Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Sautgeits pēc izglābšanās pret slovākiem: ''Nevienā brīdī nejutu, ka turnīrs noslēgsies''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Sautgeits pēc izglābšanās pret slovākiem: ''Nevienā brīdī nejutu, ka turnīrs noslēgsies''
Gerets Sautgeits. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Anglijas futbola izlase svētdienas vakarā kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu, bet pagarinājuma ievadā guva uzvaras vārtus, izglābjoties ''Euro 2024'' astotdaļfināla mačā pret Slovākiju un sasniedzot ceturtdaļfinālu. Angļu galvenais treneris Gerets Sautgeits pēc cīņas medijiem sacīja, ka nevienā brīdī neesot jutis, ka šī varētu būt spēle, kad Anglija no turnīra izstājas.

''Tas ir dīvaini, bet nevienā brīdī nejutu, ka mūsu turnīrs šovakar noslēgsies. Pat brīdī, kad Kails Vokers izpildīja tālu iemetienu, varēja just, ka bija cerība. Varam izveidot haosu un kaut kas var sanākt. Nebiju iedomājies, ka gūsim vārtus ar tik skaistu sitienu,'' pēc izglābšanās astotdaļfinālā teica Anglijas izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits.

''15 minūtes līdz spēles beigām domāju, vai Džūds Belingems ir noguris un vai nevajadzētu viņu nomainīt, laukumā sūtot svaigas kājas, taču jūs ziniet, kādu iespaidu viņš var atstāt uz spēli. Šie ir tie brīži, kāpēc izvēlies viņu atstāt laukumā. Top spēlētāji ietekmē cīņas gaitu brīžos, kad tev to vajag. Tā ir viņa mentalitāte. Šī ir viena no klasiskajām Anglijas spēlēm, kad visi kopā izejam cauri grūtībām,'' turpināja Sautgeits.

''Slovākija ir laba komanda. Mums pagāja ilgs laiks līdz sapratām, kā uzlauzt viņu spiedienu. Ir jābūt pacietīgiem, lai to paveiktu. Stadionā valda satraukums, kad atrodies iedzinējos. Otrajā puslaikā to paveicām labāk – meklējām iespējas un turpinājām būt pacietīgi. Spēlētāji, kas nāca laukumā uz maiņu, deva pienesumu, taču noslēgumā tik un tā paļāvāmies uz tālu iemetienu. Kad esi atdevis visu un pretinieki ir noguruši, tie ir tie brīži, kas var mainīt spēli. Ir jāturpina ticēt.''

Anglijas futbolisti ceturtdaļfinālā spēkosies pret Šveici. Spēle norisināsies 6. jūlijā Diseldorfā.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +4 [+] [-]

, 2024-07-01 08:55, aizvakar
Gan jau pamatlaika pēdējās minūtēs bikses bija slapjas. Būtu zaudējuši, žurnaļugas būtu dzīvu apēduši!!!

  +4 [+] [-]

, 2024-07-01 11:00, aizvakar
Muld, bikses bija pilnas gan viņam, gan visai nācijai.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-01 11:25, aizvakar
Ɓesī šitā čīkstuļu tauta, slovākiem vajadzēja uzvarēt

  +2 [+] [-]

, 2024-07-01 12:43, aizvakar
Tagad sapratu kāpēc tika pie amata
Augstākā līmeņa d.....

     [+] [-]

, 2024-07-01 15:27, aizvakar
Diemžēl esošās izlases sniegums joprojām ir kritikas vērts, sevišķi izceļot Sautgeita nespēju salikt normālu komandu, taktiku utt.. domāju, ka Sautgeita laiks pie ENG stūres ir pagājis un pēc finālturnīra nepieciešamas jaunas dvesmas, kas spēs atdzīvinàt aktīvu spēles stilu, uzbrukumu utt..

     [+] [-]

, 2024-07-01 20:55, aizvakar
Cerams Šveice parādīs vietu pie ratiem šiem āpšiem
Belingema gols gan smuks