Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

E grupa: Beļģijas veco un jauno paaudžu apvienojums, trīs sīkstas sāncenses

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

E grupa: Beļģijas veco un jauno paaudžu apvienojums, trīs sīkstas sāncenses
Beļģijas valstsvienības futbolisti. Foto: Isosport/Imago Images/Scanpix

Trešajā Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā pēc kārtas vieni no favorītiem uz tikšanu vismaz pusfinālā būs Beļģijas futbolisti, kuriem iepriekšējie lielie turnīri beigušies ar nepadarīta darba sajūtu. Beļģus E grupā izaicinās Slovākijas, Rumānijas un Ukrainas valstsvienības – katra no tām ir spējīga rietumeiropiešiem iekost.

Ceļš uz Eiropas čempionātu

2022. gada FIFA Pasaules kausa finālturnīru ar pamatīgu vilšanos noslēgušajai Beļģijai šā cikla kvalifikācijā lielāko izaicinājumu meta Austrijas futbolisti, kuri Briselē cīnījās 1:1, bet Vīnē beļģi teju izsēja triju vārtu pārsvaru, uzvarot ar 3:2. Trijos no pēdējiem četriem kvalifikācijas cikliem Beļģija spēlējusi pret Igauniju, uzvarot visos sešos dueļos, turklāt tajos sakrājot ievērojamu vārtu attiecību – 26:4.

Šobrīd, iespējams, daudziem piemirsies tas, ka starplaikā no 2000. līdz 2016. gada Beļģija Eiropas meistarsacīkšu finālturnīriem nekvalificējās, kaut reizumis bija tuvu tam. Pēc "tukšā" perioda beļģi uz lielās skatuves atgriezās 2014. gada Pasaules kausa izcīņā Brazīlijā, kur karnevāla atmosfērā aizcīnīšanās līdz ceturtdaļfinālam bija uzskatāma par labu "zelta paaudzes" ieskriešanos tam, kas varētu sekot nākamajos lielajos turnīros.


Tomēr 2016. gada Eiropas meistarsacīkstēs Francijā beļģi ceturtdaļfinālā vīlās, sabrūkot pret Velsu (1:3). Pēc diviem gadiem Krievijā Beļģija Pasaules kausā rādīja ievērojamu sniegumu gan aizsardzībā, gan uzbrukumā – "zelta paaudze" bija pilnbriedā. Astotdaļfināla otrajā puslaikā beļģi atspēlējās no 0:2 un filigrānā pretuzbrukumā pēdējās sekundēs salauza japāņu sirdis (3:2), bet ceturtdaļfināla otrajā puslaikā godam izturēja Brazīlijas spiedienu, Tibo Kurtuā ar vienu no saviem labākajiem sniegumiem karjerā kaldinot uzvaru ar 2:1. Pusfinālā beļģu uzbrukumu tā beigu daļā iegrožoja Francija, kura pēcāk triumfēja visā turnīrā un beļģiem bija jāsamierinās ar bronzas dueli pret Angliju, kurā kontinentālās Eiropas pārstāvji bija pārāki ar 2:0, saldsmeldzīgi noslēdzot turnīru, parādot, ka komandas spēju griesti nebūt nebija pusfināls...

Nākamajos turnīros bija jūtama Beļģijas izlases lejupslīde, kaut 2018. gadā parādītā jauda brīžiem uzplaiksnīja. 2021. gada vasarā beļģi ar milzu mokām astotdaļfinālā pārvarēja Portugāles barjeru, turpretim ceturtdaļfinālā nākamā čempione Itālija izrādījās pārāk ciets rieksts. Paradoksāli gan, ka beļģi pret itāļiem nospēlēja pārliecinošāk nekā pret Portugāli. 2022. gada vēlā rudenī Katarā beļģiem trešā vieta grupā ar Kanādu, kā arī pusfinālistēm Horvātiju un Maroku. Iespējams, loģisks noslēgums pamazām novecojušam komandas kodolam.

Lielo turnīru starplaikos beļģi spēcīgi aizvadījuši pārbaudes spēles, kā arī otrajā UEFA Nāciju līgas sezonā tikuši līdz finālčetriniekam.

