Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Blanks: "Ronaldu ir labākais čempionātā, bet finālā netiks"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Blanks: "Ronaldu ir labākais čempionātā, bet finālā netiks"
Krištianu Ronaldu
Foto: AP/Scanpix

Eiropas čempionāts tuvojas noslēgumam. Polijā un Ukrainā vēl atlikušas trīs spēles – pusfināli un lielais fināls. "Skonto" uzbrucējs Kristaps Blanks, kurš čempionātam seko līdz kopā ar Sportacentrs.com, neatsakās no savas pirms turnīra izteiktās prognozes. Proti, vietu finālā viņš atvēl Spānijai un Vācijai. Tātad pusfinālos turnīrs beigsies Portugālei un Itālijai. Vai tā būs?

Ceturtdaļfinālu prognozes

SpēleProg.Rez.
Čehija – Portugāle1:20:1
Vācija – Grieķija2:04:2
Spānija – Francija1:02:0
Anglija – Itālija1:10:0

Ceturtdaļfinālos jau daudz labākas sekmes ar prognozēšanu. Vienīgi netrāpīju uz pēdējo spēli, kur "pendelēs" devu priekšroku angļiem. Pirmajā spēlē čehi neko īpašu neparādīja. Portugāle bija labāka un guva vārtus. Domāju, ka portugāļi iesitīs ātrāk. Ronaldu ir līdz šim labākais spēlētājs čempionātā. Sākumā nebija tik labs, taču iesita svarīgās spēlēs pret holandiešiem un čehiem.

Otrajā mačā tas pats. Kad grieķi panāca 1:1, šķita, ka varbūt tomēr būs intriga. Tiklīdz Vācija guva savus otros vārtus, bija diezgan droši zināms, ka vēlreiz atspēlēties Grieķijai neizdosies. Tas, ka vācieši ielaida divus vārtus, protams, pārsteidza, taču otrie bija pašās beigās pie 4:1. Spēle ar roku bija – "pendele" jādod. Grieķiem nebija variantu tajā spēlē.

Grūti teikt, kam ceturtdaļfinālos bija vairāk variantu – grieķiem pret vāciešiem vai frančiem pret Spāniju. Kā spāņi tika pie bumbas, tā sāka to ripināt pa kvadrātu. Francija pirmajā puslaikā bija ļoti negatīva, otrajā centās vairāk, sasparojās, tomēr nebija frančiem iespēju. Spānijai šoreiz izdevās iesist ļoti ātri, kas viņiem krietni atviegloja uzdevumu.

Manuprāt, visinteresantākā no ceturtdaļfinālu spēlēm bija pati pēdējā. Abām komandām bija momenti, it īpaši 1. puslaikā. Otrajā puslaikā angļi pārāk iesēdās aizsardzībā. Var teikt, ka jau no pirmā puslaika beigām Anglija gaidīja "pendeles". Nezinu, kāpēc tas tika darīts. Visi taču labi zina viņu statistiku pēcspēles sitienos. Itālija pat iedeva handikapu, taču Ešliji nespēja trāpīt todien.

Finālā Spānija pret Vāciju

Spānija un Portugāle spēlē līdzīgā stilā. Ronaldu parasti spēlēs pret vienu no pasaules labākajām komandām "Barcelona palīdz spāņi, kuri ir "Real" sastāvā. Šodien viņi būs pretējā komandā. Būs interesanti pavērot, kā tas ietekmēs Ronaldu spēli. Domāju, ka spāņi šodien atkal turēs bumbu. Ja spāņi iesitīs pirmie, tad Portugālei būs ļoti grūti. Ja pirmā iesitīs Portugāle, tad varētu būt ļoti interesanta spēle. Lieku uz 2:1. Spānija gūs divus vārtus, bet Portugāle beigās atspēlēs tikai vienus.

Pirms čempionāta prognozēju, ka finālā būs Spānija un Vācija. Lai arī Itālija ar Andrea Pirlo priekšgalā izskatās ļoti labi, lieku uz Vāciju 1:0. Bumbas kontrolē Vācijai vajadzētu būt pārsvaram, taču Pirlo var būt iebildumi. Man ļoti patīk viņa sniegums šajā čempionātā. Tādas piespēles, kādas ir viņam, spēj atdot tikai lieli meistari. Angļi pirms spēles runāja par Pirlo neitralizēšanu, taču mačā nekas no tā nesanāca.

Saistītie raksti

Blanks: "Par čempionāta lielāko zvaigzni kļūs...
Blanks par labāko pirmajā kārtā nosauc Aršavinu
Blanks: "Anglijas un Zviedrijas spēle bija...
Blanks: "Par Nīderlandi esmu šokā"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-28 19:23, pirms 12 gadiem
Pret spāņiem redzējām, cik šis "ziepju burbulis" labs