Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" izcīna uzvaru; VAR palīdz "Roma" tikt pie svarīga panākuma

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Manchester United" izcīna uzvaru; VAR palīdz "Roma" tikt pie svarīga panākuma
Trešo vārtu autors Krištianu Ronaldu. Foto. AFP.Scanpix

UEFA Eiropas līgā aizvadītas atlikušās 5. kārtas spēles. "Manchester United" savā laukumā ar 3:0 pārspēja "Sheriff", "Roma" izbraukumā tika pie ļoti svarīgas uzvaras pret Somijas HJK, savukārt "Real Sociedad" ar 2:0 pieveica "Omonia", turpinot grupu turnīru bez zaudējumiem.

"Manchester United" 3:0 "Sheriff"

"Manchester United" savā laukumā uzņēma Tiraspoles "Sheriff", kuru iepriekšējā mačā uzvarēja ar 2:0. Arī šajā mačā uzvara sarkanajiem velniem - 3:0.

• Pirmajā puslaikā mājinieki guva vienus vārtus, lai arī iespēju tai bija vairāk. Pirmo 45 minūšu laikā "United" izpildīja kopumā 13 sitienus (pieci vārtu rāmī), kamēr pretinieku nevienu. Vienīgie vārti Djogu Dalo kontā.

• Otrajā puslaikā "United" turpināja dominēt. 65. minūtē pēc Lūka Šo piespēles vārtus ar galvu guva Markuss Rešfords, savukārt 81. minūtē atzīmējās Krištianu Ronaldu. Pirmais portugāļa sitiens tika atvairīts, tomēr viņš bija pirmais pie atlēkušās bumbas un raidīja to vārtos (3:0).

"HJK" 1:2 "Roma"

• Žuzē Morinju vadītā "Roma" izbraukumā aizvadīja svarīgu maču pret Somijas HJK. 62. minūtē "Roma" izvirzījās vadībā, bet 79. minūtē Romai talkā nāca VAR, kas atcēla HJK gūtos vārtus. Viesi svinēja ļoti svarīgu panākumu ar 2:1.

• Pateicoties panākumam, "Roma" ir iekrājusi tikpat punktus, cik otrajā vietā esošā "Ludogorets". Abas komandas savā starpā tiksies 3. novembrī. Šajā duelī tiks noskaidrota komanda, kas iekļūs Eiropas līgas nākamajā kārtā.

"Omonia" 0:2 "Real Sociedad"

• E grupas līdere joprojām ir "Real Sociedad", kas šajā eirokausu sezonu vēl nav zaudējusi punktus. Piekto kārtu tā noslēdza ar 2:0 uzvaru pār "Omonia". Spānijas vienības vārtu bilance piecu maču laikā ir 10:1.

• Spānijas komanda pēdējo 10 maču laikā visu turnīru ietvaros zaudējusi tikai reizi. Šo maču laikā komanda piecas reizes nosargājusi savus vārtus neskartus.

UEFA Eirokausu spēles šosezon pieejamas "Viaplay" platformā.

Eiropas līgas rezultāti, 27. oktobris

SpēleRezultāts
Crvena Zvezda – Trabzonspor2:1(1:1)
Ferencvaros – Monaco1:1(0:1)
Freiburg – Olympiacos1:1(0:1)
HJK – Roma1:2(0:1)
Man. United – Sheriff4:0(1:0)
Nantes – Qarabag2:1(1:0)
Omonia – Real Sociedad0:2(0:0)
Sturm Graz – Feynoord1:0(0:0)

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/

  +1 [+] [-]

, 2022-10-28 07:38, pirms gada
Tabuliņa atkal nav sanākusi! MU???

     [+] [-]

, 2022-10-28 13:24, pirms gada
Nu, lai MU izvairītos jau pārspēlēs un dabūtu no ČL Barsu vai Juvi, tad RS ar diviem vārtiem jāauzvar un jāparāda, ka mājās zaudējums bija kaut kādu apstākļu sakritību kopums. Kaut gan, cik to spēli atceros, ta golu spāņiem nebija jāskaita.