Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Stuttgart" treneris apmierināts

Vācijas futbola kluba "Vfb Stuttgart" galvenais treneris Armīns Vē pēc uzvaras UEFA Čempionu līgas spēlē vakardien pret "Rangers" paudis savu prieku par pirmo uzvaru.

2007. gada Vācijas čempioni - "Stuttgart" futbolisti - šosezon UEFA Čempionu līgas spēlēs vēl nebija izcīnījuši nevienu punktu līdz vakardienas spēlei. Ar 3:2 vakar viņiem beidzot izdevās uzvarēt, lai gan sākumā atradās zaudētājos ar 0:1.

Pēc spēles Štutgartes kluba treneris teica: "Mēs šodien iepriecinājām savus fanus un sevi, jo aizvadījām ļoti labu spēli. "Rangers" sparīgi turējās pretī un labi cīnījās. Kad atspēlējāmies no 0:1, mēs sajutām, ka varam spēlēt. Tālāk mēs centāmies spēlēt mierīgi. Pielaidām kļūdu un viņi panāca 2:2. Pēc četrām uzvarām pēc kārtas (Bundeslīgā) mums bija ticība saviem spēkiem, tāpēc izdevās beigās uzvarēt. Šī uzvara liek domāt, ka viss ir kārtībā."

"Rangers" treneris Volter Smits bija cerējis uz uzvaru un tikšanu izslēgšanas kārtā: "Diemžēl beigās nenospēlējām kā vajag. Ielaist tādus vārtus kā šodien bieži negadās. Esmu vīlies."

Štutgartes kluba pussargs Tomass Hiclšpergers bija ļoti sajūsmināts: "Beidzot uzvarējām čempionu līgā (ČL) kādu spēli un pirmos trīs punktus nopelnījām! Spēlējām labu futbolu, bet gandrīz vienmēr nācās iedzīt. Abi ielaistie vārti ir individuālas kļūdas, kādas ČL soda. Spēcīgas komandas sodīs bargāk. Jāmācās no kļūdām, jo gribam arī nākamgad šeit spēlēt."

Izmantotie resursi:
www.vfb.de

  +1 [+] [-]

, 2007-11-28 15:11, pirms 16 gadiem
Prieks par VfB, kas beizdot saak uznjemt apgriezienus. Zheel, ka tik veelu. Man patiik shii uzvaarda latviskaa transkripcija "Vee", ljoti izteiksmiigi un skaniigi

     [+] [-]

, 2007-11-28 15:16, pirms 16 gadiem
biju paarliecinaats ka rangers vinness ... apsveicu Vfb Stuttgart

     [+] [-]

, 2007-11-28 15:38, pirms 16 gadiem
Jā, par vēl Štutgarte pamodusies ČL... Kas zina, iespējams neveiksmīgais starts Bundeslīgā liegs viņiem nākamgad piedalīties Čempionu Līgā. Vismaz pagaidām pirmais trijnieks Vācijā izskatās ļoti stabils, jautājums tikai varētu būt, kādā secībā tas paliks līdz sezonas beigām? Bet ceru, ka Bayern būs tur, kur tas atrodas šobrīd
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-29 00:03, pirms 16 gadiem
loti patika kaa Stuttgart spelee!