Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

''Euro 2024'' D grupa: favorīte Francija, oranžie, Polija un Austrija

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

''Euro 2024'' D grupa: favorīte Francija, oranžie, Polija un Austrija
Kiljans Mbapē. Foto: Reuters/Scanpix

Jau šo piektdien ar Vācijas un Skotijas izlašu dueli startēs "Euro 2024" finālturnīrs. Starp galvenajām favorītēm uz titulu ir Francijas izlase, kas kopā ar Nīderlandi, Austriju un Poliju spēlēs D apakšgrupā. Šajā rakstā iepazīstināsim jūs ar visām četrām D grupas valstsvienībām.

Ceļš uz Eiropas čempionātu

Francija un Nīderlande bija vienā grupā Eiropas čempionāta finālturnīra kvalifikācijā. Divkārtējā šī turnīra uzvarētāja Francija, kuras spēlētāji pēdējo reizi Eiropas valstsvienību galveno futbola trofeju virs galvām cēla pirms 24 gadiem jeb 2000. gadā, kļuva par kvalifikācijas B grupas čempioni, astoņu maču laikā iekrājot septiņas uzvaras un vienu neizšķirtu, kas summā tai deva 22 punktus. Francūži savu pretinieku vārtos kvalifikācijā iesita 29 vārtus, kamēr savos vārtos bumbu ielaida vien trīs reizes. Kiljans Mbapē bija Francijas izlases labākais vārtu guvējs – viņš pretinieku vārtos bumbu raidīja deviņas reizes, kamēr otrais labākais ar trim precīziem sitieniem bija veterāns Olivjē Žirū.

Francija, kas Eiropas čempionāta finālturnīrā spēlēs 11. reizi, 2020. gadā apstājās astotdaļfinālā, savukārt 2016. gadā, kad turnīrs norisinājās Francijā, tā palika vicečempiones godā, finālā ar 0:1 piekāpjoties Krištianu Ronaldu un Portugālei. Laika posmā no 2018. gada līdz 2024. gadam Francija ir bijusi viena no labākajām un stabilākajām pasaules futbola izlasēm. 2018. gadā tā kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, bet četrus gadus vēlāk finālā Katarā tā pēcspēles 11 metru sērijā ar 3:4 atzina Lionela Mesi un Argentīnas pārākumu. Arī šajā Eiropas čempionāta finālturnīrā Francija tiek minēta kā viena no galvenajām favorītēm un titulu.

Nīderlande, kas nav starp galvenajām šī turnīra favorītēm, kvalifikācijas grupā ieņēma otro vietu uzreiz ar Francijas. Tā astoņu maču laikā tika pie sešām uzvarām, zaudējot divas spēles – abas zaudētas tieši pret grupas uzvarētāju un 2024. gada Eiropas čempionāta finālturnīra grupas pretinieci Franciju. Nīderlandes futbolisti atlasē guva 17 vārtus, bet ielaida septiņus (piecus tai divu maču laikā iesita francūži). Vouts Vēghorsts, Kodijs Gakpo un Kalvins Stengs bija komandas rezultatīvākie spēlētāji kvalifikācijā. Visi trīs futbolisti guva trīs vārtus izlases labā. Divus vārtus guva Anglijas Premjerlīgas čempions aizsargs Neitans Akē.

Nīderlande Eiropas čempionāta finālturnīrā arī piedalīsies 11. reizi. Oranžie šajā turnīrā triumfējuši vienreiz. Tas notika tālajā 1988. gadā, kad Rietumvācijā notiekošajā turnīrā tā ar 2:0 uzveica Padomju savienību. Šajā turnīrā gan startēja tikai astoņas komandas. Tā brīža labākais Nīderlandes spēlētājs bija Marko van Bastens, kurš turnīru noslēdza ar pieciem gūtajiem vārtiem. Kopš titula izcīnīšanās Nīderlande divas reizes spēlējusi pusfinālā, tai skaitā 2004. gadā, kad tā spēlēja vienā apakšgrupā ar Latvijas izlasi. Tolaik pusfinālā tā ar 1:2 atzina mājinieces Portugāles pārākumu (1:2). Pēc šī finālturnīra oranžie vienreiz tikuši labāko astotniekā, bet 2016. gadā Francijā komanda vispār nebija finālturnīra dalībniece, jo nespēja tam kvalificēties.

