Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morozs: ''Liekas, ka bija viegli, bet aiz tā visa ir ļoti liels darbs''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Morozs: ''Liekas, ka bija viegli, bet aiz tā visa ir ļoti liels darbs''
Viktors Morozs. Foto: fkrfs.lv

Latvijas čempione futbolā RFS trešdienas vakarā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešās kārtas atbildes mačā ar 7:0 sagrāva Andoras vienību ''Santa Coloma'', divu spēļu summā triumfējot ar 9:0 un garantējot vismaz Eiropas Konferences līgas pamatturnīru. Pēcspēles preses konferencē rīdzinieku galvenais treneris Viktors Morozs izteicās, ka uzvara esot izskatījusies viegla, taču aiz tās stāvot liels darbs.

''Apsveicu visus futbola cienītājus mūsu valstī ar to, ka mums atkal būs liels rudens futbols. Tas, protams, bija viens no mūsu komandas gada mērķiem. To izpildījām – minimumu, uz ko tiecāmies. Tas, protams, ir ļoti labi, nav daudz vārdu. Šodien bijām ļoti nopietna komanda. Dominējām no pirmās minūtes. Respektējām savus spēkus. Liekas, ka bija viegli, bet aiz tā visa ir ļoti liels darbs. Spēlētāji bija ļoti motivēti. Visi to redzēja. Vēlreiz apsveicu visus ar labo uzvaru. Turpināsim!'' preses konferencē sacīja RFS galvenais treneris Viktors Morozs.

Jaunnedēļ RFS turpinās Eirokausu kvalifikāciju, aizvadot Eiropas līgas play-off kārtu pret Nikosijas APOEL. Uzvarētāja spēlēs UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā.