Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

KL līgas fāzē Kipras APOEL spēkosies pret A sērijas klubu ''Fiorentina''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

KL līgas fāzē Kipras APOEL spēkosies pret A sērijas klubu ''Fiorentina''
Foto: Reuters/Scanpix

Šodien notika arī Konferences līgas fāzes pretinieku izloze. RFS zaudējušajai Kipras APOEL būs jāspēkojas pret ''Fiorentina'', ''Molde'' un vēl četriem pretiniekiem, bet Londonas ''Chelsea'' spēkosies pret ''Gent'' un ''Heldenheim''.

Līgas fāzes izloze notikusi arī Konferences līgā, kurā 2024./2025. gada sezonā piedalīsies 36 komandas. Katra komanda aizvadīs sešas spēles - trīs savā laukumā un trīs izbraukumā. Spēļu kārtas paredzētas 3. un 24. oktobrī, 7. un 28. novembrī, kā arī 12. un 19. decembrī.

Pēc aizvadītajām sešām spēļu kārtām astoņas labākās līgas fāzē komandas automātiski iekļūs astotdaļfinālā, bet 9. līdz 24. vietu ieņēmušās vienības turnīru turpinās ''play-off'' kārtā. 25. līdz 36. vietu ieņēmušajām komandām turnīrs būs beidzies pēc sešām spēlēm.

Londonas ''Chelsea'' ielozēja tādus pretiniekus kā ''Gent'', ''Heldenheim'', ''Astana'', ''Shamrock Rovers'', ''Panathinaikos'' un ''Noah''. Kipras APOEL, kas Eiropas līgas ''play-off'' kārtā zaudēja RFS, līgas fāzē cīnīsies pret ''Fiorentina'', ''Molde'', ''Astana'', ''Shamrock Rovers'', ''Borac'' un ''Noah''.

Ziemeļīrijas ''Larne'', kuru RFS pārspēja Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā, ieguvusi sev tādus pretiniekus kā ''Gent'', ''Molde'', ''Olimpija'', ''Shamrock Rovers'', ''St. Gallen'' un Minskas ''Dinamo'', kamēr Kipras ''Pafos'' cīnīsies pret ''Fiorentina'', ''Heidenheim'', ''Astana'', ''Lugano'', ''Petrocub'' un ''Celje''.

Šī kļūs par ceturto Konferences līgas sezonu. Pirmajā par čempioni kļuva ''Roma'', otrajā ''West Ham'', bet pagājušajā - grieķu klubs ''Olympiacos''.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaconference...