Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA soda Vengeru

UEFA ar vairāku Čempionu līgas spēļu diskvalifikāciju sodījusi Anglijas futbola Premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" galveno treneris Arsēnu Vengeru par mača oficiālo amatpersonu lēmumu ignorēšanu otrdien notikušajā spēlē pret spāņu "Sevilla" vienību.

Spēlē, kuru "Arsenal" zaudēja ar rezultātu 1:3, Vengers pēc strīda ar beļģu tiesnesi Ēriku Bramhāru tika nosūtīts uz tribīnēm, taču šo lēmumu ignorēja, mača noslēdzošās desmit minūtes pavadot pie tuneļa ieejas, caur kuru spēlētāji nokļūst stadionā.

Vengeram līdz ar to būs jāizlaiž Londonas kluba nākamā spēle Čempionu līgā, kas risināsies 12. decembrī pret rumāņu Bukarestes "Steaua". Tāpat treneris visticamāk nevarēs būt kopā ar savu komandu arī turnīra nākamās fāzes mačos.

Izmantotie resursi:
www.goal.com

Foto: AFP

  +1 [+] [-]

, 2007-11-29 20:35, pirms 17 gadiem
Nu gan sīkumi... tunelis vai tribīne! Vienkārši marasms! Pie tam arī tiesneši savu nekompetento lēmumu aizstāvību pārāk pārspīlē un rodas konflikts. Bet noteikti treneriem ir jāmāk mute pieturēt, it īpaši jau Vengera līmeņa trenereim un kur nu vēl Arsenal postenī!

  +3 [+] [-]

, 2007-11-29 20:49, pirms 17 gadiem
Tu spēli redzēji?

  +3 [+] [-]

, 2007-11-29 20:51, pirms 17 gadiem
lol, jā - UEFA labākie tiesneši ir nekompetenti. Interesanti, kur tad tiesā tie kompetentie? Turklāt nav nozīmes, kompetents vai ne. Noteikumos ir rakstīts, ka par demonstratīvu neapmierinātības izrādīšanu attiecībā uz tiesneša lēmumiem pienākas sods. Ja ir pretenzijas, pēc spēles var rakstīt protestu.

Un piekrītu, ka nav būtiskas starpības - tunelis vai tribīne - bet Vengers taču lieliski zina noteikumus; pats vainīgs, ka tos neievēroja, tad nu arī tagad sods.

  +3 [+] [-]

, 2007-11-29 21:00, pirms 17 gadiem
Rokas nost no Vengera, spēli diemžēl neredzēju, bet treneris viņš ir uz goda

  +1 [+] [-]

, 2007-11-29 21:11, pirms 17 gadiem
Spēli neredzēji, bet redzēju šo un vēl citus svarīgākos fragmentus BBC.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-29 21:22, pirms 17 gadiem
Tas vairs nav normaali! Viens ir skaidrs - Platinii kopaaa ar Blatteru (un nekas, ka sajaa gadiijumaa vinjiem arii ir pievienojies tiesnesis, varbuut vinjam jau arii bija vienalga uz kurieni Vengers iet) grib kaut kaaadaa veidaa izreekjinaaaties ar Vengeru (gribeetos uzzinaat kaapeeec! ) , brauc visu laiku virsuu un meegjina dazaados veidos iegaazt gunnerus! Nu nekas.....tagad buus motivaacija pieraadiit siem diviem pe*******, ka nekas vinjiem nesanaaks un gunneri uzsaaks savu uzsaakto celju pretii titulam (kur nu veel reaalaaka iespeeja ieguut kausu, ja ne shoreiz)

bez tam, Vengera paliiigs ariii ir diezgan attiistiita persona, kuram ir savas idejas un domaaju, ka vinjs ljoti labi tiks galaa ar saviem pienaakumiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-29 21:51, pirms 17 gadiem
Neliels offtopic!

However, a blow for Arsenal is the news that in-form playmaker Cesc Fabregas is out for 10 days after straining his hamstring in the Sevilla game, an injury that forced him to be substituted.

As a result, Fabregas will now miss Arsenal's next two Barclays Premier League games - away to Aston Villa and Newcastle United.



