Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klinsmans: ''''Sporting" nebija variantu''

''Tagad mums ir jāizanalizē, kas šajā spēlē notika nepareizi,'' pēc UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā piedzīvotās sagrāves 1:7 teica Lisabonas "Sporting" komandas galvenais treneris Paulo Bento.

Atgādināsim, ka vakar Minhenes "Bayern" futbolisti ar 7:1 sagrāva "Sporting", bet divu spēļu summā minhenieši uzvarēja ar 12:1.

''Mēs koncentrējāmies jau no pašas spēles sākuma un negribējām zaudēt muļķīgus vārtus,'' iesāk "Bayern" galvenais treneris Jirgens Klinsmans. ''Pēc pirmajiem diviem vārtiem "Sporting" vajadzēja apzināties, ka viņiem nav variantu. Mēs spēlējām ļoti labi. Puiši izbaudīja šo spēli. Pie tik lieliska atbalsta esam apmierināti par šo skaisto uzvaru – perfekts Čempionu līgas vakars. Šajā kārtā nav neviena izteikta favorīta – izredzes visiem ir 50 pret 50.''

''Pēc pirmās spēles gribējām parādīt, ka varam būt pavisam cita komanda, taču pilnībā izgāzāmies,'' iesāk "Sporting" treneris Paulo Bento. ''Tagad mums ir jāizanalizē, kas šajā spēlē notika nepareizi. Daudziem spēlētājiem bija dažādas problēmas. Ar pretiniekiem grupu fāzē varētu vēl spēlēt līdzīgi, bet tālāk spēlēt ir ļoti grūti. Ja pirmajā spēlē mums vēl bija pāris labi momenti, tad šoreiz absolūti nekā. Tagad mums kopā jādara viss iespējamais, lai aizmirstu šos šausmīgos zaudējumus.''

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +3 [+] [-]

, 2009-03-11 15:29, pirms 16 gadiem
nevar saprast Bayern varen stiprs vai Sporting galigi garam????

  +2 [+] [-]

, 2009-03-11 15:39, pirms 16 gadiem
Brabis rakstīja: nevar saprast Bayern varen stiprs vai Sporting galigi garam????
Gan gan! Sporting mēģināja, 1. spēlē lielāko daļu 1. puslaika kontrolēja, bet tad Riberī ar labu sologājienu viņus salauza. Pēc pirmās spēles 1. puslaika Sporting tikai epizodiski spēja kko izdarīt, bet Bayern ļoti pārliecinoši kontrolēja bumbu un, kas ir pats galvenais un pietrūkst līgā- izmantoja ~60% vārtu gūšanas momentu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-03-11 15:59, pirms 16 gadiem
F1 FANS rakstīja: 7:1 futbolā - kas neredzēts
Pirms 2 gadiem Arsenal-Slavia, MU-Roma, Liverpool-Bešiktas[8:0]

  +1 [+] [-]

, 2009-03-11 16:57, pirms 16 gadiem
Jautājums Robim - ko domā par Bastosu? Ja nu tomēr Riberī nopārdod kādam, spēsi sadzīvot ar Bastosu vai Žirkovu kreisajā malā, jo Šveinijs ir nekāds kreisajā malā, vismaz, cik esmu redzējis Baumjohans pēdējās spēlēs mauc par labo wingeru, izskatās, ka pamatsastāvs šamam nespīd, priekšā Altintops. Ja vēl piepērk klāt to grieķi, tad Lellam nekas nespīd... Te nu bija jauno talantu iespēlēšana ā, kas tas par jauno čali, kurš debitēja ČL? Kur spēlē, kurš gads?

     [+] [-]

, 2009-03-11 18:31, pirms 16 gadiem
Andromeeds rakstīja: Jautājums Robim - ko domā par Bastosu? Ja nu tomēr Riberī nopārdod kādam, spēsi sadzīvot ar Bastosu vai Žirkovu kreisajā malā, jo Šveinijs ir nekāds kreisajā malā, vismaz, cik esmu redzējis Baumjohans pēdējās spēlēs mauc par labo wingeru, izskatās, ka pamatsastāvs šamam nespīd, priekšā Altintops. Ja vēl piepērk klāt to grieķi, tad Lellam nekas nespīd... Te nu bija jauno talantu iespēlēšana ā, kas tas par jauno čali, kurš debitēja ČL? Kur spēlē, kurš gads? Tas jaunais? Tomass Millers, Bayern dublieros, nākamsezon būs Podoļska vietā, 4. uzbrucējs[aiz Toni, Klozes, Oliča, jūtu līdzi tiem, kuriem jākonkurē ar šiem]
Šveinijs kreisajā ir labāks kā labajā. Neticu, ka viņu[Riberī] pārdos. Žirkovu negribu. Dārgs. Būs Hļebs, ja vispār kāds būs! Bayern esot izteikuši 8m piedāvājumu! Bastoss varētu būt kārtējais labais talants, ko Bayern iegādātu un pārdotu tālāk pēctam. Nē, tas neder, vajag īstus līderus.

     [+] [-]

, 2009-03-11 18:37, pirms 16 gadiem
Brabis rakstīja: nevar saprast Bayern varen stiprs vai Sporting galigi garam????
tikai Sporting liek Bayern izskatiities labiem! tikai Sporting!
Sarauj Hamburger!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-11 18:42, pirms 16 gadiem
Uj, pareizi, sajuka, Švainijam takš natural position ir LW, tāpēc jau sācis vairāk beņķi sildīt. Žirkovs nemaz tik dārgs arī nebūs, principā tā pati Bastosa cena. Es gan labprāt ieraudzītu Bastosu vai Žirkovu Juves sastāvā, tikai, ja spēs līmeni pavilkt... Es tavā vietā par Timoščuku tik ļoti nepriecātos - vienīgā jēdzīgā starptautiska līmeņa pieredze šim ir ČL, vēl nav zināms kā Bundeslīgā izskatīsies. Nesen lasīju, ka Advokāts visp plāno Anatoliju izmantot kā centra aizsargu, tjip Denisovu grib iespēlēt kā DM!