Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Pauleta: ''Vainīgi ir visi''

Pauleta: ''Vainīgi ir visi''
Pedru Pauleta
Foto: AFP

Bijušais Portugāles izlases spēlētājs Pedru Pauleta, kurš patreiz pārstāv Francijas futbola klubu ''Paris Saint Germain'', izteicies, ka pie kluba neveiksmēm un sliktajiem rezultātiem vainīgi ir visi, nevis atsevišķas personas.

34 gadus vecais uzbrucējs atzinis, ka netaisās padoties un darīs visu, kas ir viņa spēkos, lai slavenais franču klubs šīs sezonas beigās neatstātu Francijas spēcīgāko futbola čempionātu.

Atgādināsim, ka nesen ''PSG'' izcīnīja Francijas līgas kausu, bet pagājušajā Francijas čempionāta kārtā komanda piedzīvoja kārtējo neveiksmi, mājās piedzīvojot sāpīgu zaudējumu pret ''Nice'' vienību ar rezultātu 2:3.
Pašreiz ''PSG'' ar 35 punktiem aizvadītajās 33 spēlēs ieņem necilo 18.vietu 20 komandu konkurencē. Tikpat punkti ir arī 17.vietā un 19.vietā esošajām ''Lens'' un ''Strasbourg'' komandām. Pēdējās trīs komandas sezonas beigās atkrīt uz zemāku futbola līgu - Ligue 2. Līdz sezonas beigām atlikušas vairs tikai piecas kārtas.

''Šajā brīdī vainīgi ir visi. Tikai sezonas beigās varēs pateikt, kurš patiešām bija vainīgs'', atzina Pauleta.
''Tagad atbildība ir jāuzņemas katram kluba pārstāvim. Tas ir pašsaprotami, ka mēs nepadosimies, jo līdz čempionāta beigām atlikušas ir tikai piecas spēles'', piebilda portugālis.

''Ir ļoti svarīgi apzināties, ka saglābāt vietu Ligue 1 joprojām ir iespējams. Mēs turpināsim cīnīties un esmu drošs, ka mums tomēr izdosies.
Spēle pret ''Caen'' parādīs, vai visi tik tiešām ir noskaņojušies par visiem 100 procentiem. Tagad ir pienācis tas brīdis, kad mums visiem jābūt kā vienam veselam un tad arī tiks sasniegts vēlamais rezultāts'', nopietni sacīja Pauleta.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-04-16 17:19, pirms 16 gadiem
Vinjiem jau tur neiet jau kuro gadu, cik skatos sastaavs zoliids bet muuzhdien kaut kas noiet greizi...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 17:28, pirms 16 gadiem
Psc Francijas liigaa gan tur viss aatri mainaas. Taadas komandas kaa Auxerre, PSG, Lens un Monako, kas veel nesen speeleeja Čempionu liigaa un UEFA kausaa tagad ciinaas par to lai neizkristu no liigas.. Nerunaajot, nemaz par Nantes, kas tagad speelee Ligue 2.. Vot liiga!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 19:06, pirms 16 gadiem
Nu piedodiet man visi PSG fani un tie, kuriem shii komanda simpatizee, bet manupraat shii komanda ir pelniijusi 1 gadu Ligue 2! Lai pakapaa tur un tad varbuut atgrieziisies ceriigaaki un speeciigaaki, nekaa ir paslaik! Ja vinji izvilks shogad un "knapajaa" saglabaas savu vietu Ligue 1, tad nedomaaju, ka naakosgad kkas radikaali mainiisies - taapat ciiniisies par nepaliksanu bottom three!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 20:49, pirms 16 gadiem
Tas viss ir ļoti , bet Ligue 1 japaliek - ticu ,ka tā būs.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 20:52, pirms 16 gadiem
oscars rakstīja: es gab tavaa vietaa par Francijas liigu un iesopejamie msresultatiem neko neprognozeetu taa liiga ir vienk neprognozeejama


Es zinu, ka taa ir neprognozeejama, pats tai pieveersu lielu uzmaniibu (Marseille deelj!), bet savaa komentaaraa neizteicu jebkaadas prognozes! Es tikai izsaku ceriibu, ka vinji vienu gadu pagozeesies Ligue 2 un iespeejams, ka tikai peec shaadas sezonas Ligue 2 atgrieziisies jau kaa speeks ar kuru buus jaareekjinaas!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 21:49, pirms 16 gadiem
Sastavs un speletaji veido pilnibaa normalu komandu, bet katreiz notiek kautkadas problemas, kljudas, pietrukst momentu noslegumi!

Es ari gaidu un ceru, ka paliks 1. ligaa, bet tulit jau Francijas kausa spele!

P.S. SPANIJA IR NEPROGNOZEJAMA!