Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Bēnhakers: "Vajadzēja spēlēt atklātāk"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Bēnhakers: "Vajadzēja spēlēt atklātāk"
Polijas treneris Leo Bēnhakers
Foto: AP

Polijas futbola izlases galvenais treneris Leo Bēnhakers pēc vakar piedzīvotā zaudējuma pret Vāciju (0:2) atzina, ka spēles gaitā vajadzējis spēlēt atklātāk, lai panāktu kaut vai neizšķirtu.

"Lielākajā mača daļā spēlējām vienā līmenī ar Vācijas izlasi. Pēc ielaistajiem pirmajiem vārtiem mums vajadzēja spēlēt atklātāk, lai panāktu neizšķirtu. Protams, tagad esam ļoti vīlušies, bet tas ir normāli," pēc mača prātoja poļu treneris.

"Vienubrīd jau domāju, ka varam spēlēt līdzīgi ar vāciešiem. Esam ļoti spēcīga komanda mentalitātes ziņā. Turnīrā mums vēl viss ir priekšā. Ceru, ka mēs paši visu varēsim izšķirt, proti tad, ja Vācija pieveiks horvātus," optimismu zaudējis nav Bēnhakers.

Polijas izlase B grupā savu nākamo spēli aizvadīs ceturtdien, 12. jņuijā, kad tiksies ar Austrijas valstsvienību.

     [+] [-]

, 2008-06-09 09:05, pirms 16 gadiem
Lai veicas ! Loti patik sis treneris !

     [+] [-]

, 2008-06-09 09:09, pirms 16 gadiem
uzvaru, uzvaru!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-09 09:56, pirms 16 gadiem
Tā tai futbolā ir -visu spēli esi līdzīgs ar pretinieku,bet pats sev uztaisi 2 vārtu zaudējumus un ir zāģis.Šīs te rupjās kļūdas arī ir tas ,kas atšķir POL un GER izlases.Katrā ziņā POL izskatījās labāk par TUR,kuri uz doto brīdi rādīja viss vājāko spēli.Bet nu poļiem vismaz ir uz ko novelt vainu par zaudējumu,jo aizsargu kļūdasbija ļoti rupjas.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-09 10:17, pirms 16 gadiem
Polija visos cupos spēlē vāji (atceramies WC2006). Vācija var muļāties pa atlasēm un pārbaudes spēlēm, bet turnīros ir lieliska (parasti).