Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Gravgārds pievienojas "Nantes" klubam

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gravgārds pievienojas "Nantes" klubam
Mihaels Gravgārds
Foto: SCANPIX SWEDEN

Dānijas futbola izlases aizsargs Mihaels Gravgārds ir panācis vienošanos par pievienošanos Francijas 1. līgas klubam "Nantes".

Gravgārds pēdējās trīs sezonas aizvadīja vienā no vadošajiem Dānijas klubiem – "Kobenhavn". 30 gadus vecais dāņu futbolists līgumu ar franču klubu ir noslēdzis uz trim sezonām. Nav zināms cik lielu kompensāciju par Gravgārda pāreju saņēma dāņa bijusī komanda, bet šī summa varētu būt ap pusmiljonu eiro.

Savas karjeras laikā Mihaels ir vairākkārt spēlējis arī Dānijas izlases sastāvā un pēdējā laikā ir kļuvis par vienu no komandas pamatsastāva spēlētājiem. Jau ziņojām, ka "Nantes" futbola klubs izrāda nopietnu interesi arī par horvātu uzbrucēju Ivanu Klasniču, kas vēlreiz pierāda to, ka komanda pirms jaunās sezonas sākuma vēlas ievērojami pastiprināties.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-07 15:25, pirms 16 gadiem
Njaa, Nantes grib izdariit visu iespeejamo, lai speetu saglabaat vietu Ligue 1!


Bet vispaar respect autoram - divi raksti par Francijas klubiem, turklaat abi par Nantes (klubu, kurs atgriezas Ligue 1) - kko taadu es tiesaam negaidiiju! Patiikams paarsteigums!

  +3 [+] [-]

, 2008-07-07 16:12, pirms 16 gadiem
Domaju ka Nantes jaunajā sezona būs nopietns spēks un domajams ka viņi būs gatavi uz daudz ko vairāk neka tikai vietas nosargāšanu augstakaja līga!
Mana prognoze ir ka Nantes ļoti iespējams iesprauksies pirmaja desmitnieka gaidamaja sezona!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-07 16:23, pirms 16 gadiem
Doktor France rakstīja: Domaju ka Nantes jaunajā sezona būs nopietns spēks un domajams ka viņi būs gatavi uz daudz ko vairāk neka tikai vietas nosargāšanu augstakaja līga!
Mana prognoze ir ka Nantes ļoti iespējams iesprauksies pirmaja desmitnieka gaidamaja sezona!


Francijas liigas tabula ir ljoti bliiva, taa kaa viss var notikt, tas tiesa! Bet... es neticu, ka naakossezon 10tnieks buus vinjiem pa speekam! domaaju augstaakais kaada 15. vieta! ja izdosies saglabaat vietu Ligue 1, tad aiznaakossezon gan vareetu notikt, kaa tu saki - 10tnieks!

     [+] [-]

, 2008-07-07 16:46, pirms 16 gadiem
Žēl , ka Gronkāejers nepāriet nekur labākā komandā.