Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA var sodīt "United" par Fērgusona neierašanos uz preses konferenci

Agris Suveizda

UEFA var sodīt "United" par Fērgusona neierašanos uz preses konferenci
Alekss Fērgusons neizpratnē
Foto: AFP/Scanpix

UEFA paziņojusi, ka neierosinās disciplinārlietu pret Mančestras "United" aizsargu Rio Fērdinandu, kurš pēc Nani noraidījuma sarkastiski aplaudēja galvenajam tiesnesim Džinejtam Čakiram. Toties sankcijas var tikt piespriestas "United", kas nenodrošināja Aleksa Fērgusona un futbolistu intervijas attiecīgi preses konferencē un tā dēvētajā mikszonā.

UEFA pārstāvis norādīja, ka saskaņā ar tiesnešu spēles ziņojumu pret Rio Fērdinandu netiks vērstas nekādas sankcijas. Toties sods draud Fērdinanda pārstāvētajam klubam Mančestras "United", kas neizpildīja pēcspēles saistības ar mediju pārstāvjiem. "United" galvenais treneris Alekss Fērgusons pēc mača atteicās runāt ar presi, un tāpat mikszonā, lai sniegtu medijiem pēcspēles komentāru, nepalika neviens "United" spēlētājs.

"Abu klubu menedžeriem/galvenajiem treneriem jābūt pieejamiem pēcspēles preses konferencē. Visiem abu komandu spēlētājiem obligāti ir jāiziet cauri mikszonai, lai sniegtu intervijas medijiem," teikts UEFA Čempionu līgas reglamentā. Tāpat UEFA Disciplinārā komiteja izvērtēs Nani nopelnīto sarkano kartīti, lai noteiktu, vai portugālis par šo pārkāpumu ir pelnījis vairāk nekā vienas spēles diskvalifikāciju. Jāatzīmē, ka Francijas PSG iesniedza Zlatana Ibrahimoviča diskvalifikācijas apelāciju - viņam par noraidījumu pirmajā astotdaļfināla mačā tika piespriesta divu spēļu diskvalifikācija, kas nozīmē, ka Ibrahimovičs nedrīkstēs spēlēt arī ceturtdaļfināla pirmajā cīņā.

Atgādinām, ka Mančestras "United" astotdaļfināla atbildes mačā savā laukumā piekāpās Madrides "Real" (1:2), tādējādi zaudējot arī divu spēļu summā - 2:3. Spēles centrālā epizode notika 56.minūtē, kad Nani par pārkāpumu pret Alvaro Arbelou tika sodīts ar strīdīgu sarkano kartīti. "Real" prata izmantot viena cilvēka pārsvaru un no 0:1 panāca 2:1. Madridiešiem vārtus guva uz maiņu iznākušais Luka Modričs un bijušais "United" līderis Krištianu Ronaldu.

Izmantotie resursi:
Goal.com

1 2 50 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2013-03-07 16:49, pirms 12 gadiem
Fergusons jau visu laiku augstprātīgi ir izturējies pret presi, šis gājiens nav pārsteigums. Viņš vairākus gadus nerunāja ar BBC. Šoreiz gan laikam MU tā pat ir labāk, jo uzreiz pēc spēles viņš laikam būtu sarunājis sev pāris spēļu diskvalifikāciju un kārtīgu naudas sodu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-03-07 16:52, pirms 12 gadiem
Dubriks rakstīja: Šitādu necieņu var sagaidīt tikai no SAF un cerams, ka sarkano snuķi paņems priekšā kā nākas, savādāk tās viņa spēlītes ar neierašanos uz preses konferencēm jau sāk apnikt
Nu un Tu izraisi cieņu kas Tu esi lai ta spriestu nulle.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2013-03-07 17:11, pirms 12 gadiem
Spēles centrālā epizode notika 56.minūtē, kad Nani par pārkāpumu pret Alvaro Arbelou tika sodīts ar strīdīgu sarkano kartīti.

