Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Beils pamet interviju, bet vēlāk apņemas pārstāvēt izlasi līdz karjeras beigām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Beils pamet interviju, bet vēlāk apņemas pārstāvēt izlasi līdz karjeras beigām
Garets Beils. Foto: imago images/Xinhua/Scanpix

Sestdienas vakarā no Eiropas čempionāta futbolā izstājās Velsas izlase, kas astotdaļfināla spēlē ar 0:4 piekāpās dāņiem. Komandas lielākā zvaigzne Garets Beils pēc mača nevēlējās atbildēt uz jautājumu, vai tā bijusi viņa pēdējā spēle valstsvienībā.

Pirms Eiropas čempionāta sākuma 31 gadu vecais Garets Beils atzina, ka ir pieņēmis lēmumu saistībā ar dalību izlasē, tomēr to paziņos tikai pēc turnīra beigām, citādi tas izraisīšot haosu. Pēc zaudējuma pret Dānijas izlasi Beilam tika vaicāts, vai viņš aizvadījis savu pēdējo spēli Velsas izlasē, bet Madrides "Real" futbolists izvēlējās neatbildēt un pameta interviju.

"Gribu turpināt spēlēt. Cilvēki visu laiku uzdod stulbus jautājumus. Ir acīmredzami, ka mīlu spēlēšanu izlasē. Spēlēšu Velsas valstsvienībā līdz dienai, kad beigšu savu karjeru," pēcāk sarunā ar velsiešu mediju S4C teica Beils. "Nupat sākām Pasaules kausa kvalifikāciju, un mums jāpaņem šeit iegūtā pieredze līdzi. Uzskatu – brīžos, kad spēlējam labi, esam pārliecināti un rādām stabilu futbolu. Mums jānotur šī pārliecība, jāturpina spēlēt futbols, un domāju, ka varam kvalificēties Pasaules kausam."

"Šis nav veids, kādā vēlējāmies doties mājās. Ielaidām vārtus, un spēle izmainījās. Izgājām uz otro puslaiku, ielaidām, un tas apdzēsa mūsu degsmi. Puiši ir dusmīgi, bet – labāk izkrist, spārdoties un kliedzot, nekā padodoties un neko nedarot. Palaidām garām iespēju, bet nevaram pārmest, ka nebūtu centušies," teica Beils. Pirms pieciem gadiem Velsa šokēja un sasniedza Eiropas čempionāta pusfinālu.

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

Slēpts komentārs: oxa

     [+] [-]

, 2021-06-27 14:55, pirms 3 gadiem
Vai tad vins ir real Madrid speeleetaajs... Neesmu parliecinaats bet man liekas Tottenham.?!?!?!

  -2 [+] [-]

, 2021-06-27 15:34, pirms 3 gadiem
Laikam ļoti pārdzīvo, ka publiski vairs nevarēs mesties uz celīša un sapņot par melnas desiņas iekļūšanu.... Bet tāpēc nav jāpamet presene un jāraud, jo sliktie žurnālisti uzdod stulbus jautājumus.

     [+] [-]

, 2021-06-27 16:02, pirms 3 gadiem
Spēlēs nevis līdz karjeras beigām, bet pareizāk būtu - kamēr aicinās uz izlasi ...

     [+] [-]

, 2021-06-27 16:37, pirms 3 gadiem
vairixs rakstīja: Vai tad vins ir real Madrid speeleetaajs... Neesmu parliecinaats bet man liekas Tottenham.?!?!?!
2013.gadā Real nopirka viņu no Totenhemas un joprojām ir Real īpašums. Pagājušā sezonā bija izīrēts Spurs, šosezon visticamāk spēlēs atkal Real