Par otro spēcīgāko komandu E grupā uz papīra uzskata Ukrainu, kurai šis būs pirmais finālturnīrs laikā, kad Krievija pret šo valsti izvērsusi liela mēroga agresīvu karu. 2022. gada Pasaules kausa un šā gada sacensību kvalifikācijās Ukraina sasniedza pārspēļu turnīrus. 2022. gada vasarā uzvara pār Skotiju pusfinālā un zaudējums pret Velsu izšķirošajā kārtā. Savukārt šā gada pārspēļu turnīrā ukraiņi atspēlējās un pieveica gan Bosniju un Hercegovinu, gan Islandi, pret skandināviem abus izšķirošos vārtus (2:1) gūstot cīņas galotnē.

Ukrainas augstākie sasniegumi ir aizcīnīšanās līdz ceturtdaļfinālam 2006. gada Pasaules kausā Vācijā un 2021. gada Eiropas meistarsacīkstēs, kuru astotdaļfinālā ukraiņi tika kā ceturtā statistiski augstvērtīgākā trešās vietas ieguvēja grupu sacensībās. Par vienu vārtu tiesu atpalika Somija. Astotdaļfinālā Ukraina pagarinājumā pieveica zviedrus, tā izskaņā precīzi sitot (2:1) Artemam Dovbikam, kurš tobrīd bija "Dnipro-1" kluba futbolists. Ceturtdaļfinālā nācās samierināties ar kapitulāciju (0:4) pret Angliju, kurai pēcāk pavisam nedaudz pietrūka, lai kausu "nogādātu mājās".

Ukraina bija trešā no Padomju Savienības atdalījusies valsts (aiz Krievijas un Latvijas), kura sasniedza kādu no pasaulē nozīmīgākajiem lielajiem finālturnīriem.

Rumānija sešu komandu kvalifikācijas grupā nopelnīja 22 no iespējamajiem 30 punktiem, tomēr tāpat par piecu punktu tiesu apsteidza tuvāko sekotāju Šveici, izcīnot pirmo vietu. Kopumā sešas uzvaras un četri neizšķirti. Pret grupas favorīti Šveici 2:2 un 1:0. Toties nepārliecinošs sniegums 0:0 spēlēs pret Kosovu un Baltkrieviju. Arī abās šomēnes aizvadītajās pārbaudes spēlēs 0:0, turklāt ne pret tām spēcīgākajām komandām – Bulgāriju un Lihtenšteinu...

Rumānija pēdējo lielo finālturnīru aizvadīja 2016. gadā Francijā. Toreiz rumāņiem bija tas gods spēlēt turnīra atklāšanas duelī pret mājiniekiem. Tajā spēlē franči uzvaras vārtus iesita vien pašā pamatlaika izskaņā. Atlikušajās cīņās rumāņiem neizšķirts pret Šveici un zaudējums debitantei Albānijai.

Kopš tā laika Rumānija vistuvāk finālturnīram bija 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijā, toreiz par punkta tiesu iepaliekot no otro vietu grupā izcīnījušās Ziemeļmaķedonijas.

Rumāņu līdzjutēji vairāk tikuši lutināti pirms 30 gadiem, kad Pasaules kausa izcīņā ASV no sociālisma jūga atbrīvojušās valsts izlase aizcīnījās līdz ceturtdaļfinālam. Šādā sacensību stadijā Rumānija tika arī 2000. gada Eiropas meistarsacīkstēs. Savukārt 2008. gadā grupā neizšķirti pret Franciju un Itāliju, taču ceturtdaļfinālā neizdevās tikt. Turklāt pēcāk sekoja strauja lejupslīde 2010. gada Pasaules kausa kvalifikācijā, kurā rumāņi palika aiz Serbijas, Francijas, Austrijas un Lietuvas.

Rumānijas futbols Eiropas kartē parasti nav spoži pamanāms. Uzplaiksnījumi ir bijuši neilgi.

Arī slovāki desmit spēļu kvalifikācijas grupā sakrāja 22 punktus, tomēr cīnījās par otro vietu, jo Portugāle bija neapturama, iegūstot visus 30 punktus. Slovākija kvalifikāciju noslēdza ar panākumiem pār tuvākajām sekotājām Luksemburgu, Islandi un Bosniju. Vistuvāk slovākiem bija luksemburgieši, kuri aizvadīja labāko kvalifikācijas ciklu valsts vēsturē, nopelnot vairāk punktu (17) nekā zaudējot.

