Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" zaudē Madridē

Andrejs Siliņš

"Liverpool" zaudē Madridē
Vienīgo vārtu autors pirmajā pusfināla kārtā - Djego Forlans.
Foto: AP/Scanpix

UEFA Eiropas līgas pusfinālā pirmajā kārtā vienīgo uzvaru izcīnīja Madrides "Atletico", savā laukumā ar 1:0 uzveicot "Liverpool". Otrā pārī Hamburgā tika fiksēts bezvārtu neizšķirts starp "Hamburg" un "Fulham".

"Atletico" - "Liverpool" 1:0

Abas komandas savā starpā tikās arī pagājušās sezonas Čempionu līgas grupu turnīrā un abos mačos spēlēja neizšķirti (1:1). Angļu kluba rindās joprojām nav bijušais "Atletico" uzbrucējs Fernando Toress, kurš turpina atgūties no savainojuma, un viņa vietā atkal uzbrukuma smailē maču sāka Ngogs. Jau devītajā mača minūtē mājinieki izvirzījās vadībā - Hurado bumbu piespēlēja Forlanam, kurš ar atkārtotu mēģinājumu pārspēja "Liverpool" vārtu vīru Reinu.

Mirkli vēlāk Forlans atkal bija aktīvs pretinieku vārtu tuvumā, taču tiesneši fiksēja aizmugures stāvokli. Kopumā pirmajā puslaikā aktīvāki bija mājinieki, "Liverpool" atbildēja vien ar pāris aizmugurēm un sitieniem garām vārtiem. Arī pēc pārtraukuma "Atletico" turpināja uzbrukt vairāk. 64. minūtē Benitezs nolēma Ngoga vietā laukumā sūtīt Bābelu, taču spēles ritējumā nekas daudz nemainījās, un Spānijas klubs sāka pusfinālu ar uzvaru pirmajā mačā - 1:0.

"Hamburg" - "Fulham" 0:0

Mājinieki maču sāka aktīvi, un "Fulham" pirmo sitienu pa vārtiem izdarīja tikai 14. minūtē, kad arī tika pie stūra sitiena, kas gan beidzās bez rezultāta. Lai arī kopumā bumbu pārsvarā kontrolēja "Hamburg", pirmais puslaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem. 52. mača minūtē notika pirmā maiņa - Dempsijs nāca laukumā Zamoras vietā, drīz vien arī viesi tika pie pirmā brīdinājuma (Beirds). Komandas turpināja apmainīties gan ar sitieniem pa vārtiem, gan pa kājām, par ko loģiskā kārtā arī saņemot tiesnešu svilpes. Arī četrās pieliktajās minūtēs kompensācija slaikā nekas nemainījās, līdz ar to pēc pirmās kārtas 0:0.

UEFA Eiropas līga

Pusfināls

Atletico - Liverpool 1:0 (1:0)
Vārti: Forlans 9'
Hamburg - Fulham 0:0 (0:0)

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-04-23 00:18, pirms 14 gadiem
Pagaidaam Eiropaa neviena komanda, kas paarbrauca ar autobusu, nespeeja uzvareet. Iespeejams, tas ir kaiteejis speeleetaaju sagatavotiibai. Varbuut naakamnedeel pirmo reizi sosezon redzeesim peecspeeles 11m sitienu seeriju.

     [+] [-]

, 2010-04-23 00:19, pirms 14 gadiem
Hamburga gan otrā puslaika otrajā pusē labi uzspieda, bet neko īpašu tas nedeva, jo momentu bija maz Fulham disciplinētās spēles dēļ, bet 2 reizes savu darbu labi padarīja Švarcers (pēc Pitroipas un Jarolima sitieniem).
HSV tagad izbraukumā der rezultatīvs neizšķirts. Fināls notiek Hamburgā, un kurš gan negribētu iepriecināt fanus un aizvadīt finālu savā laukumā.

