Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klinsmans: "Mums paveicās"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Klinsmans: "Mums paveicās"
Jurgens Klinsmans
Foto: AP

"Galvenais ir rezultāts," tā izteicās Minhenes "Bayern" kluba galvenais treneris Jurgens Klinsmans pēc vakar vakarā izcīnītās uzvaras Čempionu līgas pirmās kārtas spēlē pret "Steaua" – 1:0.

Minhenes klubs ar lielām pūlēm prata pieveikt "Steaua" Bukarestē, komandas galvenais treneris Jurgens Klinsmans atzinis, ka viņa komandai šajā spēlē nedaudz paveicies:

"Esam apmierināti ar izcīnītajiem trīs punktiem izbraukumā. Mums pirmajā puslaikā vajadzēja iesist vēl pāris vārtus, lai justos pilnīgi droši par iznākumu, taču mēs to neizdarījām. Atzīstu, ka mums otrajā puslaikā mazliet paveicās, kad mājinieki divas reizes trāpīja pa vārtu stabu. Pirmajā puslaikā mēs labi kontrolējām bumbu, bet otrajā pārāk iesēdāmies aizsardzībā. Jāsaka, ka pretinieks otro puslaiku aizvadīja ļoti labi. Neesmu apmierināts ar sniegumu, bet galvenais ir rezultāts. Uzvara pirmajā spēlē ir ļoti svarīga, īpaši, ņemot vērā to, ka šī grupa ir spēkos līdzvērtīga."

"Es esmu mazliet vīlies. Cerēju, ka mēs spēsim izmantot mūsu ātro futbolistu ātrumu, taču tas neizdevās, pie tam, ielaidām ātrus vārtus. Sākām spēlēt agresīvāk, diemžēl, neizmantojām vairākas labas izdevības. Otrajā puslaikā spēlējām ļoti labi, uzlabojām sniegumu arī aizsardzībā. Zināju pretinieku vājās vietas, taču nepratām tās izmantot. Žēl, ka zaudējām punktus savā laukumā, taču jāatzīst, ka pretinieks bija ļoti spēcīgs. Domāju, ka neizšķirts bija godīgākais iznākums. Ceru, ka gūsim nepieciešamos punktus, lai kvalificētos UEFA kausa izcīņai," savus nodomus izklāstīja "Steaua" galvenais treneris Mariuss Lakatus.

Izmantotie resursi:
uefa.com