Abos iepriekšējos Eiropas meistarsacīkšu finālturnīros slovāki grupā izcīnījuši trešo vietu. 2016. gadā ar to pietika, lai tiktu astotdaļfinālā, bet 2021. gadā nācās palikt "aiz svītras".

Slovākijas izlases spilgtākais turnīrs gan bija 2010. gada Pasaules kausā, kur pēdējā grupas spēlē pieveikta (3:2) tā brīža pasaules čempione Itālija un sasniegts astotdaļfināls. Toreiz par slovāku galveno varoni kļuva Roberts Viteks, kurš trijās grupas spēlēs iesita četrus vārtus.

Iepriekšējos Eiropas meistarsacīkšu finālturnīros

GadsBeļģijaUkrainaRumānijaSlovākija
2021.1/4 fināls1/4 finālsGrupu turnīrs
2016.1/4 finālsGrupu turnīrsGrupu turnīrs1/8 fināls
2012.Grupu turnīrs
2008.Grupu turnīrs
2004.
2000.Grupu turnīrs1/4 fināls
1996.Grupu turnīrs
1992.
1988.
1984.Grupu turnīrsGrupu turnīrs
1980.2. vieta
1976.
1972.3. vieta
1968.
1964.
1960.

Valstsvienību sastāvi un zvaigznes

Beļģijas rindas, protams, ir jaudīgākās. Piespēļu meistars Kevins de Breine un uzbrukuma smailes snaiperis Romelu Lukaku komentārus neprasa. Šie uzbrukuma spēlētāji ir novecojošās "zelta paaudzes" zieds. Arī aizsargi Aksels Vitsels un Jans Verongens kopā ar izlasi bijuši priekos un sarūgtinājumā. Lielo turnīru pieredzi uzkrājuši arī Tomā Menjē, Timotī Kastaņs, Janiks Karasko un Leandro Trosārs, kurš gan valstsvienības rindās iepriekš nav pastāvīgi nostiprinājies. 29 gadus vecais uzbrucējs aizvadīja spožu sezonu Londonas "Arsenal" rindās, ar 12 vārtu guvumiem palīdzot tai sīvi spēkoties par Anglijas Premjerlīgas titulu.

No valstsvienībā ienākošās jaunās paaudzes milzu talanti ir uzbrukumā. Aptuveni 70 milonus eiro vērtais Žeremī Doku šosezon kopā ar de Breini Mančestras "City" rindās triumfēja Premjerlīgā, debijas sezonā gūstot trīs vārtus un astoņas reizes rezultatīvi piespēlējot. Nepilnus 60 miljonus eiro vērts Leipcigas kluba iegādātais Loiss Opendā, kurš pirmajā sezonā Bundeslīgā guva 24 vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles. Bergamo "Atalanta" komandai UEFA Eiropas līgā palīdzēja triumfēt nepilnus 30 miljonus vērtais pussargs Šarls de Ketelārs, kuram A sērijā 10+8.

Beļģiem, kurus no šī cikla vada itālis Domeniko Tedesko, lielākās problēmas varētu rasties vārtsargu līnijā. Valsts vadošais vārtu vīrs Tibo Kurtuā izlasē atteicies spēlēt. Pirmais rindā aiz viņa ir Volfsburgas vienības pamatvārtsargs Kūns Kastēlss, kuram ir pamatīga pieredze Vācijas Bundeslīgā, tomēr salīdzinoši maz spēļu izlasē.

Arī ukraiņiem lielākā jauda ir vairāk priekšējā līnijā, kur ir Spānijā spēlējošie Dovbiks un Romāns Jaremčuks, kā arī pašmāju līgā atgriezušais veterāns Andrijs Jarmolenko. Dovbiks šosezon "La Liga" guva 24 vārtus un astoņos uzbrukumos rezultatīvi piespēlēja, kopā ar 8+7 nopelnījušo Viktoru Cihankovu palīdzot Žironas klubam izcīnīt vēsturisku panākumu – bronzas godalgas un ceļazīmi uz Čempionu līgu.

