Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Spinacollam traumas dēļ nāksies izlaist četrus mēnešus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Spinacollam traumas dēļ nāksies izlaist četrus mēnešus
Leonardo Spinacolla. Foto: AP/Scanpix

Itālijas izlase piektdienas vakarā sasniedza Eiropas čempionāta futbolā pusfinālu, bet zaudēja pamatsastāva spēlētāju Leonardo Spinacollu. Itālijas medijos vēstīts, ka viņam plīsusi kreisās kājas Ahilleja cīpsla un ka pēc atgriešanās Romā būs nepieciešama operācija.

Favorītu duelī Itālijas izlasei izdevās ar 2:1 pārspēt beļģus. Viens no komandas redzamākajiem futbolistiem visa turnīra garumā bijis kreisās malas spēlētājs Leonardo Spinacolla, tomēr viņam savainojuma dēļ čempionāts ir beidzies. Traumā viņš iedzīvojās, desmit minūtes pirms mača beigām ķerot rokā Torganu Azāru. Itālijas futbolists laukumu pameta uz nestuvēm un ar asarām. Pārbaudēs konstatēts Ahilleja cīpslas plīsums, vēstīts Itālijas medijos.

Uzvara tika izcīnīta Minhenē, bet operācija Spinacollam tiks veikta Romā. Prognozes liecina, ka divus mēnešus viņam nāksies staigāt īpašā stiprinājumā, kam sekos divus mēnešus ilga rehabilitācija. Tādējādi "AS Roma" spēlētājam nāksies izlaist A sērijas sezonas pirmo daļu.

"Situācija izskatās ļoti nopietna. Tas, kā viņš guva traumu, tas, ka viņš bija asarās... Ir ļoti žēl, jo viņš rādīja lielisku sniegumu," pēc uzvaras teica valstsvienības galvenais treneris Roberto Mančīni.

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Izmantotie resursi:
https://sport.sky.it/calcio/europei...

  +7 [+] [-]

, 2021-07-03 12:41, pirms 3 gadiem
Komentētāji Morozovs un Krēgers vakar nodemonstrēja savu stulbumu, paņirgājoties par Spinacollas traumu, piešujot viņam simulēšanu...

  +5 [+] [-]

, 2021-07-03 12:49, pirms 3 gadiem
jaaa, komentētāji vakar parādīja, ka viņiem šis čempionāts ir beidzies

  +4 [+] [-]

, 2021-07-03 14:06, pirms 3 gadiem
Kāds vēl Spinacolla? Itāliski ir Spinazzola, līdz ar to latviski jāatveido kā Spinacola. Ja oriģinālā ir viens L, no kurienes latviski var otrs rasties? Iemācieties taču vienreiz atveidot uzvārdus!!!

  +1 [+] [-]

, 2021-07-03 15:12, pirms 3 gadiem
Ļoti žēl, būtu bijis turnīra MVP.

     [+] [-]

, 2021-07-03 15:13, pirms 3 gadiem
Cerams Florensi atkopsies uz 6.jūliju, citādi būs diezgan bēdīgi.

     [+] [-]

, 2021-07-03 16:53, pirms 3 gadiem
Itāļi noilgojušies pēc titula spēlē pārliecinoši izskatās vislabāk no visām komandām!