Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Celtic'' ar blīkšķi izstājas no Konferences līgas, ''Leicester'' pārliecinoši turpina

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Celtic'' ar blīkšķi izstājas no Konferences līgas, ''Leicester'' pārliecinoši turpina
Bodo/Glimt komanda. Foto: Reuters/Scanpix

Šodien no UEFA Konferences līgas izstājās Glāzgovas ''Celtic'', kas divu spēļu summā ar 1:5 piekāpās ''Bodo/Glimt'', šodien pretiniekam zaudējot ar 0:2. Pārliecinoši astotdaļfinālu sasniedza Anglijas Premjerlīgas komanda ''Leicester''.

• Eiropas Konferences līgas ‘’play-off’’ pirmajā kārtā izstājās Glāzgovas ‘’Celtic’’, kas divu spēļu summā ar 1:5 piekāpās ‘’Bodo/Glimt’’. Ja pirmajā spēlē ‘’Bodo/Glimt’’ uzvarēja ar 3:1, tad šodien savā laukumā ar 2:0.

• Lai arī ‘’Celtic’’ vairāk kontrolēja bumbu (58% pret 42%), ar uzbrukumiem skotu komandai neveicās, uz vārtiem tai sitot tikai septiņas reizes, kas bija gandrīz divas reizes mazāk par pretiniekiem. Tie vārtus guva gan pirmajā, gan otrajā puslaikā.

• Pārliecinoši nākamajā kārtā iekļuva ‘’Leicester’’, kas buksē Anglijas Premjerlīgā. Komanda divu spēļu summā ar 7:2 pārspēja ‘’Randers’’. Pirmajā spēlē tā uzvarēja ar 4:1, kamēr šodien ar 3:1.

• Līdz pat 70. minūtei Lesterai bija minimāls pārsvars (1:0), taču tad piecu minūšu laikā divus vārtus guva Džeimss Medisons. Pretinieki vienīgos vārtus guva mača izskaņā.

• Tāpat vietu astotdaļfinālā nodrošināja Francijas ‘’Marseille’’, Belgradas ‘’Partizan’’, PSV, Prāgas ''Slavia'' un ''Vitesse''.

Visas futbola Eirokausu spēles vēro Viaplay tiešraidēs!

Eiropas Konferences līgas pārspēles

SpēleRezultātsDivu spēļu summa
Qarabag - Marseille0:3 (0:1)1:6
Bodo/Glimt - Celtic2:0 (1:0)5:1
Maccabi - PSV1:1 (0:0)1:2
Partizan - Sparta2:1 (2:0)3:1
Randers - Leicester1:3 (0:1)2:7
Slavia Praha - Fenerbahce3:2 (2:1)6:4
Vitesse - Rapid Wien2:0 (2:0)3:2

     [+] [-]

, 2022-02-24 23:13, pirms 3 gadiem
Cepuri nost Bodo/Glimt priekšā. Šiem spēles ar Celtic bija pirmās jaunajā sezonā, jo Norvēģijā čempionāts sāksies tikai aprīlī. Tam visam klāt nedrīkst nepieminēt, ka Norvēģijas čempione starpsezonā zaudēja 4 pamatsastāva spēlētājus, kuri pārgāja uz citu valstu klubiem.