Ceturto reizi finālturnīrā spēlēs Austrija, kas kvalifikācijas F grupā ieguva otro vietu aiz Beļģijas. Astoņu maču laikā Austrija tika pie sešām uzvarām, neizšķirta un viena zaudējuma, kas summā deva tai 19 punktus (vien par punktu vairāk bija grupas uzvarētājai Beļģijai). Austrieši kvalifikācijā guva 17 vārtus, bet ielaida septiņus. Tās rezultatīvākais spēlētājs bija Marsels Zabicers, kurš atlasē guva četrus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Eiropas čempionātu finālturnīros Austrijas labākais sasniegums ir bijusi iekļūšana astotdaļfinālā, ko tai izdevās paveikt 2020. gadā. Pirms četriem gadiem finālturnīrā Austrija izcīnīja otro vietu C grupā, priekšā palaižot 2024. gada grupu turnīra pretinieci Nīderlandi, aiz sevis atstājot Ukrainas un Ziemeļmaķedonijas izlases. Izslēgšanas turnīrs padevās visai labs, jo tikai papildlaikā Austrija atzina Itālijas izlases pārākumu, kas vēlāk Londonā tika kronēta par Eiropas čempioni. Jāpiezīmē, ka Austrijas izlases lielākais panākums uz futbola skatuves sasniegts tālajā 1954. gadā, kad tā Pasaules kausā ieguva trešo vietu. Kopš tā laika gan Austrijas vieta futbola kartē ir krietni pamainījusies – kopš 1998. gada tā nav spēlējusi Pasaules kausā. Eiropas čempionātos gan veicies labāk, jo kopš 2008. gada tā izlaidusi tikai vienu finālturnīru (2012. gadā, kad tas norisinājās Polijā un Ukrainā).

Nedaudz sarežģītāks ceļš līdz finālturnīram bija Polijas izlasei, kas kvalifikācijā nespēja iegūt vienu no divām vietām grupā, kas garantēja vietu finālturnīrā. Kvalifikācijas E grupā tā palaida pa priekšu Čehiju un Albāniju, nespējot kvalificēties Vācijā notiekošajam finālturnīram uzreiz. Tā vietu finālturnīrā ieguva pateicoties Nāciju līgas turnīram, kurš tai deva vietu Eiropas čempionāta finālturnīra play-off raundā. Tajā Polija sākotnēji ar 5:1 pārspēja mūsu kaimiņus igauņus, bet finālā, pateicoties 11 metru sitieniem, ar 1:0 uzveica Velsu. Atlases turnīrā Roberts Levandovskis ar trīs vārtiem astoņu maču laikā kļuva par rezultatīvāko Polijas izlases futbolistu.

Polija arī nav starp galvenajām favorītēm finālturnīrā, tomēr tā piedalījusies visos finālturnīros kopš 2008. gada, kad turnīrs notika Austrijā un Šveicē. Labāko turnīru poļi aizvadīja gan astoņus gadus vēlāk, kad Francijā notiekošajā finālturnīrā Polija izcīnīja piekto vietu, ceturtdaļfinālā vien pēcspēles sitienu sērijā atzīstot nākamās Eiropas čempiones Portugāles pārākumu. Pamatlaiks tolaik beidzās ar 0:0, bet Jakubs Blaščikovskis izpildīja vienīgo neprecīzo pendeli, liedzot Polijai iekļūt pusfinālā.

Iepriekš Eiropas čempionātu finālturnīros

GadsFrancijaNīderlandeAustrijaPolija
20201/8 fināls1/8 fināls1/8 finālsGrupu turnīrs
20162. vieta-Grupu turnīrs1/4 fināls
20121/4 finālsGrupu turnīrs-Grupu turnīrs
2008Grupu turnīrs1/4 finālsGrupu turnīrsGrupu turnīrs
20041/4 fināls1/2 fināls--
2000Čempione1/2 fināls--
19961/2 fināls1/4 fināls--
1992Grupu turnīrs1/2 fināls--
1988-Čempione--
1984Čempione---
1980-Grupu turnīrs--
1976-3. vieta--
1972----
1968----
1964----
19604. vieta---

