Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morozs: ''Spēlēt šādos apstākļos un pret šādiem pretiniekiem ir sasniegums''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Morozs: ''Spēlēt šādos apstākļos un pret šādiem pretiniekiem ir sasniegums''
Viktors Morozs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Latvijas čempione futbolā un pašreizējā Virslīgas līdervienība RFS rītvakar Frankfurtē aizvadīs UEFA Eiropas līgas pamatturnīra trešo spēli, viesojoties pie ''Eintracht''. Sagaidāms, ka maču klātienē raudzīsies vairāk nekā 55 tūkstoši līdzjutēju. Gaidāmo lielisko futbola atmosfēru un pretinieku spēku pirmsspēles preses konferencē izcēla arī RFS galvenais treneris Viktors Morozs.

''Protams, ka ir ļoti lieliskas sajūtas būt šeit, spēlēt tik lielā arēnā. Tas tiešām ir kaut kas neticams mums kā jaunam klubam un ne pavisam futbola valstij – spēlēt šādos apstākļos un pret šādiem pretiniekiem. Tas ir ļoti liels sasniegums. Protams, ļoti patīkami tieši šādā futbola atmosfērā būt un spēlēt. Tikai labākās emocijas ir jau tagad. Ar nepacietību gaidām spēli,'' Morozs

''Ļoti gaidām rītdienas spēli – iznākšanu šādā stadionā un, zinot, cik daudz līdzjutēju būs, tas dara mūs lepnus par to, ka esam šajā turnīrā. Nevaram sagaidīt spēles sākumu,'' sacīja RFS kapteinis Žiga Lipuščeks.

Iepriekšējo spēli pret tukumniekiem savainojuma dēļ priekšlaicīgi noslēdza Viktors Osuagvū. Lai arī nigērietis teorētiski varētu spēlēt, piesardzības nolūkos viņš laukumā pret ''Eintracht'' nedosies, atklāja RFS galvenais treneris. ''Negribam riskēt. Pēc dažām dienām mums ir svarīga spēle arī čempionātā. Saprotam, ka tagad nav situācija, lai pazaudētu spēlētāju vienas spēles dēļ. Ja ir kaut kas nopietnāks, tad saprotam, ka uz divām nedēļām neredzēsim spēlētāju. Pie mūsu grafika tās ir aptuveni piecas spēles. Tāpēc lēmums ir tāds, ka viņš rīt nespēlēs. Par konkrētu [spēlētāju] skaitli negribu tagad runāt, bet ir pietiekami spēlētāji, lai spēlētu un arī izveidotu maiņas.''

RFS mačs pret Frankfurtes ''Eintracht'' rītvakar sāksies pulksten 19.45 pēc Latvijas laika. Mača translācija būs vērojama ''Go3 Sport Extra'' platformā.

Pēc aizvadītajām divām spēlēm RFS ar vienu punktu ierindojas 29. vietā 36 klubu konkurencē UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā.

Preses konference

  -2 [+] [-]

, 2024-10-24 10:23, vakar
Sasniegums būs kad atņemsiet kādu punktu, vai vismaz parādīsiet kvalitatīvu un agresīvu spēli ar presingu pa visu laukumu, nevis baidoties pieskarties būvēsiet autobusu ar no bijības trīcošām rokām un kājām.
Viss ir galvās. Neuzvaramu pretinieku nav, to ne reizi vien ir pierādījušas Vācijas zemāko līgu komandas uzvarot bundeslīgas klubus. 😃

  +1 [+] [-]

, 2024-10-24 13:01, vakar
hahahahahaa rakstīja: Sasniegums būs kad atņemsiet kādu punktu, vai vismaz parādīsiet kvalitatīvu un agresīvu spēli ar presingu pa visu laukumu, nevis baidoties pieskarties būvēsiet autobusu ar no bijības trīcošām rokām un kājām.
Viss ir galvās. Neuzvaramu pretinieku nav, to ne reizi vien ir pierādījušas Vācijas zemāko līgu komandas uzvarot bundeslīgas klubus. 😃
Nu tu tagad nepiemini ārprātīgus izņēmumus kā vienīgo lietu,ko varētu uzskatīt par labu rezultātu. Izņēmumi nav realitāte,ikdiena. Paskaties,kur Bundeslīgā atrodas Franfurtes Eintracht,pie tam viņi spēlē savās mājās. Loģiski, ka viņi daudz vairāk uzbruks un varētu būt RFS autobuss. Tas ir normāli, loģiski. Ja dabūtu te neizšķirtu vai uzvarētu,tad tas būtu kaut kas neiedomājams un tā būtu 1000% SENSĀCIJA ar lielajiem burtiem un kas būtu 1000% lielākais Latvijas visu klubu sporta lielākais sasniegums. Bet sensācijas ne tuvu nenotiek visulaiku. Loģisks un nekādā veidā pārpmetams rezultāts būtu zaudējums. Ir jāatceras, ka milzīgs sasniegums bija jau šeit tikt,lai gūtu to iespēju spēlēt pret šādiem pretiniekiem. Arī nekas, ja kaut zaudēs RFS 0:5 šeit,piemēram. Tā būs milzīga pieredze tādam Eiropas skatuvē vēl ļoti jaunam klubam kā RFS,lai nākotnē augtu.

     [+] [-]

, 2024-10-24 15:54, vakar
Protams, protams, bet kaut kā depresīvi jau pirms mača teikt, ka gaidāmais pārliecinošais zaudējums esot liela uzvara Latvijas futbolam.