Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Spartak'' iesit pirmajā uzbrukumā un vēlreiz apspēlē ''Napoli''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Spartak'' iesit pirmajā uzbrukumā un vēlreiz apspēlē ''Napoli''
Aleksandrs Soboļevs gūst vārtus. Foto: SPO/Scanpix

UEFA Eiropas līgas grupu turnīra C apakšgrupā Maskavas ''Spartak'' guva ātrus vārtus un izcīnīja otro uzvaru pār Itālijas A sērijas klubu ''Napoli'' ar 2:1. Abi vārti uzvarētājiem Aleksandram Soboļevam.

• Maskavas ''Spartak'' savā ''Otkritie Arena'' stadionā iesita jau pirmajā uzbrukumā un izcīnīja otro panākumu pār Itālijas A sērijas turnīra tabulas līdervienību ''Napoli'' ar 2:1.

• Uzvara Rui Vitorijas trenētajiem vīriem vismaz līdz ceturtdienas vakaram ļāva pakāpties uz pirmo vietu UEFA Eiropas līgas C grupā, apsteidzot šīvakara pretinieci ''Napoli'', kas ieņem otro vietu.

• Neapoles vienībai izbraukumā Maskavā nepalīdzēja komandas bombardieris Viktors Ozimens, Lorenco Insinje un pussargi - Mateo Politano un Andrē Angisā. Savukārt mājiniekiem no pamatsastāva spēlētājiem laukumā neizgāja Ezekjels Ponce un Romāns Zobņins.

UEFA Eiropas līgas C grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Spartak52129:97
2.Napoli521212:87
3.Legia42023:76
4.Leicester41217:75

Maskavas ''Spartak'', kas spēcīgo konkurenti no Itālijas jau reiz pārsteidza pirmajā mačā, arī otro savstarpējo spēli uzsāka ļoti apņēmīgi. Pašā pirmajā mājinieku uzbrukumā Neapoles vienības slovāku pussargs Staņislavs Lobotka pārkāpa noteikumus pret Kvinsiju Promesu, mača arbitram Klemēnam Turpānam nozīmējot pendeli. To aukstasinīgi realizēja Aleksandrs Soboļevs, panākot 1:0 par labu ''Spartak''.

Pēc nonākšanas iedzinējos uz brīdi pamatīgi aktivizējās ''Napoli'', aktīvi dodoties uz priekšu. Tas gan rezultātu izlīdzināt nelīdzēja, jo 28. minūtē Soboļevs guva savus otros vārtus un dubultoja ''Spartak'' pārsvaru - 2:0. Kvinsijs Promess no labā flanga veica centrējumu, sliktu pozīcijas izvēli veica viesu kapteinis Kalidū Kulibalī, kurš nespēja aizsniegt bumbu un tā nonāca pie neviena nepieskatītā Soboļeva, krievu uzbrucējam pārvirzot bumbu Aleksa Mereta cietoksnī.

Neapoles komanda turpināja izdarīt aktīvu spiedienu, taču līdz puslaikam starpību nespēja samazināt. Pēc pārtraukuma Džovanni di Lorenco ātri vienus vārtus atspēlēja, taču VAR norādīja uz aizmuguri. ''Napoli'' centieni atmaksājās 64. minūtē, kad Elifs Elmass pēc Andrea Petanjas piespēles ar galvu raidīja bumbu vārtos - 1:2. Atlikušajā spēles laikā Itālijas klubs atspēlēties nejaudāja un mačs noslēdzās ar ''Spartak'' uzvaru.

     [+] [-]

, 2021-11-25 10:54, pirms 2 gadiem
Spartak- champagne