Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Riga" spēle Nīderlandē pret "Twente" - TV4 tiešraidē

Rolands Eliņš

"Riga" spēle Nīderlandē pret "Twente" - TV4 tiešraidē
Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

Latvijas futbola klubs "Riga" ceturtdien aizvadīs pirmo spēli UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešajā kārtā, viesos cīnoties pret "Twente". Sadarbībā ar TV4 kanālu panākts, ka šīs spēles tiešraide būs pieejama arī Latvijā.

"Esam panākuši vienošanos par spēles "Twente" - "Riga FC" translāciju Latvijas teritorijā! Tiešraidi varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com un TV4 kanālā!" vēstīts "Riga" sociālajos tīklos.

Spēles tiešraide ceturtdien sāksies 21:00 pēc Latvijas laika, un tā norisināsies "De Grolsch Veste" stadionā Enšedē, kurā ir 30 tūkstoši skatītāju vietu.

"Riga" šī būs pirmā spēle Nīderlandē, taču komandai ir lielu maču pieredze arī iepriekšējās vasarās. Tā spēlējusi pret Portugāles, Zviedrijas, Skotijas un Dānijas augsta līmeņa komandām, tiesa, šajos mačos pret "Gil Vicente", "Malmo", "Celtic" un "Copenhagen" vēsturiski daudz labāk klājies savā laukumā, nevis izbraukumā.

Arī šosezon Eirokausos "Riga" izbraukumā nav īpaši veicies - zaudējumi viesos ciesti gan pret Islandes "Vikingur", gan pret Ungārijas "Kecskemet", kas gan neliedza ar labiem rezultātiem savā laukumā pārvarēt šīs kvalifikācijas kārtas.

  +3 [+] [-]

, 2023-08-09 14:07, pirms 10 mēnešiem
paldies laimes māt , paldies , šito labvēlību . vēlreiz paldies

     [+] [-]

, 2023-08-09 18:41, pirms 10 mēnešiem
Komentēs no SC studijas vai komentētāju nebūs?

     [+] [-]

, 2023-08-10 00:49, pirms 10 mēnešiem
erred rakstīja: Komentēs no SC studijas vai komentētāju nebūs?
drošvien atkal tie divi pāķi būs