Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Francijas labākais bombardieris Niangs pārceļas uz Turciju

Agris Suveizda

Francijas labākais bombardieris Niangs pārceļas uz Turciju
Mamadū Niangs
Foto: AP/Scanpix

Franču futbolists Hatems ben Arfa intervijā L'Equipe apstiprināja, ka neatgriezīsies Marseļas "Olympique". Savukārt marseļiesu uzbrukuma līderis Mamadū Niangs oficiāli pievienojies Stambulas "Fenerbahce".

"Es nekad neatgriezīšos klubā," intervijā L'Equipe vēlreiz apstirināja Hatems ben Arfa. "Viss ir beidzies. Es neesmu gatavs spēlēt šosezon. Man ir savs lepnums, cieņa. Es neesmu caurumu aizlāpītajs. Es neesmu mēsls. Lai kādas būs sekas, es turpināšu iesākto. Esmu gatavs visļaunākajam..." Tādējādi ben Arfa izteicās, ka ir gatavs upurēt šo sezonu principu un taisnības vārdā.

"Šādā situācijā ir svarīgi, lai klubam būtu spēcīgs prezidents. Paps Diufs [iepriekšējais kluba prezidents - aut.] jau pašā sākuma būtu pateicis "jā" vai "nē". Viņš vismaz zina, kā tikt galā ar šādām situācijām. Īstu cilvēku var ieraudzīt šādos brīžos, nevis tad, kad viss ir kārtībā," turpināja ben Arfa. "Man nav vēlmes vairāk strādāt ar treneri. Tas ir uzticības jautājums."

Tikmēr Marseļas "Olympique" kapteinis un uzbrukuma līderis Mamadū Niangs oficiāli pievienojies Stambulas "Fenerbahce". Niangs vēlmi pamest klubu pamatoja ar izdevīgāku līgumu - Niangs turpmākajos četros gados saņems 16 miljonus eiro. Pārejas maksa tiek lēsta astoņu-desmit miljonu apmērā. Niangs Marseļas "Olympique" rindās 227 spēlēs piecu sezonu laikā guvis tieši 100 vārtus. Pagājušajā sezonā 31 gadu vecais Niangs ar 18 precīziem sitieniem kļuva par visas līgas labāko vārtu guvēju.

Marseļas klubs joprojām meklē Didjē Dešāma pieprasīto superklases uzbrucēju (šobrīd Dešāma rīcībā vispār ir tikai viens pienācīga līmeņa uzbrucējs - brazīlietis Brandau). Lai arī Dešāms pierunāja Brazīlijas izlases futbolistu Luisu Fabianu nākt uz Marseļu, klubam joprojām nav izdevies panākt vienošanos ar "Sevilla". Pirmos divus piedāvājumus - 10 un 12 miljonu apmērā - Andalūzijas klubs noraidīja. Kā vēsta France Football, Marseļas "Olympique" jau nosūtījis trešo un pēdējo piedāvājumu - 15 miljonus (13 miljoni plus bonusi). Visticamāk, Fabianu paliks Seviļā, līdz ar to "Marseille" nedaudz vairāk nekā divu nedēļu laikā jāatrod jauns uzbrucējs un jātiek pāri krīzei klubā (sezona sākta ar diviem zaudējumiem Francijas čempionātā).

Savukārt jau pavisam drīz beidzot varētu noskaidroties Loika Remī nākotne. Gan pats Remī vēlas spēlēt stiprākā klubā, gan arī "Nice" nepieciešami finansiālie līdzekļi, tāpēc, domājams, Remī līdz augusta beigām Nicā nepaliks. Pēc franču mediju rīcībā esošās informācijas par Remī 13 miljonus piedāvāja "Tottenham Hotspur".

Izmantotie resursi:
L'EQUIPE : toute l'actualité sportive en...
France Football : actualité sportive du...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: kasagrande

  +5 [+] [-]

, 2010-08-15 14:56, pirms 14 gadiem
pareizaa attieksme, buutu vairaak tadau kaa vins

  +1 [+] [-]

, 2010-08-15 15:49, pirms 14 gadiem
Ar katru gadu, ar katru sezonu Turcijas futbola čempionāts papildinās ar arvien vairāk un vairāk laba, es pat teiktu augsta, līmeņa futbolistiem... Futbols tur ir topā, un varam būt apmierināti, ka Turcijā spēlē arī Latvijas fubola audzēknis...

  +4 [+] [-]

, 2010-08-15 16:03, pirms 14 gadiem
feelbest rakstīja: Ar katru gadu, ar katru sezonu Turcijas futbola čempionāts papildinās ar arvien vairāk un vairāk laba, es pat teiktu augsta, līmeņa futbolistiem... Futbols tur ir topā, un varam būt apmierināti, ka Turcijā spēlē arī Latvijas fubola audzēknis...
tieši tā!!
otrā reļigija vinjiem ir futbols
Slēpts komentārs: Matīss Priedīts

  -1 [+] [-]

, 2010-08-15 18:57, pirms 14 gadiem
feelbest rakstīja: Ar katru gadu, ar katru sezonu Turcijas futbola čempionāts papildinās ar arvien vairāk un vairāk laba, es pat teiktu augsta, līmeņa futbolistiem... Futbols tur ir topā, un varam būt apmierināti, ka Turcijā spēlē arī Latvijas fubola audzēknis...
Audzēkņi.

  -1 [+] [-]

, 2010-08-15 19:01, pirms 14 gadiem
Nu Ivanovam būs grūts darbiņš pret Niangu. Paņēma Galatasaray, tagad arī Fenerbahce jāņem... Klubs jau labi pastiprinājies. Niangs ir skaļs vārds, lai gan 31 gada vecumā jau var sākt domāt, nevis par to, kā tikt augstākā līmenī, bet, kur dabūt labāku naudiņu. Fenerbahcei kārtējais veiksmīgais papildinājums. Tottenham arī ļoti pastiprinātu uzbrukuma līniju, iegūstot Remī savā sastāvā. Visticamāk darījums notiks, jo apmierinātas būtu visas trīs puses. Tuvojas tas brīdis, kad ben Arfa pāries uz Newcastle. Es saku. Nu nepaliks viņš Marseļā, tagad tas ir pat vairāk nekā skaidrs. Mērķtiecīgs čalis, turas pie saviem principiem. Lai veicas un lai nebūtu šādu iemeslu dēļ jāizlaiž sezona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-16 15:31, pirms 14 gadiem
Bordeaux negrasās papildināties? Frančiem fūzis slīd uz pakaļgalu lēnām!