Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Džerards pārliecināts

Anglias Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' futbolists Stīvens Džerards tic, ka liverpūlieši izcīnīs nepieciešamo uzvaru UEFA Čempionu līgas grupu turnīra pēdējā kārtā pret ''Marseille'' un kvalificēsies nākamajai kārtai.

Zaudējumi pirmajās kārtās pret ''Marseille'' un ''Besiktas'' neko labu ''Liverpool'' komandai neliecināja, taču uzvaras pār turku vienību un ''Porto'' atgrieza cerības angļu līdzjutējos.

Nākamajā mačā izbraukumā pret francūžiem ''Liverpool'' nepieciešama uzvara, un Džerards uzskata, ka komanda jau ir pierādījusi, ka spēj tikt galā ar saspringtām situācijām.

''Tagad mēs esam daudz pārliecinātāka komanda nekā tad, kad zaudējām ''Marseille''. Šoreiz būs grūtāk, jo mēs spēlēsim izbraukumā, taču ''Liverpool'' gūst vārtus, uzvar spēles, un es ticu, ka mēs spēsim tikt tālāk.''

Izmantotie resursi:
www.skysports.com
Foto: Professional Sport

  +1 [+] [-]

, 2007-12-10 16:22, pirms 17 gadiem
nu šamais jau vienreiz bija diktam pārliecināts, ka anglijas izlasea pret horvātiju dabūs vismaz neizšķirtu un tiks uz eiropas čempionātu.
un kas no tā visa sanāca, ko, stīven?

  +2 [+] [-]

, 2007-12-10 16:23, pirms 17 gadiem
Nesenas atminas-Anglijas izlase savaacas un pirms peedeejaas speeles pret Horvaatiem Krau4s saka:"Es ticu"!Tagad tas pats ar Pooli.Tikai Dzeraards uznemas ticiigaa runaataaja lomu.Tas laikam taa pienemts izveeleeties vienu speeleetaaju pirms izskiriigaas speeles kurs iedvesmos liidzjuteejus un savaa zinaa arii noskanos sevi un visu komandu ciinai uz visiem 100%!Nu lai veicas.Buus gruuti.

     [+] [-]

, 2007-12-10 16:41, pirms 17 gadiem
nekur Pool netiks...no Francijas vinji atbrauks ne tajaa labaakajaa omaa...

     [+] [-]

, 2007-12-11 07:32, pirms 17 gadiem
TIKS GAN.