Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Marhijevs: "Vēl gadu domāšu par savu neizmantoto momentu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marhijevs: "Vēl gadu domāšu par savu neizmantoto momentu"
Adams Marhijevs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS

Ceturtdienas vakarā zaudējumu UEFA Eiropas līgas izbraukuma spēlē piedzīvoja Latvijas čempione RFS, kas ar 0:1 piekāpās Frankfurtes "Eintracht" priekšā. Rīdzinieki varēja tikt pie punkta, bet Adama Marhijeva sitiens atdūrās pret pārliktni. Soms secināja, ka par neizmantoto iespēju domās vēl ļoti ilgi.

RFS vienīgos vārtus ielaida 79. minūtē. Jau nākamajā uzbrukumā izlīdzinājumu varēja panākt Adams Marhijevs, kurš saņēma bumbu labajā flangā, ar vairākām māņu kustībām izbrīvēja sitiena pozīciju, taču trāpīja pa vārtu pārliktni. Somu futbolistam atlika tikai pasmaidīt.

"Pats neticēju, ka tikšu pie tādas iespējas, bet tagad ir liela vilšanās. Vēl gadu domāšu par to momentu," pēc spēles Frankfurtē teica Marhijevs. Viņš pasmaidīja un noteica, ka atkārtojumā momentu nav redzējis un arī negrib redzēt – tik liela ir vilšanās pēc neizmantotās iespējas un zaudējuma.

"Esam vīlušies par šādu rezultātu, un tas pasaka daudz par mūsu attieksmi. Pirmais puslaiks bija ļoti labs, arī otrais," vērtēja Marhijevs. "Eintracht" jaunās Bundeslīgas sezonas ievadā atrodas sestajā vietā.

"Nebija tik grūti. Protams, bija grūti, bet ne tik grūti," pretinieku spēku vērtēja Marhijevs. "Spēlējām zemajā aizsardzības blokā, ļāvām viņiem kontrolēt bumbu un skrējām pretuzbrukumos."

Lai gan nācās daudz laika pavadīt aizsardzībā un bez bumbas, Marhijevs pauda, ka fiziski juties ļoti labi, un atzīmēja, ka otrajā puslaikā noskrējis garāku distanci nekā pirmajā.

Pēc Eiropas līgas trīs spēlēm RFS ir viens punkts. Pirmdien gaida Virslīgas duelis pret "Mettu", divas dienas vēlāk sekos Latvijas kausa fināls pret "Audu", 3. novembrī cīņa par Virslīgas titulu jāturpina pret Grobiņas futbolistiem, bet 7. novembrī Rīgā jāuzņem "Anderlecht", kas Eiropas līgu sākusi ar trīs uzvarām trīs spēlēs.

  -1 [+] [-]

, 10:32, pirms 2 stundām
Zaudējums ir zaudējums,secinājumus par spēli,izdarām ģērbtuvē

     [+] [-]

, 12:05, pirms 16 minūtēm
Viss kārtībā, nav ko pardzīvot, cerams nākamajā spēlē sanāks.