Anglijas Premjerlīgā spēlē pussargi Oleksandrs Zinčenko un jauneklis Mihailo Mudriks, kurš lielo talantu vēl nav spējis pilnvērtīgi apliecināt gan Londonas "Chelsea" rindās, gan valstsvienībā.

Slovāki paļausies uz aizsardzības spēkiem – Roterdamas "Feyenoord" dzelzs vīrs šosezon bijis Dāvids Hancko, kurš komandas aizsardzību balstīja visās 48 (!) spēlēs, tiekot nomainīt tikai reizi un kopumā izlaižot nieka 25 minūtes no pamatlaika. Lielu daļu no sezonas otrās puses savainots bija Parīzes "Saint-Germain" aizsargs Milans Škriniars, kurš laukumā atgriezās aprīļa beigu daļā. Savukārt Martins Dūbravka arī šosezon bija Ņūkāslas kluba pamatvārtsargs.

Aizsargs Peters Pekarīks un pussargs Jurajs Kucka vienīgie no pašreizējā sastāva piedalījušies visos trijos līdzšinējos Slovākijas finālturnīros.

Rumānijas valstsvienībā pašreiz pazīstamākais vārds ir gados jaunais aizsargs Radu Dregušins, kuru šosezon iegādājās Totenhemas "Hotspur". Dregušins Premjerlīgā ieradās pēc pieredzes uzkrāšanas A sērijā, kur nākamsezon atgriezīsies "Parma". Tās pirmajā vietā B sērijā nozīmīgu lomu spēlēja uzbrucējs Deniss Mans, kuram deviņi vārti un sešas piespēles.

2016. gada finālturnīrā no pašreizējā pieteikuma Rumāniju pārstāvēja pussargs Nikolaje Stanču un uzbrucējs Deniss Alibeks.

Sastāvi

Beļģijas sastāvs (Transfermarkt.com versijā katrs spēlētājs caurmērā vērts 23,38 miljonus eiro)

PozīcijaSpēlētājsVec.Klubs šosezonS+V
VārtsargiKūns Kastēlss31Al-Qadsiah (Saūda Arābija)10
Mets Selss32Nottingham Forest (Anglija)8
Tomass Kaminskis31Luton Town (Anglija)1
AizsargiJans Vertongens37Anderlecht154+10
Aksels Vitsels35Atlético Madrid (Spānija)132+12
Tomā Menjē32Trabzonspor (Turcija)66+8
Timotī Kastaņs28Fulham (Anglija)43+2
Arturs Teats24Rennes (Francija)15
Vauts Fāss26Leicester (Anglija-2)15
Zeno Debasts20Anderlecht8
Maksims de Kujpers23Club Brugge2
PussargiKevins de Breine32Manchester City (Anglija)101+27
Janiks Karasko30Al-Shabab (Saūda Arābija)74+11
Juri Tīlemanss27Aston Villa (Anglija)67+7
Orels Mangalā26Lyon (Francija)15
Amadū Onanā22Everton (Anglija)13
Asters Vrankss21Wolfsburg (Vācija)7
Arturs Vermērens19Atlético Madrid (Spānija)4
UzbrucējiRomelu Lukaku31Roma (Itālija)115+85
Leandro Trosārs29Arsenal (Anglija)34+9
Žeremī Doku22Manchester City (Anglija)22+2
Loiss Opendā24RB Leipzig (Vācija)17+2
Dodi Lukebakio26Sevilla (Spānija)15+2
Šarls de Ketelārs23Atalanta (Itālija)15+2
Johans Bakajoko21PSV Eindhoven (Nīderlande)12+1

Ukrainas sastāvs (ø-14,58 miljoni eiro)