  +9 [+] [-]

, 2010-04-23 00:21, pirms 14 gadiem
kingland rakstīja: Pagaidaam Eiropaa neviena komanda, kas paarbrauca ar autobusu, nespeeja uzvareet. Iespeejams, tas ir kaiteejis speeleetaaju sagatavotiibai. Varbuut naakamnedeel pirmo reizi sosezon redzeesim peecspeeles 11m sitienu seeriju.
Šis patiešām interesanti.
Visi internetos raksta apmēram "profesionāli sportisti, trenējas taču, kādas viņiem problēmas bik ar autobusu pabraukt, tāpat noteikti ērti viņiem tur, lai tikai spēlē, tam nevajadzētu ietekmēt sniegumu" un tamlīdzīgi.
Bet rezultāti runā paši par sevi.

  +5 [+] [-]

, 2010-04-23 00:24, pirms 14 gadiem
Nu tas par tiem autobusiem ir bleķis, viena lieta ir kaut kādā Neoplānā tupēt 8 stundas, bet šiem tur komforts ir bijis pietiekams lai nu uz autobusiem tos rezultātus nevarētu norakstīt...

  +3 [+] [-]

, 2010-04-23 00:24, pirms 14 gadiem
Autors ir vienkārši maģisks... Kruts apskats, sevišķi par spēli Vācijā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-04-23 00:40, pirms 14 gadiem
raivis93 rakstīja: negaidiiti
Jā, es arī negaidīju, ka Fulham noturēs Hamburgu uz nulles.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-23 00:42, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Bet rezultāti runā paši par sevi.
Nu, rezultāti gan nav īpaši ārkārtēji. No šīm četrām spēlēm tikai Barsa bija favorīte. Pūle un Liona zaudēja, kas nepārsteidz, toties Fulham spēja nospēlēt pa nullēm, kas nemaz nav slikti.
Bet, protams, lai ko daudzi teiktu, šaubos, ka tik ilgs brauciens nevar neietekmēt komandu. Liona otrajā puslaikā noplīsa, arī Barsa neizskatījās pirmā svaiguma. Ietekmēt tas ietekmēja, taču nedomāju, ka tas bija izšķirošs faktors.

  +9 [+] [-]

, 2010-04-23 00:43, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Manā skatījumā abiem angļu klubiem būs diezgan problemātiski tikt finālā, jo abi pretinieki pa golam iebliezīs izbraukumā.

P.S. Izlasīju rakstu, sapratu, ka kaut kas nav kā parasti futbolā. Paskatos uz autoru - klasiski!
loģiski spried! ja savā laukumā viena komanda ir spējīga iebliezt 1,bet otra mājiniece -nevienus,tad diezgan loģiski,ka iebliezīs izbraukumā,jā

  +6 [+] [-]

, 2010-04-23 00:46, pirms 14 gadiem
bet Hamburgas:Fulham apraksts vienkārši reāli iespārda! ja nezini,ko rakstīt tad neraksti,gan kāds cits uzrakstīs izskatās,ka no kaut kurienes vienkārši pārtulkots,bet mazliet grūtākie teikumi ir vnk izņemti laukā,jo nu loģikas un saistības starp teikumiem neredzu

  +1 [+] [-]

, 2010-04-23 00:53, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: bet Hamburgas:Fulham apraksts vienkārši reāli iespārda! ja nezini,ko rakstīt tad neraksti,gan kāds cits uzrakstīs izskatās,ka no kaut kurienes vienkārši pārtulkots,bet mazliet grūtākie teikumi ir vnk izņemti laukā,jo nu loģikas un saistības starp teikumiem neredzu
Paņēmis kāda britu bērna pārdomas par spēli un iekš translate.google.com pārtulkojis latviski, joptvaj!

