Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Paškritiskais Ronaldu: ''Biju zemākajā punktā, kad komandai mani vajadzēja visvairāk''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Paškritiskais Ronaldu: ''Biju zemākajā punktā, kad komandai mani vajadzēja visvairāk''
Krištianu Ronaldu. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Portugāles izlase pirmdienas vakarā sasniedza ''Euro 2024'' ceturtdaļfinālu, pēcspēles sitienos pieveicot Slovēniju. Pagarinājumā Portugāles leģenda Krištianu Ronaldu nerealizēja 11 metru soda sitienu, kas būtu ļāvis izvirzīties vadībā. Pēc cīņas 39 gadus vecais futbolists par savu sniegumu izteicās paškritiski.

''Pat stiprākajiem cilvēkiem ir sliktās dienas. Biju savā zemākajā punktā, kad komandai mani vajadzēja visvairāk,'' pēc mača sacīja Krištianu Ronaldu, kurš pagarinājuma 105. minūtē nerealizēja 11 metru soda sitienu.

''Bēdas sākumā ir prieks noslēgumā. Tāds ir futbols. Mirkļi, neizskaidrojami mirkļi. Jutos bēdīgs un priecīgs vienlaikus. Taču svarīgā lieta ir to izbaudīt. Komanda paveica neticamu darbu. Cīnījāmies līdz galam un domāju, ka bijām pelnījuši uzvarēt, jo mums bija vairāk iniciatīvas,'' turpināja leģendārais portugālis.

''Visi zinām, ka Krištianu Ronaldu strādā vissmagāk. Saprotu, cik neapmierināts viņš ir, jo futbolam velta visu savu laiku. Ir prieks un liels gods būt vienā komandā ar viņu. Esam ģimene, es patiesi tā domāju. Koncentrējos uz iespēju vislabāko izmantošanu un vēlējos palīdzēt komandai. Tā ir pati galvenā lieta. Šī, visticamāk, bija manas dzīves labākā spēle,'' sacīja Portugāles vārtsargs Djogu Košta, kurš pēcspēles sitienu sērijā atvairīja visus trīs Slovēnijas futbolistu sitienus.

Portugāle ceturtdaļfinālā ''Euro 2016'' fināla atkārtojumā spēkosies pret Francijas futbolistiem. Cīņa 5. jūlijā pulksten 22.00 norisināsies Hamburgā.

Ceturtdaļfinālu kalendārs

DatumsLaiksPilsētaSpēle
05.07.19.00ŠtutgarteSpānija – Vācija
22.00HamburgaPortugāle – Francija
06.07.19.00DiseldorfaAnglija – Šveice
22.00BerlīneRumānija/Nīderlande – Austrija/Turcija

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +4 [+] [-]

, 2024-07-02 10:45, aizvakar
Esmu lielākais Ronaldo fans visu spēli skatījos nenāca galīgi miegs kas par aizraujošu spēli Ronaldu un vārtsargs ir labākie Portugāles spēlētāji.

  -4 [+] [-]

, 2024-07-02 10:51, aizvakar
Cēsu stiprinieks rakstīja: Esmu lielākais Ronaldo fans visu spēli skatījos nenāca galīgi miegs kas par aizraujošu spēli Ronaldu un vārtsargs ir labākie Portugāles spēlētāji.
Ja būtu Messi fans, tad noteikti Tev izdotos visur pareizi salikt pieturzīmes

  +2 [+] [-]

, 2024-07-02 11:57, aizvakar
Cēsu stiprinieks rakstīja: Esmu lielākais Ronaldo fans visu spēli skatījos nenāca galīgi miegs kas par aizraujošu spēli Ronaldu un vārtsargs ir labākie Portugāles spēlētāji.
Kristīnei nav nemazākā sakara ar uzvaru vakardienas spēlē. Visu izdarīja Košta. (pamēģini iemācīties vēl kāda portugāļu futbolista vārdu) Un es uzsvaru liktu nevis uz trim atsistām pendelēm, bet uz papildlaika beigās atvairīto izgājienu 1:1

     [+] [-]

, 2024-07-02 13:09, aizvakar
Godīgi sakot Ronaldo nospēlēja labi, bet es nesaprotu ko Pepe dara Portugāles izlasē!

