Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Dudelange" prezidents: "Tā uzvarēt nav iespējams"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Dudelange" prezidents: "Tā uzvarēt nav iespējams"
Bumba lido "Dudelange" vārtos.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Luksemburgas futbola kluba "F91 Dudelange" pārstāvji pēc zaudējuma FK "Ventspils" 0:3 UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas mačā pauda sarūgtinājumu par mača iznākumu, uzskatot, ka šādu rezultātu nebija pelnījuši.

Ļoti apbēdināts bija kluba prezidents Teo Fēlerihs, atzīstot, ka gaidīja labāku iznākumu. "Mēs nebijām sliktāki par mūsu sāncenšiem, tāpēc esmu ļoti sarūgtināts. Gaidīju, ka komanda rādīs labāku spēli, sevišķi jau uzbrukumā. Mūsu mērķis bija izcīnīt uzvaru, taču to nav iespējams izdarīt spēlējot tā, lai tikai nosargātu neizšķirtu," Fēlerihs bija kritisks.

Daniels Damota, kurš bija viens no aktīvākajiem savas komandas rindās, uzskata, ka savā laukumā ir iespējams gūt trīs vārtus. "Pirmajā puslaikā mums divas reizes paveicās, bet otrajā mēs jau bijām labāki. Diemžēl pēdējās minūtes piederēja "Ventspilij". Tagad mums ir tikai viens mērķis – mājās gūt trīs vārtus, lai varam turpināt cīnīties par iekļūšanu nākamajā kārtā," skaidro Damota. Lakonisks un paškritisks bija aizsargs Aleksandrs Franceči: "Domāju, man jāuzņemas vaina par pirmajiem un trešajiem vārtiem..."

UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas pirmajā spēle FK "Ventspils" Luksemburgas klubu apspēlēja ar 3:0, tomēr ventspilnieki vēl nesteidzas svinēt iekļūšanu nākamajā kārtā. Savukārt sāncenšu galvenais treneris Marks Grožāns pārāk optimistisks par savas komandas izredzēm nav: "Tagad mums būs ļoti grūti nospēlēt tādā līmenī, lai cerētu uz iekļūšanu nākamajā kārtā."

Izmantotie resursi
tageblatt.editpress.lu

  +6 [+] [-]

, 2009-07-16 16:04, pirms 15 gadiem
Nu sapnjot jau nav aizliegts

  +5 [+] [-]

, 2009-07-16 16:04, pirms 15 gadiem
Jā... Teica, ka brauc pēc uzvaras, bet Dudelange vārtusargs, pat pēc ielaistajiem vārtiem, nesteidzās izspēlēt bumbu, kad tā bija pie viņa...

Nu ko tur vairs... Ventspils būs nākamajā kārtā, nav divu domu!

     [+] [-]

, 2009-07-16 16:19, pirms 15 gadiem
"Mēs nebijām sliktāki par mūsu sāncenšiem, tāpēc esmu ļoti sarūgtināts"

ja nebūtu bijuši sliktāki par sāncenšiem būtu 3:3 nevis 3:0...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-16 16:28, pirms 15 gadiem
ja jūs gūsiet 3 vārtus, tad ielaidīsiet vismaz četrus tāka aizmirstiet. ja gribējāt uzvarēt, vajadzēja teikt Žubēram lai pakustās, nevis lai slinko.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-16 16:36, pirms 15 gadiem
Tie tach i jokupeeteri.. nebij sliktaaki bet zaudeeja..es vel saprastu buutu ar 0:1 zaudeejushi, tad vel vareetu kautko kladzinaat..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-16 17:07, pirms 15 gadiem
Ir tāda anekdote par skudru un ziloņu futbola spēli - beigās ziloņi atvainojas, ka saminuši dažus skudru spēlētājus. Skudras atbild: nekas, nekas, mēs jau arī grūstījāmies...

Latvijas čempionātā šī komanda, domāju, būtu aiz Dinaburgas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja