Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops pēc 0:3 mājās: "Snieguma ziņā šis ir mūsu zemākais punkts sezonā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops pēc 0:3 mājās: "Snieguma ziņā šis ir mūsu zemākais punkts sezonā"
Jirgens Klops. Foto: Reuters/Scanpix

Ceturtdienas vakarā pārsteidzošu sakāvi UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē piedzīvoja turnīra galvenā favorīte "Liverpool", savā laukumā ar 0:3 piekāpjoties Bergamo "Atalanta". Galvenais treneris Jirgens Klops bija šokā par komandas parādīto spēli.

"Ak, Dievs, tā bija ļoti slikta spēle," pēc zaudējuma teica Jirgens Klops. Viņa vadītā komanda savā stadionā nebija zaudējusi teju 14 mēnešus. "Viņi izvirzījās vadībā, bet mēs pazaudējām pavedienu. Pussargu līnijā bijām tur un nekur. Nepazinu komandu laukumā."

"Tā bija dīvaina spēle. Ja runājam futbola terminoloģijā, tad pie vainas bija taktiskā disciplīna. Viņi iesita, bet mēs turpinājām spēlēt tieši tā, kā to vēlējās pretinieki. Mēs aizvadījām sliktu spēli un bijām pelnījuši zaudēt. Taču tagad nav laika pārdzīvot, jo priekšā gaida nākamā spēle," pauda Klops, kuram šī ir pēdējā sezona pie Liverpūles stūres.

"Liverpool" turpina cīņu par Anglijas Premjerlīgas titulu, un svētdien gaida mājas spēle pret "Crystal Palace".

"Tagad nav īstais brīdis par to runāt. Man nav noskaņojuma runāt par spēli, kas būs pēc nedēļas, kad pa vidu ir cits mačs," vaicāts par komandas izredzēm pēc 0:3 savā laukumā teica Klops. "Mums jācīnās. Mēs gribam uzvarēt atbildes spēli, bet nav īstais brīdis nākt klajā ar skaļiem apgalvojumiem. Mums jāaizvada ļoti laba spēle."

"Tas, kur atrodamies – snieguma ziņā šis ir sezonas zemākais punkts. Mēs varam spēlēt daudz labāk. Taču vispirms jādomā par svētdienu," norādīja Klops. Premjerlīgas vadībā ar 71 punktu ir Londonas "Arsenal", bet "Liverpool" ar tikpat punktiem ieņem otro vietu.

Atbildes spēle Bergamo tiks aizvadīta 18. aprīļa vakarā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...