Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Frīzenbihlers: ""Hearts" bija vairāk pelnījusi, taču pirmā iespēja spēlē bija mums"

Frīzenbihlers: ""Hearts" bija vairāk pelnījusi, taču pirmā iespēja spēlē bija mums"
Kevins Frīzenbihlers. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova|RFS

Pirmo zaudējumu UEFA Eiropas Konferences līgas grupu turnīrā piedzīvosi Latvijas futbola čempionvienība un kausa ieguvēja RFS, kas Rīgā ar 0:2 atzina Skotijas trešā spēcīgākā kluba Edinburgas "Hearts" pārākumu. Pēc mača žurnālistiem domās par zaudējumu dalījās austriešu uzbrūkošais spēlētājs Kevins Frīzenbihlers.

"Sajūtas, protams, nav labas. Domāju, ka īpaši pirmajā puslaikā spēle bija līdzvērtīga. Pirmā iespēja spēlē bija mums. Ja būtu to iesituši, tad spēle būtu varējusi iegrozīties pretējā virzienā. Kopumā "Hearts" uzvarēt bija vairāk pelnījusi," pauda Frīzenbihlers, kurš laukumā devās 58. minūtē.

""Hearts" un "Fiorentina", protams, ir atšķirīga līmeņa komandas, bet tāpat var teikt, ja Eiropas līmenī mūs salīdzina ar "Hearts". Zinājām, ka mūs gaida grūta spēle, un tieši tā arī bija. Grūti tagad runāt, bet, kā jau teicu, ja būtu izmantojuši savu lielo iespēju, kas zina, kā spēle būtu iegrozījusies," teica austrietis. "Kā jau sacīju, pirmais puslaiks bija līdzvērtīgs, bet otrajā puslaikā abām komandām nebija pārāk daudz vārtu gūšanas iespēju. Galotnē visus garos spēlētājus sūtījām uz priekšu un mēģinājām tālās piespēles – tas nestrādāja, taču priekšā vēl četras spēles."

Frīzenbihlers četrās Eirokausu spēlēs pēc kārtas devies uz maiņu: "Par savu sniegumu nekā daudz sakāma nav. Centos palīdzēt komandai pagriezt spēli, bet neizdevās uzvarēt vai kaut nospēlēt neizšķirti. Tieši to man treneris arī teica – mainīt spēli. Centos, cik varēju, bet nesanāca. Protams, kā jau jebkurš spēlētājs, labprātāk sāktu pamatsastāvā, nevis ietu uz maiņu, un darīšu visu, lai nākamreiz tiktu sākumsastāvā."

A grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Başakşehir22007:06
2.Hearts21012:43
3.RFS20111:31
4.Fiorentina20111:41

UEFA Eirokausu spēles šosezon pieejamas Viaplay platformā.


, 2022-09-16 09:31, pirms 2 gadiem
Šitais ir labais kadrs. Nāk uz maiņu lai nospēlētu 15min, bet pat tās nav spējīgs paskriet, visas divcīņas zaudē.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.