Komandu sastāvi un zvaigznes

Francija, kas Eiropas čempionāta finālturnīrā pēc bukmeikeru prognozēm ir starp trīs galvenajām favorītēm uz titulu, uz finālturnīru vedīs septiņus spēlētājus, kuri 2018. gada pasaules čempionātā izcīnīja galveno turnīra trofeju jeb Pasaules kausu. Starp šiem septiņiem futbolistiem ir tādi spēlētāji kā Antuāns Grīzmans, Benžamēns Pavārs, Olivjē Žirū, Usmans Dembelē un Alfonss Areolā, tomēr svarīgākais ir cits spēlētājs – 25 gadus vecais Kiljans Mbapē, kurš šovasar oficiāli pievienojies Čempionu līgas un Spānijas "La Liga" čempionei Madrides "Real". Viņš arī ir šīs Francijas izlases galvenais vilcējspēks uzbrukumā un komandas kapteinis. Pēc šī finālturnīra karjeru izlasē noslēgs 37 gadus vecais Žirū, kurš izlases rindās guvis 57 vārtus, kas ir Francijas valstsvienības rekords.

Lielākais pārsteigums Francijas izlases komplektācijā ir Ngolo Kantē iekļaušana sastāvā, kuru veido 25 futbolisti. 33 gadus vecais balsta pussargs, kurš 2022. gada Pasaules kausu izlaida savainojuma dēļ, izlasē nav spēlējis gandrīz divus gadus. Viņš ir vienīgais spēlētājs Francijas valstsvienībā, kurš aizvadītā klubu sezonu nepavadīja kādā no Eiropas "top5" līgām.

Ronalds Kūmans Nīderlandes izlases rindās ieļāvis septiņus spēlētājus, kuri ikdienā spēlē Anglijas Premjerlīgā. Divi no šiem septiņiem futbolistiem ir vārtu vīri – "Brighton" spēlētājs Bārts Verbrūgens un "Brentford" vārtsargs Marks Flekens. Nīderlandes aizsardzību cementēs skaļi uzvārdi, kas Eiropas klubu futbolā komentārus neprasa. Kūmanam pieejami tādi aizsargi kā Mateiss de Lihts ("Bayern"), Virdžils van Deiks ("Liverpool") un Neitans Akē ("Manchester City").

Pussargu un uzbrucēju pozīcijās Nīderlandei nav pasaules futbola superzvaigžņu, tomēr tās kvalitātes arī šajās pozīcijas ir pietiekami jaudīgas. Viens no komandas līderiem centra pussargs Frenkijs de Jongs ("Barcelona"), kurš kopš aprīļa beigām nav spēlējis potītes savainojuma dēļ, turnīra priekšvakarā tika izņemts no pieteikumu, tādējādi oranžajiem steidzami jāmeklē viņa aizstājējs. Tiek runāts, ka tuvākajā laikā Kūmans par viņa aizstājēju varētu nosaukt "Borrusia" spēlētāju Ianu Ītanu Māsenu. Sastāvā iekļauts arī bijušais "Liverpool" spēlētājs Džeordžinio Veinaldums, kurš iztiku šobrīd pelna Saūda Arābijas komandā "Al-Ettifaq". Uzbrukuma līnijā Nīderlandei ir Madrides "Atletico" spēlētājs Memfiss Depajs, "Liverpool" pārstāvošais Kodijs Gakpo, kā arī Dortmundes "Borrusia" spēlētājs Donjels Malens. Depajs izlasē šobrīd guvis 44 vārtus – viņš ir sešu precīzu sitienu attālumā no izlases rekorda, kas pieder Robinam van Pērsijam.

