Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Mančīni: "Gandrīz neviens mums neticēja, bet mēs esam finālā"

Agris Suveizda

Mančīni: "Gandrīz neviens mums neticēja, bet mēs esam finālā"
Roberto Mančīni un Leonardo Bonuči svin iekļūšanu finālā. Foto: AP/Scanpix

Vēl vienu soli tuvāk pirmajam Eiropas čempiones titulam kopš 1968. gada spēra Itālijas futbola izlase, kas pamatlaika izskaņā nenoturēja vadību, tomēr pēcspēles sitienu sērijā atspēlējās pret Spāniju (1:1, 4:2).

Itālijas izlases galvenais treneris Roberto Mančīni: "Gandrīz neviens neticēja, ka spēsim to paveikt, bet, lūk, mēs esam finālā. Ir spēles, kurās nākas ciest, - ne visas var ritēt tik gludi, kā mums gāja līdz šim. Zinājām, ka spēle būs smaga, un tādēļ visi, kuri ar mums ir strādājuši šo trīs gadu laikā, ir pelnījuši uzslavas. Bumbas kontroles ziņā Spānija ir labākā komanda pasaulē. Tā mums radīja problēmas, mums vajadzēja ciest, kad tas bija nepieciešams, un jāgaida momenti, kad bija iespējas tādus izveidot. Pendeles ir loterija, taču vēlos novilkt cepuri Spānijas priekšā – tā ir brīnišķīga komanda."

Spānijas izlases galvenais treneris Luiss Enrike: "Šis nebūt nav skumjš vakars. Protams, vilšanās ir, taču tāds ir elites futbols. Ir jāiemācās gan uzvarēt, gan zaudēt. Daudz runājām par to, kā gribam spēlēt, un spēlētāji ticēja mūsu stilam – varu tikai viņus apsveikt, man nav par ko sūdzēties. Parādījām, ka esam komanda. Tagad ir svarīgi atgūties un tad atkal satikties Pasaules kausa kvalifikācijā. Pedri? Neviens 18 gadu vecumā nav spējis to, ko dara viņš. Viņa sniegums, lomas interpretācija, brīvo zonu atrašana, kvalitāte, raksturs…Nekad neesmu redzējis nevienu, kurš darītu to, ko dara viņš. Tas neatbilst nekādai loģikai."

Itālijas izlases centra aizsargs Leonardo Bonuči: "Apsveicu Spāniju ar parādīto sniegumu, taču mēs atkal parādījām savu sirdi, atdevi un spēju pārvarēt sarežģītus brīžus. Mums atlicis spert vēl vienu centimetru. Tas ir neticami, ko mēs darām. Pēc piecām dienām būsim atpakaļ, un mums vajag to pašu attieksmi, lai vestu mājās trofeju, kuras mums ir trūcis 50 gadu."

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

  +1 [+] [-]

, 2021-07-07 12:46, pirms 3 gadiem
Ko nozīmē, ka neviens neticēja? Vai tad itāļi nebija favorīti uz titulu pirms čempja?

     [+] [-]

, 2021-07-07 14:31, pirms 3 gadiem
Beļģija,Francija un Anglija. Tie bija favorīti,nevis Itālija.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-07 16:32, pirms 3 gadiem
Itāļi pelnijuši ar savu parādīto sniegumu pacelt kausu!Veiksme arī uzsmaida stiprākajiem par ilgi gaidīto titulu par ITĀLIJU..

     [+] [-]

, 2021-07-08 13:31, pirms 3 gadiem
Kaseenc27 rakstīja: Beļģija,Francija un Anglija. Tie bija favorīti,nevis Itālija.
..Francija, Itālija, Beļģija. tie bija favorīti, nevis Anglija.