PozīcijaSpēlētājsVec.Klubs šosezonS+V
VārtsargiHeorhijs Buščans30Dynamo Kyiv18
Andrijs Luņins25Real Madrid (Spānija)12
Anatolijs Trubins22Benfica (Portugāle)11
AizsargiMikola Matvijenko28Shakhtar Donetsk65
Vitālijs Mikolenko25Everton (Anglija)41+1
Iļja Zabarnijs21Bournemouth (Anglija)36+1
Oleksandrs Timčiks27Dynamo Kyiv17+1
Juhims Konopļa24Shakhtar Donetsk14+1
Bohdans Mihailičenko27Polissya Zhytomyr8
Oleksandrs Svatoks29Dnipro-16
Valērijs Bondars25Shakhtar Donetsk4
Maksims Taloverovs23LASK Linz (Austrija)3
PussargiTarass Stepanenko34Shakhtar Donetsk83+4
Oleksandrs Zinčenko27Arsenal (Anglija)63+9
Serhijs Sidorčuks33Westerlo (Beļģija)61+3
Ruslans Maļinovskis31Genoa (Itālija)61+7
Viktors Cihankovs26Girona (Spānija)54+13
Mikola Šaparenko25Dynamo Kyiv31+1
Mihailo Mudriks23Chelsea (Anglija)21+2
Heorhijs Sudakovs21Shakhtar Donetsk17+2
Volodimirs Bražko22Dynamo Kyiv4+0
UzbrucējiAndrijs Jarmolenko34Dynamo Kyiv119+46
Romāns Jaremčuks28Valencia (Spānija)50+15
Artems Dovbiks26Girona (Spānija)28+10
Oleksandrs Zubkovs27Shakhtar Donetsk33+2
Vladislavs Vanats22Dynamo Kyiv6

Rumānijas sastāvs (ø-3,54 miljoni)

PozīcijaSpēlētājsVec.Klubs šosezonS+V
VārtsargiFlorins Nice36Gaziantep (Turcija)21
Horaciu Moldovans26Atlético Madrid (Spānija)11
Štefans Ternovanu24FCSB1
AizsargiNikušors Banku31Universitatea Craiova36+2
Jonucs Nedelčaru28Palermo (Itālija-2)27+2
Andrejs Burke31Al-Okhdood (Saūda Arābija)27+1
Andrejs Raciu25Rayo Vallecano (Spānija)17+1
Radu Dregušins22Tottenham Hotspur (Anglija)17
Adrians Russ28Paphos (Kipra)20+1
Vasile Mogošs31CFR Cluj7
Bogdans Rakovicans24Raków Częstochowa (Polija)2
PussargiNikolaje Stanču31Damac (Saūda Arābija)70+14
Rezvans Marins28Empoli (Itālija)55+3
Janiss Hadži25Alavés (Spānija)35+5
Deniss Mans25Parma (Itālija-2)24+7
Mariuss Marins25Pisa (Itālija-2)18
Aleksandru Čikeldeu26Konyaspor (Turcija)37+4
Dejans Soresku26Gaziantep (Turcija)17
Dariuss Olaru26FSCB18
Florinels Komans26FCSB15+1
Adrians Šuts25FCSB2
UzbrucējiDžordže Puškašs28Bari (Itālija-2)42+11
Deniss Alibeks33Muaither (Katara)37+5
Deniss Dregušs24Gaziantep (Turcija)11+2
Daniels Birligja24CFR Cluj2

Slovākijas sastāvs (ø-6,02 miljoni)

PozīcijaSpēlētājsVec.Klubs šosezonS+V
VārtsargiMartins Dūbravka35Newcastle (Anglija)43
Mareks Rodāks27Fulham (Anglija)22
Henrihs Ravass26New England Revolution (ASV)0
AizsargiPeters Pekarīks37Hertha Berlin (Vācija-2)127+2
Milans Škriniars29Paris Saint-Germain (Francija)68+3
Dāvids Hancko26Feyenoord (Nīderlande)38+4
Norberts Ģembērs31Salernitana (Itālija)39
Deniss Vavro28København (Dānija)20+2
Vernons de Marko31Hatta (AAE)10+1
Adams Oberts21Cagliari (Itālija)5
Sebastians Koša20Spartak Trnava1
PussargiJurajs Kucka37Slovan Bratislava107+14
Ondrejs Duda29Hellas Verona (Itālija)72+13
Stanislavs Lobotka29Napoli (Itālija)55+4
Tomāšs Suslovs22Hellas Verona (Itālija)28+3
Matūšs Bero28Bochum (Vācija)30+1
Lāslo Bēness26Hamburger SV (Vācija-2)22+2
Patriks Hrošovskis32Genk (Beļģija)55
Leo Sauers18Feyenoord (Nīderlande)2
Tomāšs Rigo21Baník Ostrava (Čehija)1+1
UzbrucējiRoberts Boženīks24Boavista (Portugāle)40+7
Lukāšs Haraslīns28Sparta Praha (Čehija)36+6
Davids Strelecs23Slovan Bratislava18+3
Ivans Šrancs30Slavia Praha (Čehija)22+3
Dāvids Djurišs25Ascoli (Itālija-2)12+1
Ļubomirs Tupta26Slovan Liberec (Čehija)6