Fabregas nespeelees naakamajaas divaas EPL speelees.....atkal buusim bez abiem labaakajiem midfielderiem! man jau likaas jociigi, ka Fabregas tik aatri tika nomainiits un sis tad ir iemesls kaapeec!

     [+] [-]

, 2007-11-29 22:01, pirms 17 gadiem
zel ka zaudeeja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-29 22:47, pirms 17 gadiem
Par Fabregasu gan sliktas ziņas. Nu cerams, ka pārējie pussargi nedabūs traumas.

     [+] [-]

, 2007-11-29 22:49, pirms 17 gadiem
Runājot par Vengera dsq, man ar sāk likties, ka kādam no spices nav izdevīga Arsenal labā spēle

     [+] [-]

, 2007-11-29 22:56, pirms 17 gadiem
kezis

nu es jau domaaju, ka Vengera paliigs biskji pakonsulteesies ar Vengeru pirms speeles, sarunaas visu un spees novadiit macus liidz galam cieniigi. Nav jau vinjs taads mulkjis, pietiekosi gudrs, taapat kaa Vengers, kurs arii tad kad Vengers driikst atrasties kur jaatrodas, dod daudz idejas!

Kas attiecas uz Flamini, tad vinjs man skjiet, ka bija jau gatavs pret Sevilla....nu karoce ja arii nebija, tad uz sho speeli vinjam noteikti buutu jaabuut ierindaa! Savainojums nemaz nebija tik nopietns (max 1 nedeelja) un ja jau Walcott speeja atgriezties peec taa Heskey tackle, tad jau ar Flamini viss buus ok! Vinjs ir ciiniitaajs!

     [+] [-]

, 2007-11-29 23:04, pirms 17 gadiem
Wengeru it kā esot aizsūtījuši ''atpūsties'' par to, ka šis pārāk asi reaģējis uz to, ka spāņi spēles pēdējās minūtēs vilkuši laiku. Un kas par to? Tā dara visi.. Nu varbūt, izņemot Barcu, MU un pašus Arsenal, kas nemāk to darīt

     [+] [-]

, 2007-11-29 23:09, pirms 17 gadiem
Vengers :

“We have a slight chance to get Gael Clichy and Alexander Hleb back. Mathieu Flamini will be available. Of course Van Persie is still out.”


Oou yeah Hleb varbuut buus atpakalj nedeeljas nogalee....njemot veeraa, ka ja nekljuudos vienaa EPL speelee (pirms Steaua izbrauciena) vinjam pamatiigi iesljuuca kaajaas viens chalis, kaaja esot bijusi noberzta, visi bija pesimistiski noskanjoti un necereeja vinju vismaz kaadu meenesi 1, 2 redzeet laukumaa, bet vinjs atgriezaas jau naakosajaa speelee pret Steaua! Uz visaam 90 min. un ar visu injury. un nemaz nekrita aaraa no sastaava, bet bija viens no labaakajiem! Taa kaa es domaaju, ka Hleb pret Aston Villa buus atpakalj!

     [+] [-]

, 2007-11-29 23:19, pirms 17 gadiem
Wengeru it kā esot aizsūtījuši ''atpūsties'' par to, ka šis pārāk asi reaģējis uz to, ka spāņi spēles pēdējās minūtēs vilkuši laiku. Un kas par to? Tā dara visi.. Nu varbūt, izņemot Barcu, MU un pašus Arsenal, kas nemāk to darīt


tikai kurs gan zin, kaads bija patiesais iemesls! kaut kaa neticaas, ka tas buutu iistais iemesls. Vengers biezi ir ar kaut ko neapmierinaats, bet ka vinjs par saadiem s****** tiktu noraidiits......saak jau te smirdeet peec LFF jocinjiem......staasta vienu, iemesls cits! Kaa nekaa Platinii jau bija Latvijaa, mosh kaadus jocinjus no muuseejiem ir iemaaciijies!
Nee neticu, tas ir UEFA izdomaats attaisnojums!

     [+] [-]

, 2007-11-30 14:57, pirms 17 gadiem
un kapec tad barcelonas treneri nesodija???

     [+] [-]

, 2007-11-30 18:59, pirms 17 gadiem
gurgucis


laikam paklausiigi buus aizgaajis uz tribiineem!