     [+] [-]

, 2024-07-02 13:24, aizvakar
Ne pirmo reizi puis...
Jāmet miers, jāļauj izlasei augt un attīstīties, nevis gremdēt to ar savu pieprasīto laiku, uzbrukumiem un sitieniem, bet pienesuma nekāda...

  +2 [+] [-]

, 2024-07-02 13:24, aizvakar
Ambrē rakstīja: Godīgi sakot Ronaldo nospēlēja labi, bet es nesaprotu ko Pepe dara Portugāles izlasē!
Nospēlēja nedaudz zem sava līmeņa. Manuprāt, CR7 bija pārdedzis ar vēlmi beidzot gūt vārtus. Tad, kad iesitīs spēles gaitā, tad, iespējams, jutīsies daudz komfortablāk. Bet, pagaidām, tāda viduvēja spēle ar ļoti lielu velmi meklēt kontaktus pret pretspēlētājiem ar nodomu iegūt komandai kādu standartsituāciju. Iespējams, kad pie vainas spēlēšana arābos, kur uz CR7 skatās pavisam savādāk, bet šeit tiesneši tomēr zina CR7 niķus un uz tiem neparakstās. POR trenerim gan vajadzētu paņemt olas rokās un izrunāties ar CR7, jo pagaidām - viduvēja spēle no viņa puses!

     [+] [-]

, 2024-07-02 13:46, aizvakar
Manuprāt šī ir tā spēle,ja nebūtu Ronaldo laukumā,Portugāle būtu uzvarējusi jau pamatlaikā!

     [+] [-]

, 2024-07-02 16:00, aizvakar
Nekas arī pasaules labākajam futbolistam gadās neiesist pendeli. Slovēņi arī labi spēlēja.

     [+] [-]

, 2024-07-02 16:11, aizvakar
CR7>Messi

  +1 [+] [-]

, 2024-07-02 20:40, aizvakar
He hee, uzjautrina mani šitie visi dīvānā pirdēji. Ronaldu vecs, būtu labāk malā sēdējis, būtu citiem devis iespēju, neiesita pendeli utt... ha haa, jūs spēli skatījāties? Ronaldo izpildījums ne par mata tiesu nebija mazāks, sliktāks kā jebkuram portugāles spēlētājam. Ja nu vienīgī ekspansīvais ātrums. Viņs ir īsts komandas kapteinis. Tas ka jums viņš nepatīk, tas ir vairāk skaudības dēļ, jo ir simpātisks, harizmātisks, slavens spēlētājs. Un tad kā saldais ēdiens jums ir brīži kad viņš emocijās paraud, vai nokrītot prasa tiesnesim pendeli, tad jūs varat pilnībā ekstazēt, ieņirgt un saukāt viņu par Kristīni. Ehh, sīkpirži, būtu labāk skatījušies un priecājušies, ka jums vēl ir iespēja redzēt šo leģendu spēlējot dzīvajā ēterā.

     [+] [-]

, 2024-07-02 20:54, aizvakar
ļoti izteikti raudulīga , vecumam atbilstoša , lielummānijas pārņemta spēle želejgalvas izpildījumā . diez vai vēl izlasē tiks

     [+] [-]

, 2024-07-02 23:46, aizvakar
gii rakstīja: Manuprāt šī ir tā spēle,ja nebūtu Ronaldo laukumā,Portugāle būtu uzvarējusi jau pamatlaikā!
Ja penaldo nepaņems komanā un portugāle zaudēs, visi teiks - "ar penaldo mēs būtu uzvarējuši".
Tikaipenaldo grib gūt vārtus, nevis uzvarēt. Es trenera vietā paņemtu penaldo komandā, bet viņu izlaistu laukumā spēles beigās uz svarīgiem momentiem, piemēram papildlaiku, lai ar savu pieredzi palīz jaunajiem spēlētājiem. Lai ģērbtuvē saved kārtībā morāli, utt.
Gluži tā, kā izdarīja Zlatans Ibrahimovičs, kurš palīdzēja Milan kļūt par čempioniem 22.gadā