Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Dānijas kapteinis Kjērs: ''Melotu, ja teiktu, ka iekļūšana pusfinālā mūs apmierina''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dānijas kapteinis Kjērs: ''Melotu, ja teiktu, ka iekļūšana pusfinālā mūs apmierina''
Simons Kjērs (no labās). Foto: AP/Scanpix

Dānijas izlases kapteinis Simons Kjērs pēc uzvaras 2020. gada Eiropas čempionāta ceturtdaļfināla spēlē pār Čehiju ar 2:1 pauda, ka valstsvienības futbolisti mērķē iekļūt finālā un pagaidām nav apmierināti ar sasniegto. Savukārt Čehijas kapteinis Vladimirs Daruda atklāja, ka čehiem par parādīto sniegumu turnīrā nav par ko kaunēties.

Sestdien pirmo reizi kopš 1992. gada, Eiropas čempionāta futbolā pusfinālā iekļuva Dānijas valstsvienība, kura ceturtdaļfinālā ar 2:1 apspēlēja Čehiju. Vārtus piektajā minūtē guva Tomass Delanijs, bet 42. minūtē to dubultoja Kaspers Dolbergs.

''Maģisks sasniegums. Kad sanācām kopā, pirmā lieta, ko parādīju puišiem, bija Vemblija stadiona bildi. Tur spēlējām pagājušā gada rudenī. Teicu, ka šajā laukumā atgriezīsimies. Šodien jutāmies kā spēlētu Dānijā, jo mūsu kaislīgākie līdzjutēji bija atbraukuši mūs atbalstīt Baku. Esam ļoti pateicīgi,'' pēc spēles pauda Dānijas galvenais treneris Kaspers Hjulmands. Treneris arī atzina, ka katru dienu piedomā par Kristianu Ēriksenu, kurš pirmajā turnīrā spēlē pret Somiju saļima laukumā.

Pirmo vārtu autors Tomass Delanijs apgalvoja, ka sniegums varbūt nebija tas labākais, taču tas aizmirsīsies: ''Fantastiska sajūta. Spēle neizvērtās tā kā bijām plānojuši, taču par spīti tam turējām savu fokusu līdz beigām. Mani neuztrauc, kā spēle pagāja. Tas tiks aizmirsts, galvenais, ka esam pārvarējuši šo barjeru.''

''Pirms turnīra mums bija mērķis tikt līdz Vemblijam. Es melotu, ja teiktu, ka esam apmierināti ar sevi par tikšanu pusfinālā. Mums jāatjaunojas un pēc četrām dienām mums ir nākamā spēle, kurai jāsagatavojas,'' jau par nākamajiem izaicinājumiem domāja Dānijas kapteinis Simons Kjērs.

Savukārt Čehijas izlases kapteinis Vladimirs Darida pauda lepnumu par savu izlasi: ''Mums nav par ko kaunēties. Parādījām labu sniegumu visa turnīra gaitā, smagi cīnījāmies un parādījām īstu raksturu. Tas bija redzams arī šīs dienas mačā. Žēl, ka nespējām realizēt savas iespējas, jo ticu, ka tas mainītu cīņas gaitu par labu mums.''

2020. gada Eiropas čempionāta pusfināli paredzēti 6. un 7. jūlijā. 6. jūlijā par vietu finālā cīnīsies Spānijas un Itālijas futbolisti, bet dienu vēlāk Anglijas un Dānijas. Fināls paredzēts 11. jūlijā.

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/...

  +1 [+] [-]

, 2021-07-04 16:10, pirms 3 gadiem
Jāiet līdz galam , vispirms jāizslēdz bimbātāju valsts un tad arī Spāņus vai Itāļus..

     [+] [-]

, 2021-07-05 12:57, pirms 3 gadiem
Ja itāļi tiks līdz finālam,tad viņiem arī vajazētu vinnēt.