Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

''Nice'' un ''Marseille'' nekārtību dēļ pārtraukto maču pārspēlēs 27. oktobrī

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Nice'' un ''Marseille'' nekārtību dēļ pārtraukto maču pārspēlēs 27. oktobrī
Foto: Zumapress/Scanpix

Francijas augstākā čempionāta vadība paziņojusi, ka trešajā kārtā pārtrauktais mačs nekārtību dēļ starp ''Nice'' un ''Marseille'' tiks pārspēlēts 27. oktobrī neitrālā stadionā, kas gan vēl netika paziņots.

Francijas futbola augstākās līgas čempionāta trešās kārtas spēle starp ''Nice'' un ''Marseille'' tika pārtraukta 76. minūtē pēc tam, kad mājinieku līdzjutēji izraisīja nekārtības, ar priekšmetiem metot pretinieku spēlētājiem.

Vēlāk čempionāta vadība lēma, ka komandas spēli pārspēlēs, bet ''Nice'' zaudēs divus punktus čempionāta kopvērtējumā. Viens no soda punktiem gan piemērots nosacīti, to piemērojot atkārtota pārkāpuma gadījumā. Par līdzjutēju nekārtību izraisīšanu tai nākamās trīs mājas spēles jāaizvada pie tukšām tribīnēm.

Bez sodiem neizpalika arī ''Marseille'' pārstāvji - Dimitrī Pajets saņēma vienas spēles diskvalifikāciju, Alvaro Gonsaless divu spēļu, bet fizioterapeits Pablo Fernandess deviņus mēnešus nevarēs atrasties komandas tehniskajā zonā.

Šodien kļuvis zināms, ka abas komandas šo cīņu pārspēlēs 27. oktobrī pagaidām vēl nezināmā lokācijā. Iepriekš tika lemts, ka pārspēle norisināsies neitrālā stadionā, taču pagaidām spēļu vieta vēl nav nozīmēta. To plānots paziņot tuvākajā laikā.

''Nice'' pēc četrām spēlēm ar deviņiem punktiem ir ceturtajā, bet ''Marseille'' ar desmit punktiem tikpat spēlēs trešajā vietā Francijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/nice/st...