Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"United" atspēlējas un ļoti rezultatīvā spēlē sagrauj "Roma"

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"United" atspēlējas un ļoti rezultatīvā spēlē sagrauj "Roma"
Pols Pogba un Edinsons Kavani. Foto: EPA/Scanpix.ee

UEFA Eiropas līgas pusfināla pirmajās spēlēs šovakar uzvaras izcīnīja mājnieces - Mančestras "United" un "Villarreal". Mančestras "United" pēc pirmā puslaika atradās iedzinējos pret "Roma" ar 1:2, tomēr aizvadīja izcilu otro puslaiku un beigās izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 6:2. Pa diviem vārtiem guva Brunu Fernandišs un Edinsons Kavani. Otrā pārī "Villareal" pirmajā pusstundā guva divus vārtus un ar 2:1 pieveica "Arsenal"

Mančestras "United" jau devītajā minūtē vadībā izvirzīja portugālis Brunu Fernandišs, tomēr, līdzīgi kā iepriekšējā kārtā pret "Ajax", "Roma" spēja atspēlēties un izvirzīties vadībā. Vispirms 15. minūtē Lorenzo Pelegrīni ar 11 metru soda sitienu panāca izlīdzinājumu, bet 34. minūtē Edins Džeko jau vadībā izvirzīja Romu. Jāatzīmē, ka viesiem jau pirmajā puslaikā nācās veikt divas piespiedu maiņas.

Tomēr ar to arī visas līdzības ar iepriekšējo "Roma" izbraukuma spēli Eiropas līgā beidzās. Mančestra otrajā puslaikā guva piecus (!) vārtus un praktiski izšķīra iznākumu ne tikai spēlē, bet arī divu maču summā.

Jau pašā otrā puslaika sākumā Kavani rezultātu izlīdzināja, bet 64. minūtē urugvajietis atkal izvirzīja vadībā "United". 2:3 izbraukumā Romai nepavisam nebūtu bijis slikts rezultāts, taču tādu ne tuvu neizdevās noturēt. 70. minūtē palīdzīgu roku Mančestrai iedeva bijušais "United" spēlētājs Kriss Smolings, pārkāpjot noteikumus soda laukumā. Pēc VAR izmantošanas 11 metrus soda sitiens tika apstiprināts, Fernandišam gūstot otros vārtus spēlē - 4:2.

Jau pēc četrām minūtēm pēc Fernandiša piespēles Pols Pogba vēl vairāk palielināja starpību, bet punktu lieliskajam sarkano velnu vakaram vien desmit minūtes pēc nākšanas laukumā pielika Meisons Grīnvuds - 6:2.

Paralēlajā spēlē jau līdz 29. minūtei "Villarreal" savā laukumā izvirzījās vadībā ar 2:0 pret "Arsenal". Lielgabalnieki pie tam 57. minūtē palika mazākumā, tomēr cerību pirms atbildes spēles ar pendeli atgrieza Nikolā Pepē - 2:1.

UEFA Eiropas līga, pusfināli

Komandas1. spēle2. spēle
Manchester United - Roma6:206.04
Villarreal - Arsenal2:106.04

  -4 [+] [-]

, 2021-04-30 00:07, pirms 3 gadiem
njā, pārstāju skatīties (aizmirsu) pēc pirmā puslaika...

  -2 [+] [-]

, 2021-04-30 00:09, pirms 3 gadiem
spēle skatāma, Roma EPL cīnītos par palikšanu līgā....nu, ok, jau spēles sākumā gan rezultatīvs spēlētājs, gan pamatvāŗtsargs laukā...tas viss, protams, var sačakarēt spēli...un to pendeli uz Romas vārtiem nevajadzēja dot, nekā tur tāda nebija, epizode bija beigusies... no 3:2 rezultāts tad uz 4:2 un itāļu klubs pavisam saplīsa...ja paliktu 3:2, tad atbildes spēlei būtu intriga!