Pārbaudes spēles šogad

KomandaPretinieceRezultātsVārtu guvēji
BeļģijaĪrija0:0
Anglija2:2 (1:2)Tīlemanss (2)
Melnkalne2:0 (1:0)De Breine; Trosārs (11m)
Luksemburga3:0 (1:0)Lukaku (2); Trosārs
UkrainaVācija0:0
Polija1:3 (1:3)Dovbiks
Moldova4:0 (2:0)Jaremčuks; Cihankovs; Dovbiks; Sudakovs
RumānijaZiemeļīrija1:1 (1:1)Mans
Kolumbija2:3 (0:2)Hadži; Tenase
Bulgārija0:0
Lihtenšteina0:0
SlovākijaAustrija0:2 (0:1)
Norvēģija1:1 (0:1)Duda
Sanmarīno4:0 (3:0)Rigo; Suslovs; Haraslīns; Strelecs
Velsa4:0 (1:0)Kucka; Boženīks; Ampadu (s.v.); Bēness

Grupas spēļu kalendārs

DatumsPilsētaSpēleLaiks
17.06.MinheneRumānija – Ukraina16.00
FrankfurteBeļģija – Slovākija19.00
21.06.DiseldorfaSlovākija – Ukraina16.00
22.06.ĶelneBeļģija – Rumānija22.00
26.06.ŠtutgarteUkraina – Beļģija19.00
FrankfurteSlovākija – Rumānija19.00

"Betsafe" par izredzēm izkļūt no grupas, uzvarēt grupā un izcīnīt titulu

KomandaKoef1Koef2Koef3
Beļģija1.051.4017.00
Ukraina1.406.00100.00
Rumānija1.607.50200.00
Slovākija1.9014.00500.00

Sportacentrs.com redakcijas prognozes

BalsotājsBeļģijaUkrainaRumānijaSlovākija
Arkādijs Birjuks1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Ulvis Brože2. vieta1. vieta3. vieta4. vieta
Kristiāns Dilāns2. vieta1. vieta3. vieta4. vieta
Rolands Eliņš2. vieta1. vieta4. vieta3. vieta
Kārlis Justovičs1. vieta2. vieta4. vieta3. vieta
Matīss Kučinsks1. vieta2. vieta4. vieta3. vieta
Toms Mālmeisters1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Edmunds Novickis1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Agris Suveizda1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Vidēji1.331.673.333.67

"Euro 2024" apskati

GrupaKomandas
A grupaVācija; Skotija; Ungārija; Šveice
B grupaSpānija; Horvātija; Itālija; Albānija
C grupaSlovēnija; Dānija; Serbija; Anglija
D grupaPolija; Nīderlande; Austrija; Francija
E grupaBeļģija; Slovākija; Rumānija; Ukraina
F grupaTurcija; Gruzija; Portugāle; Čehija

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

     [+] [-]

, 2024-06-12 13:47, pirms 6 dienām
1. Beļģija
2. Ukraina
3. Slovākija
4. Rumānija

     [+] [-]

, 2024-06-12 15:07, pirms 6 dienām
Beļģijas izlasei formas krekli, kā FC Riga, gaiši zili. ';

     [+] [-]

, 2024-06-12 15:07, pirms 6 dienām
Cēsu stiprinieks rakstīja: 1. Beļģija
2. Ukraina
3. Slovākija
4. Rumānija
Ar domāju, ka Beļģija būs pirmie.
';

     [+] [-]

, 2024-06-12 22:59, pirms 6 dienām
Vecā paaudze ir brāļi Mpenzas, šajā izlasē visi ir jauni, iztrūkst dažu jauno (Kompany U-38, Hazard U-33, Courtois U-32).