Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Abramčiks: "Vācieši izrēķināsies ar ukraiņiem!"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Abramčiks: "Vācieši izrēķināsies ar ukraiņiem!"
Rigigers Abramčiks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirms ceturtdien gaidāmā UEFA kausa izcīņas pusfināla, kurā savā starpā tiksies divi Vācijas klubi – "Hamburger SV" un Brēmenes "Werder", eSports.lv lūdza prognozēt iespējamo sērijas iznākumu Latvijā strādājošajam vāciešu speciālistam, "Liepājas metalurga" galvenajam trenerim Ridigeram Abramčikam.

Atgādinām, ka Ridigers Abramčiks par "Liepājas metalurga" galveno treneri strādā kopš pagājušā gada vasaras. 53 gadus vecais vācietis futbolista karjeras spožākajos gados bija Gelzenkirhenes "Schalke 04" uzbrucējs, taču savulaik Abramčiks spēlējis arī citās Vācijas komandās un arī Rietumvācijas nacionālajā izlasē. Pirms ceturtdien gaidāmā UEFA kausa izcīņas pusfināla, kurā savā starpā tiksies divi Vācijas klubi – "Hamburger SV" un Brēmenes "Werder", eSports.lv lūdza mazliet izanalizēt komandu stiprās vietas un prognozēt iespējamo sērijas iznākumu.

"Pirmkārt, Hamburgai psiholoģiski jātiek pāri tam, ka Vācijas kausā pret to pašu "Werder" tika piedzīvots zaudējums. Noteikti, tagad būs pavisam cita veida attieksme un futbols nekā tajā mačā. Pagaidām atdodu priekšroku Brēmenes "Werder", kam, manuprāt, ir vairāk plusu nekā Hamburgai, bet pēc viena mača viss var mainīties," sarunā ar eSports.lv par UEFA kausa izcīņas vāciešu pusfinālu prātoja "Liepājas metalurga" galvenais treneris, vāciešu speciālists Ridigers Abramčiks.

Lūgts uzskaitīt komandu plusus, Abramčiks nosauca abu vienību svarīgākos spēlētājus, kuri, viņaprāt, izšķirs pusfināla likteni: "Brēmenes komandas sniegumā ļoti lielu lomu spēlē Diego, ap kuru balstīts viss futbols. Ja Diego nespēlē, "Werder" ir mirusi. Savukārt Hamburgai ir trīs labi vārtu guvēji – Oličs, Petričs un Trohovskis. Bez viņiem "HSV" būtu grūti uzvarēt. Viss būs atkarīgs no nervu sistēmas un līderu kondīcijas."

Visbeidzot, lūgts prognozēt UEFA kausa izcīņas iznākumu, Abramčiks priekšroku viennozīmīgi atdod saviem tautiešiem: "Ukraiņiem nav variantu. Lai nu kura vāciešu komanda tiktu finālā, tā izrēķināsies ar ukraiņiem!"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: murziks
Slēpts komentārs: alexkli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Guncha123

  -3 [+] [-]

, 2009-04-30 15:23, pirms 15 gadiem
Kas tas par čellu vispār? lol

  +5 [+] [-]

, 2009-04-30 15:31, pirms 15 gadiem
Pilnībā piekrītu Abramčikam !!! ....par VĀCIEŠIEM !!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-04-30 15:46, pirms 15 gadiem
Guncha123 rakstīja: Nu man vispaar liekas ka vinsh ir liels mutes bruukeetaajs bet nekaads labais treneris nav Peedeejaa sporta aviizee jau bija rakstiits ka vinsh no izlases tika izmests deelj sliktaam atieciibaam ar treneri Un apdirst starkova treninj metodes kas futbolaa kaa treneris ir sasniedzis 1000% vairaak kaa vinsh ir vienkaarshi smiekliigi...
Ko tad Starkovs ir sasniedzis.Ieveda izlasi Eiropas čempionātā. Ja tu beigtu lasit to Sporta Avizi kur labi ja 40% ir patiesiba tad saprastu kadel vins nespeleja izlase

  -2 [+] [-]

, 2009-04-30 16:03, pirms 15 gadiem
Nu uz vieniem vaartiem finaals nebuus vis, par daudz pashpaarliecinaats Abramchiks

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 16:22, pirms 15 gadiem
pec finala redzesim,un tad visi dirseji bus pazudusu un teiks abramchiks normals treneris

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 16:23, pirms 15 gadiem
alexkli rakstīja: Nepiekritu! Pasparliecinats un parlieku augstas domas par sevi,savu tautu! Vinam deretu pamacities labas manieres no Esvorta un Pertijas!
kas tad butu japamacas...zaudet