  +2 [+] [-]

, 2021-04-30 00:11, pirms 3 gadiem
Arsenal spēlēja tikai tad, kad bija mazākumā - tiklīdz atkal spēlētāju skaits izlīdzinājās, tā Villareal pārņēma spēles kontroli... Spēlēšana bez uzbrucēja Arsenal nenāk par labu, ko pierāda šī spēle - varēja redzēt, ka tajā pozīcijā ir iztrūkums... cerams, ka uz atbildes spēli vismaz viens no uzbrucējiem būs gatavs aizvadīt ja ne visu, tad lielāko spēles daļu...

  +3 [+] [-]

, 2021-04-30 00:18, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: spēle skatāma, Roma EPL cīnītos par palikšanu līgā....nu, ok, jau spēles sākumā gan rezultatīvs spēlētājs, gan pamatvāŗtsargs laukā...tas viss, protams, var sačakarēt spēli...un to pendeli uz Romas vārtiem nevajadzēja dot, nekā tur tāda nebija, epizode bija beigusies... no 3:2 rezultāts tad uz 4:2 un itāļu klubs pavisam saplīsa...ja paliktu 3:2, tad atbildes spēlei būtu intriga!
Tātad pēc tevis teiktā sanāk, ja epizode ir beigusies, tad drīkst šļūkt kājās, klupināt vai vienalga ko darīt? Jo lūk epizode ir beigusies. Pārkāpums tur bija un tākā tas bija sodalaukumā nav nozīmes tam kas bija ar epizodi. No malas varbūt izskatās savāda nedaudz tā epizode, bet noteikumi ir noteikumi.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-30 00:22, pirms 3 gadiem
Sen nebiju redzējis tādu spēli no Sarkanajiem velniem! Cavani liktu šodien 10nieku, cita jauda tomēr, kad viņš ir laukumā. Protams, visu cieņu Romai, kas neielīda defā, bet arī centās spēlēt skaistu futbolu.
Tagad tikai jānokārto formalitātes un jāsagaida pretinieks no otra pāra! Glory, glory Man united!

  -3 [+] [-]

, 2021-04-30 00:30, pirms 3 gadiem
kecbaja rakstīja: Tātad pēc tevis teiktā sanāk, ja epizode ir beigusies, tad drīkst šļūkt kājās, klupināt vai vienalga ko darīt? Jo lūk epizode ir beigusies. Pārkāpums tur bija un tākā tas bija sodalaukumā nav nozīmes tam kas bija ar epizodi. No malas varbūt izskatās savāda nedaudz tā epizode, bet noteikumi ir noteikumi.
tak nebija arī tur apzināta klupināšana, Kavani ar Smolingu kopā krita pēc tam, kad neviens netrāpīja bumbai...nu, tas taču normāli - krist skrējienā, ja netrāpi un nomāzē bumbai garām...ok, kad jau ārpus soda laukuma abi ripoja, tad Smolings kaut ko tur aizķēra...nu, nezinu...EPL tādas pendeles nedod, bet tiesāja spānis un šie jau dod tādas...

  +1 [+] [-]

, 2021-04-30 09:10, pirms 3 gadiem
Roma bez variantiem. MU novēlu paņemt kausu, Eiropas līgā, bet tāpat patīkami.

     [+] [-]

, 2021-04-30 11:41, pirms 3 gadiem
Te bez variantiem - MU paņems kausu.... ne tikai tāpēc, ka fināls jau faktiski nodrošināts, bet arī tāpēc, ka ne Villareal, ne Arsenal neizskatās tik varoši, lai spētu pretoties... Ar Arsenal var salīdzināt kaut vai skatoties pēc PL tabulas, kurā MU ir krietni augstāk... Protams, var jau sagadīties, ka tieši fināls MU būs neveiksmīgākā spēle un tituls netiks iegūts, tomēr tāda iespējamība ir ļoti maza...
Tas, protams, nozīmētu arī to, ka Arsenal netiks pie Eiropas spēlēm nākamajā sezonā, kas viņiem var diezgan pamatīgi iegriezt, jo vadošie spēlētāji noteikti gribēs spēlēt klubā, kas spēlē Eiropā... tādā gadījumā būs jāpaļaujas uz jaunajiem spēlētājiem un jāmēģina komandu pārbūvēt...