Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Brige pēc sagrāves Čempionu līgas astotdaļfinālā atlaiž angļu treneri Pārkeru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Brige pēc sagrāves Čempionu līgas astotdaļfinālā atlaiž angļu treneri Pārkeru
Skots Pārkers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Beļģijas ''Jupiler Pro'' līgas vienība ''Club Brugge'', kas vakar UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā piedzīvoja graujošu zaudējumu pret Lisabonas ''Benfica'', pēc 12 mačiem pie komandas stūres atlaidusi līdzšinējo galveno treneri Skotu Pārkeru.

42 gadus vecais Pārkers šo sezonu sāka kā Anglijas Premjerlīgas kluba ''Bournemouth'' galvenais treneris, tomēr pēc vājā sezonas ievada no amata tika atbrīvots. Ilgi bez darba anglis nepalika un pieņēma ''Club Brugge'' galvenā trenera amata piedāvājumu.

Pārkera posms Beļģijā bija īss. Briges vienība šodien paziņoja par līgumattiecību pārtraukšanu ar angļu speciālistu.

Treneris ''Club Brugge'' vadīja vien 12 spēles.

Šajā UEFA Čempionu līgas sezonā ''Club Brugge'' vien pēdējā grupu turnīra kārtā izlaida uzvaru apakšgrupā, bet vakar astotdaļfinālā kapitulēja pret Lisabonas ''Benfica'' – 1:7 divu spēļu summā.

Bez Bornmutas un Briges vienībām Pārkers trenera karjeras laikā vadījis arī Londonas ''Fulham''.

Izmantotie resursi:
https://www.clubbrugge.be/en/news/c...

     [+] [-]

, 2023-03-08 21:34, pirms gada
Izgāja no grupas čempionu līgā ar lieliskiem rezultatiem ,nomainija treneri,panjema nakošo, tas visu sabojaja, nomainija, tur taja klubā kautkas nav kārtībā kādam ar galvu!