nepazemo Guingamp! Tas būtu švaki priekš superkausa!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-19 23:32, pirms 15 gadiem
interesanti

  +1 [+] [-]

, 2009-06-20 00:34, pirms 15 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: Galvenais, lai Bordo nepazemo Guingamp! Tas būtu švaki priekš superkausa!
domā būs tik traki...? Guincamp varētu izšaut arī superkausā.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-20 10:12, pirms 15 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: Galvenais, lai Bordo nepazemo Guingamp! Tas būtu švaki priekš superkausa!
vel ne tik sen shis klubs kapaja augstakaja sabiedriba un noshi kluba nak vairaki skalifutbola uzvardi un ja nemaldos ari Drogba taja kapaja!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-20 12:08, pirms 15 gadiem
nu skatiisies kaa ies..bet domaaju buus visai interesanti

     [+] [-]

, 2009-06-20 13:14, pirms 15 gadiem
Hmm, diezgan interesanti...
Kautgan, neesmu paarliecinaats, kaados apjomos vareetu Guingamp pazemoshana Bordo izpildiijumaa popularizeet tur kko... vai arii izteikta atsishanaas un ieshana uz haljavu Guingamp izpildiijumaa.
Katraa zinjaa, lielaaks efekts buutu, ja pretii buutu kaada OM, Lyon, vai taas pashas Lilles kautvai kalibra komanda, speele buutu interesantaaka.. tagad, nu nez..
Katraa zinjaa, laba ideja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja