Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Dešāna padoms Francijas kritizētājiem: "Ja jums ir garlaicīgi, skatieties citas spēles"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dešāna padoms Francijas kritizētājiem: "Ja jums ir garlaicīgi, skatieties citas spēles"
Didjē Dešāns un Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpix

Eiropas čempionāta pusfinālistes Francijas izlases galvenais treneris Didjē Dešāns atraidījis pārmetumus par garlaicīgu futbolu un kritiķus palūdzis pievērsties citiem mačiem.

Preses konferencē pirms Eiropas čempionāta pusfināla pret Spāniju, kas gaidāms šovakar pulksten 22:00, Didjē Dešānam tika uzdots jautājums par Francijas garlaicīgo futbolu. "Ja jums ir garlaicīgi, skatieties citas spēles. Neviens nespiež skatīties mūsu spēles. Viss ir kārtībā," pauda Dešāns.

"Varbūt nerādām tādu futbolu, kā agrāk, taču mūsos joprojām ir spējas raisīt emocijas, padarot daudzus jo daudzus francūžus laimīgus ar saviem rezultātiem. Īpaši tagad, kad valstī nav viegli laiki," turpināja galvenais treneris, kurš 2018. gadā aizstūrēja Francijas izlasi līdz triumfam Pasaules kausā.

Grupā 1:0 pret Austriju, 0:0 pret Nīderlandi un 1:1 pret Poliju, astotdaļfinālā 1:0 pret Beļģiju, ceturtdaļfinālā 0:0 un uzvara pendelēs pret Portugāli. Taču starp Francijas trīs vārtiem nevieni nav gūti no spēles – austrieši un beļģi ieraidīja bumbu savos vārtos, bet pret Poliju kapteinis Kiljans Mbapē realizēja pendeli.

Spānijas galvenais treneris Luiss de la Fuente pirms gaidāmā dueļa aizstāvēja kolēģi: "Mēs visi būvējam spēles stilu, kas palīdzēs uzvarēt. Spānija ir skatāma komanda, to es nenoliegšu. Tas mums ir gēnos. Taču beigu beigās visu izšķir uzvaras. Mēs gribam spēlēt skaisti, bet gribam būt praktiski. Mēs rezultātu panākam ar skatāma futbola palīdzību. Taču šajā stadijā no svara ir tikai rezultāts. Tevi tiesās tikai pēc sasniegtā rezultāta."

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +2 [+] [-]

, 2024-07-09 17:45, pirms 2 mēnešiem
Varētu padomāt, ka kāds grands šajā čempionātā rāda pasakainu futbolu. Spāņi pirmajās spēlēs nedaudz izklaidējās, bet spēle pret Vāciju jau parādīja, ka spāņiem vienkārši iepriekš nebija neviena nopietna pretinieka. Franči spēlē daudz skatāmāk nekā angļi un nīderlandieši, tik vien, ka nespēj izmantot savus momentus. Ja gribējās skatāmu futbolu, visas cerības bija uz turkiem, jo tie gan skrēja un sita paši, gan aizsardzībā īpaši neizcēlās.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-09 21:09, pirms 2 mēnešiem
Pareiz ir! Ta labāk lai skatās angļu fudbollu

     [+] [-]

, 2024-07-11 00:26, pirms 2 mēnešiem
....bet interesanti, kas būs, kad izlasi trenēs Zizu...