Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Tomasons: "Otrajā puslaikā "Riga" padarīja mūsu dzīvi sarežģītu"

Rolands Eliņš

Tomasons: "Otrajā puslaikā "Riga" padarīja mūsu dzīvi sarežģītu"
Foto: mff.se

Pēc neizšķirta UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas spēlē pret "Riga", kas Zviedrijas komandai "Malmo" bija uzvaras vērtē, viesu galvenais treneris Jons Dāls Tomasons savos komentāros atzīmēja savas komandas sniegumu pirmajā puslaikā un rīdzinieku paveikto otrajā puslaikā.

"Pirmajā puslaikā mēs daudz vairāk kontrolējām bumbu un reizē arī dominējām visā spēlē," pēc 1:1 Rīgā sacīja Jons Dāls Tomasons, bijušais Dānijas izlases uzbrucējs, tagad "Malmo" treneris. "Iespējams, mēs spēlējām pārāk lēnu, jo laukumā bija daudz brīvo zonu."

"Mēs guvām fantastiskus vārtus," turpināja Tomasons. "Tieši tā arī vēlamies spēlēt, ka izmantojam iespējas, kuras mūsu pretinieki mums dod. Domāju, ka rezultāts 1:0 pēc pirmā puslaika bija pilnībā godīgs."

"Taču otrajā puslaikā viņi mūsu dzīvi sarežģīja," sacīja dāņu treneris, kurš savas izlases rindās guvis 52 vārtus. "Viņi uzvarēja daudzās divcīņās, un mēs paši sev visu padarījām grūtāku, kad ielaidām vārtus. Pēc tam abām komandām bija savas iespējas gūt vārtus, taču mums pašiem vajadzēja mačam pielikt punktu ātrāk."

"Zinājām, ka šī būs sarežģīta spēle - izbraukumā, turklāt tādā pamatīgā Rīgas karstumā. Bet svarīgākais ir tas, ka divu spēļu summā esam priekšā. Klubam tas bija galvenais uzdevums, un tas ir izpildīts," noslēdza Tomasons.

"Riga" divu spēļu summā zaudēja ar 1:2 un savu Eirokausu sezonu turpinās UEFA Konferenču līgas kvalifikācijā, kur pēc nedēļas pretim stāsies Ziemeļmaķedonijas "Shkendija". Spēles norisināsies 22. un 29. jūlijā. Tikmēr "Malmo" nākamajā kārtā Čempionu līgā gaida tikšanās ar Somijas HJK.

Izmantotie resursi:
https://www.mff.se/kryss-i-riga-gav...