Austrijas izlasi šajā Eiropas čempionātā vadīs vācietis Ralfs Rangniks. Viņš kādu laiku bija arī "Manchester United" komandas pagaidu vadītājs. Austrijas izlase, kas finālturnīram kvalificējusies trešo reizi pēc kārtas, uz finālturnīru vedīs 11 spēlētājus, kuri ikdienā spēlē Vācijas Bundeslīgā. Liels zaudējums ir Davida Alabas nespēlēšana. Madrides "Real" spēlētājs nevarēs palīdzēt savai izlasei savainojuma dēļ. Austrijas kapteinis būs Marsels Zabicers, kurš spēlē Čempionu līgas finālistes Dortmundes "Borrusia" rindās. 25 maču laikā viņš šosezon guva četrus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Komandas rindās būs arī 35 gadus vecais Marko Arnautovičs (Milānas "Inter"), kurš izlases rindās aizvadījis 112 mačus un guvis 36 vārtus. Viņš šajā sastāvā ir vārtu guvumiem bagātākais spēlētājs un visu laiku otrais labākais vārtu guvējs Austrijas komandas vēsturē.

Mihals Probežs, kurš izlasi vada kopš 2023. gada, sastāvu paziņoja 7. jūnijā. Savainojuma dēļ Polijas izlasei būs jāiztiek bez uzbrucēja Arkadjuša Milika, kurš ceļgala savainojumā iedzīvojās pārbaudes spēlē pret Ukrainu. 30 gadus vecais uzbrucējs ikdienā pārstāv Turīnas "Juventus" vienību. Polijas valstsvienības galvenais vārtu vīrs ir Vojcehs Ščesnijs, kurš arī ikdienā spēlē Itālijā ("Juventus"). Aizsardzības līnijā poļiem ir spēlētāji gan no Itālijas, gan Anglijas līgām. Tās sastāvā ir tādi aizsargi kā Bartošs Berešinskis, Sebastians Valukevičs (abi - "Empoli"), Jans Bednareks ("Southampton") un Jakubs Kivjors (Londonas "Arsenal").

Šķiet, ka tikai retajam nav skaidrs, kurš ir Polijas izlases galvenais vilcējspēks un līderis. Tās rindās ir 35 gadus vecais Roberts Levandovskis, kurš ikdienā pārstāv Spānijas grandu "Barcelona". Izlases rindās Levandovskis ir nospēlējis 149 spēles, kuru laikā guvis 82 vārtus. Levandovskis ir visu laiku labākais Polijas izlases vārtu guvējs izlases rindās – otrajā vietā esošais Lubanskis Polijas kreklā guvis 45 vārtus. Lielā mērā tieši no Levandovska būs atkarīgs tas, kā Polijas izlasei veiksies ar vārtu gūšanu. 2023./24. gada sezonā Polijas futbola spīdeklis visu turnīru ietvaros aizvadīja 49 spēles "Barcelona" rindās, tiekot pie 26 vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Sastāvi

Francijas sastāvs

PozīcijaSpēlētājsVecKlubsS+V
VārtsargsMaiks Meņāns28Milan (Itālija)14
Alfonss Areolā31West Ham (Anglija)5
Briss Sambā30Lens3
AizsargsBenžamēns Pavārs28Inter (Itālija)53+5
Žils Kundē25Barcelona (Spānija)26
Teo Ernandess26Milan (Itālija)25+2
Dajo Upamekano25Bayern (Vācija)18+2
Ibraima Konatē26Liverpool (Anglija)14
Viljams Salibā23Arsenal (Anglija)13
Žonatans Kloss31Marseille12+1
Ferlāns Mendī30Real Madrid (Spānija)9
PussargsNgolo Kantē33Al Ittihad (Saūda Arābija)53+2
Adrjēns Rabio29Juventus (Itālija)43+4
Oreljēns Čuamenī24Real Madrid (Spānija)31+3
Jusufs Fofanā25Monaco17+3
Eduardo Kamavinga21Real Madrid (Spānija)15+1
Vorens Zaīrs-Emrī18PSG2+1
UzbrucējsOlivjē Žirū37Milan (Itālija)131+57
Antuāns Grīzmans33Atletico (Spānija)127+44
Kiljans Mbapē25PSG77+46
Kingslē Komans29Bayern (Vācija)55+8
Usmans Dembelē27PSG43+5
Markuss Tirams26Inter (Itālija)18+2
Randals Kolo Muanī25PSG15+3
Bradlē Barkolā21PSG

Nīderlandes sastāvs

PozīcijaSpēlētājsGadsKlubsS+V
VārtsargsBārts Verbrūgens2002Brighton (Anglija)5
Marks Flekens1993Brentford (Anglija)7
Džastins Beilovs1998Feyenoord8
AizsargsLutsarels Gērtruida2000Feyenoord7+0
Mateiss de Lihts1999Bayern (Vācija)44+2
Virdžils van Deiks1991Liverpool (Anglija)66+7
Neitans Akē1995Man City (Anglija)44+5
Deilijs Blinds1990Girona (Spānija)106+3
Džeremijs Frimpongs2000Bayer (Vācija)2+0
Denzels Dumfrīss1996Inter (Itālija)52+6
Mikijs van de Vens2001Tottenham (Anglija)2+0
Stefans de Vreiss1992Inter (Itālija)62+3
PussargsDžerdijs Shoutens1997PSV3+0
Havi Simonss2003Leipzig (Vācija)13+0
Džeordžinio Veinaldums1990Al-Ettifaq (Saūda Arābija)91+28
Tijani Reinderss1998Milan (Itālija)8+1
Džoejs Vērmans1998PSV8+1
Tēns Kopmeinerss1998Atalanta (Itālija)21+2
Raievs Gravenberhs2002Liverpool (Anglija)11+1
UzbrucējsVouts Vēghorsts1992Hoffenheim (Vācija)31+9
Memfiss Depajs1994Atletico (Spānija)90+44
Kodijs Gakpo1999Liverpool (Anglija)23+9
Donjels Malens1999Borussia D (Vācija)30+6
Stevens Bergveins1997Ajax32+8
Braiens Brobejs2002Ajax1+0

Austrijas sastāvs

PozīcijaSpēlētājsGadsKlubsS/V
PozīcijaSpēlētājsGadsKlubsS+V
VārtsargsHaincs Lindners1990Union SG (Beļģija)35+0
Niklass Hedls2001Rapid Wien (Austrija)1+0
Patriks Pencs1997Brøndby (Dānija) 0+0
AizsargsMaksimiliāns Vēbers1998Borussia Mönchengladbach (Vācija)25+0
Gernots Trauners1992Feyenoord (Nīderlande)11+1
Kevins Danso1998Lens (Francija)20+0
Štefans Pošs1997Bologna (Itālija)32+1
Leopolds Kverfelds2003Rapid Wien (Austrija)2+0
Filips Līnharts1996SC Freiburg (Vācija)21+1
Filips Mvens1994Mainz 05 (Vācija)12+0
Flāvijs Deivids Daniļuks2001Red Bull Salzburg (Austrija)3+0
PussargsNikolass Seivalds2001RB Leipzig (Vācija)24+0
Aleksandrs Prass2001Sturm Graz (Austrija)5+0
Marsels Zabicers1994Borussia Dortmund (Vācija)78+17
Florians Grilličs1995TSG Hoffenheim (Vācija)43+1
Florians Kaincs19921. FC Köln (Vācija)2+1
Romano Kristians Šmids2000Werder Bremen (Vācija)11+0
Kristofs Baumgartners1999RB Leipzig (Vācija)38+15
Konrāds Laimers1997Bayern Munich (Vācija)36+4
Matiass Seidls2001Rapid Wien (Austrija)4+0
Patriks Vimers2001VfL Wolfsburg (Vācija)12+1
Marko Grīls1998Rapid Wien (Austrija)5+0
UzbrucējsMarko Arnautovičs1989Inter Milan (Itālija)112+36
Mihaels Gregoričs1994SC Freiburg (Vācija)55+15
Andreass Veimans1991West Bromwich Albion (Vācija)24+2
Maksimiliāns Entrups1997TSV Hartberg (Austrija)3+1

Polijas sastāvs

PozīcijaSpēlētājsGadsKlubsS/V
PozīcijaSpēlētājsGadsKlubsS+V
VārtsargsVojcehs Ščensnijs1990Juventus (Itālija)81+0
Lukašs Skorupskis1991Bologna (Itālija)10+0
Marcins Bulka1999Nice (Francija)1+0
AizsargsBartošs Salamons1991Lech Poznan (Polija)13+0
Pācels Davidovičs1995Hellas Verona (Itālija)10+0
Sebastians Valukevičs2000Empoli (Itālija)4+1
Jans Bednareks1996Southampton (Anglija)56+1
Jakubs Kivjors2000Arsenal (Anglija)22+1
Timoteušs Puhačs1999Kaiserslautern (Vācija)14+0
Bartošs Berešinskis1992Empoli (Itālija)55+0
PussargsJakubs Pjotrovskis1997Ludogorets (Bulgārija)5+2
Jakubs Moders1999Brighton (Anglija)22+2
Pjotrs Zeliņskis1988Napoli (Itālija)89+12
Kamils Grosickis1988Pogoń Szczecin (Polija)93+17
Tarass Romančuks1991Jagiellonia Białystok (Polija)3+1
Damjans Šimaņskis1995AEK (Grieķija)17+2
Pšemislavs Frankovskis1995Lens (Francija)40+3
Sebastians Šimaņskis1999Fenerbahçe (Turcija)33+3
Nikola Zalevskis2002Roma (Itālija)17+0
Bartošs Slišs1999Atlanta United (ASV)8+0
Mihals Skorass2000Club Brugge (Beļģija)8+0
Kacpers Urbanskis2004Bologna (Itālija)1+0
UzbrucējsKarols Sviderskis1997Hellas Verona (Itālija)30+10
Roberts Levandovskis1988Barcelona (Spānija)149+82
Adams Buksa1996Antalyaspor (Turcija)15+6
Šištofs Pjonteks1995İstanbul Başakşehir (Turcija)28+11

Pārbaudes spēles

KomandaPretinieceRez.Vārtu guvēji
FrancijaLuksemburga3:0Kolo Muanī; Kloss; Mbapē
Kanāda0:0-
NīderlandeKanāda4:0Depajs; Frimpongs; Vēghorsts; van Deiks
Islande4:0Simons; van Deiks; Malens; Vēghorsts
AustrijaŠveice1:1Vidmers
Serbija2:1Vimmers; Bomgartners
PolijaUkraina3:1Valukevičs; Zeļinskis; Romančuks
Turcija2:1Sviderskis; Zalevskis

Grupas kalendārs

DatumsPilsētaSpēleLaiks
16.06.HambrugaPolija – Nīderlande16:00
17.06.DiseldorfaAustrija – Francija22:00
21.06.BerlīnePolija – Austrija19:00
21.06.LeipcigaNīderlande – Francija22:00
25.06.DortmundeFrancija – Polija19:00
25.06.BerlīneNīderlande – Austrija19:00

"Betsafe" par izredzēm izkļūt no grupas, uzvarēt grupā un izcīnīt titulu

KomandaKoef1Koef2Koef3
Francija1.051.555.00
Nīderlande1.203.7017.50
Austrija1.9010.0080.00
Polija2.2512.00150.00

Sportacentrs.com redakcijas prognozes

BalsotājsFrancijaNīderlandeAustrijaPolija
Arkādijs Birjuks1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Ulvis Brože1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Kristiāns Dilāns1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Rolands Eliņš1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Kārlis Justovičs2. vieta1. vieta4. vieta3. vieta
Matīss Kučinsks1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Toms Mālmeisters1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Edmunds Novickis1. vieta3. vieta2. vieta4. vieta
Agris Suveizda1. vieta2. vieta3. vieta4. vieta
Vidēji1.112.003.003.88

"Euro 2024" apskati

GrupaKomandas
A grupaVācija; Skotija; Ungārija; Šveice
B grupaSpānija; Horvātija; Itālija; Albānija
C grupa Slovēnija; Dānija; Serbija; Anglija
D grupaPolija; Nīderlande; Austrija; Francija
E grupaBeļģija; Slovākija; Rumānija; Ukraina
F grupaTurcija; Gruzija; Portugāle; Čehija

     [+] [-]

, 2024-06-11 19:46, pirms 2 nedēļām
Domāju, ka Francija arī paņems kausu. Angļi kā jau angļi, vācieši/spāņi/itāļi vēl atrodas kaut kādā paaudžu maiņas un sapratnes meklēšanas posmā, kur īsti nekāda saskaņa nav redzama. Franči jau ir norūdījušies Pasaules kausā + Eiropas labākais uzbrucējs. Pārliecinoši favorīti.