Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Riga" un "Liepāja" izšķirošie Eirokausu mači - TV4 un Sportacentrs.com tiešraidēs

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

"Riga" un "Liepāja" izšķirošie Eirokausu mači - TV4 un Sportacentrs.com tiešraidēs
"Riga" futbolisti dodas laukumā kapteiņa Antonija Černomordija pavadībā. Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

Šovakar, iespējams, sezonas svarīgākās spēles aizvadīs "Riga" un "Liepāja" komandas, kurām priekšā izšķirošās atbildes spēles par iekļūšanu UEFA Konferences līgas otrajā kārtā. Gan spēli no vēju pilsētas 17:00, gan dueli Latvijas galvaspilsētā 20:00 būs iespējams vērot portāla Sportacentrs.com un TV4 kanāla tiešraidēs.

• Kaut arī Virslīgā un Latvijas kausa izcīņā, "Riga" sezona nebūt nav izvērsusies komandai vēlamajā gultnē, Konferences līgas spēlē vairākkārtējie Latvijas čempioni parādīja solīdu sniegumu. Pirmās kārtas mačā viesos ar 2:0 pieveikta ziemeļīru "Derry City" vienība.

• Lai izrautu vietu nākamajā kārtā, viesu komandai nepieciešama uzvara ar trīs vārtu pārsvaru, bet "Riga" centīsies neatstāt šaubas par uzvarētāju.

• Iedzinēju lomā pēc pirmā dueļa pret Kosovas "Gjilani" atrodas futbola klubs "Liepāja", viesos piedzīvojot neveiksmi ar 0:1. Tamaza Pertijas vadītajai komandai savā laukumā jāieķeras rezultātā, lai turpinātu Eirokausu sezonu. Abu dueļu zaudētājām ceļš Eirokausos būs noslēdzies.

• Sīkāk par gaidāmajiem dueļiem un ieskatiem abu komandu sekmēs - šeit!