Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Amsterdamas "Ajax" lidos aiz Polārā loka, Frankfurtes "Eintracht" cīnīsies pret beļģiem

Agris Suveizda

Amsterdamas "Ajax" lidos aiz Polārā loka, Frankfurtes "Eintracht" cīnīsies pret beļģiem
Frankfurtes ēģiptiešu uzbrucējs Omārs Marmušs. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

UEFA mītnē Šveices pilsētā Nionā aizvadīta arī Eiropas Konferences līgas play-off jeb pārspēļu kārtas izloze, kurā savā starpā tiksies Eiropas Konferences līgas grupu otro vietu ieguvējas un Eiropas līgas grupu trešo vietu īpašnieces.

ČL 1/8 finālsEL pārspēlesEKL pārspēles
Porto – ArsenalFeyenoord – RomaSturm – Slovan Br
Napoli – BarcelonaMilan – RennesServette - Ludogorets
PSG – Real SociedadLens – FreiburgUnion SG - Eintracht
Inter M – Atletico MYoung Boys – SportingReal Betis – Dinamo Z
PSV – Borussia DBenfica – ToulouseOlympiacos - Ferencvaros
Lazio – BayernBraga – QarabagAjax – Bodo/Glimt
Kobenhavn – Man. CityGalatasaray – Sparta PMolde - Legia
Leipzig – Real MadridShakhtar – MarseilleMaccabi H - Gent

• Vienā no skaļākajiem pāriem 2022. gada Eiropas līgas uzvarētāja Frankfurtes "Eintracht" tiksies ar Beļģijas "Union SG", kas pagājušajā sezonā ar Vācijas klubiem Eiropas līgā tikās pat sešreiz – 0:1, 1:0 grupu turnīrā, 3:0, 3:3 astotdaļfinālā pret "Union Berlin", 1:4, 1:1 pret Lēverkūzenes "Bayer".

• Krīzē esošais Nīderlandes smagsvars Amsterdamas "Ajax" ciemosies pie Norvēģijas čempiones "Bodo/Glimt", kas vietējā līgā piecu sezonu laikā izcīnījusi trīs zeltus un divus sudrabus.

• Pārspēļu kārta notiks 15. un 22. februārī, bet 23. februārī gaidāma astotdaļfināla izloze.

• Astotdaļfinālā jau gaida Eiropas līgas grupu uzvarētājas – "Lille", Telavivas "Maccabi", Plzeņas "Viktoria", "Club Brugge", Birmingemas "Aston Villa", Budapeštas "Ferencvaros", Saloniku PAOK un Stambulas "Fenerbahce".

• Pārspēļu kārtas izlozē izsēto statusā bija Eiropas Konferences līgas grupu otro vietu ieguvējas un atbildes spēli aizvadīs savās mājās.

• Finālu 29. maijā uzņems Atēnu AEK jaunais stadions, kas tika atklāts 2022. gada septembrī.

     [+] [-]

, 2023-12-18 17:20, pirms 5 mēnešiem
Interesanti kā viņi tur spēlēs Norvēģijas ziemā. Tur baigā loterija, bet ticamākais variants ir ka savi -5 C noteikti būs. Paši Bodo/Glimt tādi nekādi - viņiem taču čempis arī pavasaris - rudens, ne?

     [+] [-]

, 2023-12-18 18:00, pirms 5 mēnešiem
backstab rakstīja: Interesanti kā viņi tur spēlēs Norvēģijas ziemā. Tur baigā loterija, bet ticamākais variants ir ka savi -5 C noteikti būs. Paši Bodo/Glimt tādi nekādi - viņiem taču čempis arī pavasaris - rudens, ne?
Bodo/Glimt pirms 2 gadiem šajā pašā turnīrā pirmajā kārtā un 1/8 finālā izsita Celtic un AZ Alkmaar, kuriem arī tad sezona ritēja pilnā sparā.