  -1 [+] [-]

, 2010-04-23 01:04, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Nu, rezultāti gan nav īpaši ārkārtēji. No šīm četrām spēlēm tikai Barsa bija favorīte. Pūle un Liona zaudēja, kas nepārsteidz, toties Fulham spēja nospēlēt pa nullēm, kas nemaz nav slikti.
Bet, protams, lai ko daudzi teiktu, šaubos, ka tik ilgs brauciens nevar neietekmēt komandu. Liona otrajā puslaikā noplīsa, arī Barsa neizskatījās pirmā svaiguma. Ietekmēt tas ietekmēja, taču nedomāju, ka tas bija izšķirošs faktors.
Redzēju Barca - Inter, Lyon - Bayern un HSV - Fulham 2. puslaiku.

Barcas presings, piemēram, nebija tik intensīvs kā sezonas vidū. Tas varētu būt jūtamākais piemērs.

Fulham pa nullēm noturēja lielā mērā uz spēles disciplīnas rēķina. 2. puslaikā vispār izskatījās, ka atdeva iniciatīvu HSV un neredzu tam citu izskaidrojumu kā spēku taupīšanas nolūkos, jo tajos uzbrukumos, kuros aizskrēja, izskatījās cienīgi. Tas ir, manuprāt, varēja nospēlēt arī aktīvāk, bet izvēlējās to nedarīt.
Bet tur varbūt arī spēļu kalendārs pie vainas, viņiem gan šonedēļ, gan nākamnedēļ 2 spēles.

Liona pret Bayern vienkārši spēlēja vāji, gan midā, gan uzbrukumā, cik tur fiziskās kondīcijas vaina, nepateikšu. Piemēram, Lisandro bija pat ļoti enerģisks, bet viņš tāds ir vienmēr. Pietrūka partneru atbalsta.

Cik no tā visa ietekmē pārbraucieni ar busu, grūti spriest. Izšķiroša nozīme tam diez vai ir, bet kaut kāds devums gan.

     [+] [-]

, 2010-04-23 02:23, pirms 14 gadiem
Paskatiiijos highlightus, nu tomeer laikam nebija gan Benajunam aizmugure! (a?)

     [+] [-]

, 2010-04-23 02:49, pirms 14 gadiem
K C D rakstīja: Paskatiiijos highlightus, nu tomeer laikam nebija gan Benajunam aizmugure! (a?)
nebij nebij!

  +2 [+] [-]

, 2010-04-23 09:35, pirms 14 gadiem
HSV - Fulham mačs jāsaka kā ir diezgan garlaicīgs, bet nu ceru uz rezultatīvu niču un HSV finālā!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-23 11:42, pirms 14 gadiem
Pool mājās visu nokārtos, bet Hamburg ceru tiks finālā!

  -1 [+] [-]

, 2010-04-23 12:11, pirms 14 gadiem
Domāju būs Anglijas fināls. ČL angļu klubi netika pusfinālos, bet Eiropas līgā esmu par angļu finālu. Anfield Liverpool sakaus Atletiko. Savukart Fulham sava laukumā ar būs neapturami, likas ka vakar izteikti spēleja kā otrais nummurs. Anglijā tā nebūs.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-23 15:28, pirms 14 gadiem
Ceru, ka HSV būs finālā. Gan jau neesmu vienīgais

  +1 [+] [-]

, 2010-04-23 16:37, pirms 14 gadiem
Banzai rakstīja: Domāju būs Anglijas fināls.
Esmu diezgan pārliecināts, ka angļu fināla nebūs. Lai arī Hamburgā Fulham izturēja spiedienu, joprojām domāju, ka HSV būs finālā. Lai gan Fulham līdz šim jau pārsteigusi vairākkārt - izsita gan Shakhtar, gan mājās sagrāva Juvi. Tāpat arī Pūlei ne tuvu nebūs viegli uzvarēt divu spēļu summā. Mājās, protams, viņi būs izteikti favorīti, taču, ja Atletico gūs vārtus...

  -2 [+] [-]

, 2010-04-23 18:09, pirms 14 gadiem
Cerams ka abus Eiropas kausus paņems ģermāņi...Viņi to būtu pelnījuši. es PAR.
P.S. man liekas es pat varētu labāku rakstu uzrakstīt (šoreiz)