Agri,es saprotu ka tev nepatik Real,bet kada nahren stridiga situacija,Nani ielec ar taisnu kaju grudaka un kadas var but runas par stridigu situaciju?

  +6 [+] [-]

, 2013-03-07 17:15, pirms 12 gadiem
Šoreiz Fērgiju var saprast. Tiesnesis nebija adekvāts savā lēmumā (pēc spēles pat Real spēlētāji un Maurs baidījās atzīt, ka tā bija pārliecinoša sarkanā) un laikam jau šāda attieksme - vienkārši vēlēšanās pazust un uzlikt mīksto visu pirms jau pašam UEFA ar tās izraudzītajiem tiesnešiem priekšgalā tā vietā lai baigi preses konferencē kārtējo reizi zākātu tiesnešus, bija pareizais lēmums.

Bet pokemoni tik turpina te neargumentēti komentēt...

  +3 [+] [-]

, 2013-03-07 17:16, pirms 12 gadiem
Tak UEFA jau lielāko sodu MU uzlika, nozīmējot uz spēli kaut kādu turku nejēgu tiesnesi Kādu vēl lielāku sodu viņi var uzlikt, kurš nebūtu pie kājas MU?!? Diskvalificēs Nani uz 38 spēlēm par nodomu nogalināt Arbeloa īpaši vardarbīgā veidā? SAF jau nu ir pilnīgi nospļauties ko tas mišelins vēl izdomās. Galvenā trenera palīgs Felans aizgāja uz preses konferenci un interviju sniedza.

  -3 [+] [-]

, 2013-03-07 17:30, pirms 12 gadiem
Vecums nenāk viens.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-07 17:36, pirms 12 gadiem
Tas turku nejēga bija tiesājis kaudzi top spēļu, ieskaitot pēdējā EČ 1/2 un ČL 1/4 un regulāri tiesā Turcijas čempja top spēles. Un, jā Fergusonam ir nospļauties uz visiem, viņš ir Dievs zemes virsū, tādēļ var atļauties nerespektēt noteikumus, fanus un vispār jebko. Viņš vēl nesen Newcastle nosauca par niecīgu klubu Anglijas ziemeļos (wee club), superīga attieksme.
ABa rakstīja: Tak UEFA jau lielāko sodu MU uzlika, nozīmējot uz spēli kaut kādu turku nejēgu tiesnesi Kādu vēl lielāku sodu viņi var uzlikt, kurš nebūtu pie kājas MU?!? Diskvalificēs Nani uz 38 spēlēm par nodomu nogalināt Arbeloa īpaši vardarbīgā veidā? SAF jau nu ir pilnīgi nospļauties ko tas mišelins vēl izdomās. Galvenā trenera palīgs Felans aizgāja uz preses konferenci un interviju sniedza.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-07 17:48, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Tas turku nejēga bija tiesājis kaudzi top spēļu, ieskaitot pēdējā EČ 1/2 un ČL 1/4 un regulāri tiesā Turcijas čempja top spēles. Un, jā Fergusonam ir nospļauties uz visiem, viņš ir Dievs zemes virsū, tādēļ var atļauties nerespektēt noteikumus, fanus un vispār jebko. Viņš vēl nesen Newcastle nosauca par niecīgu klubu Anglijas ziemeļos (wee club), superīga attieksme.
Oj oj objektivitātes mēraukla ierunājās! Varbūt arī pieminēsi uz kādu Pārdjū repliku SAF šādā veidā atbildēja? Ko tu te pin Dievus iekšā? SAF negribēja un nerunāja tobrīd ar presi aizsūtot palīgu to izdarīt! Varbūt slikti ar veselību palika, kāda starpība? MU faniem pret to nav pretenziju, atšķirībā no tiesāšanas! Bet kas tur satrauc City fanus viņam pilnīgi loģiski ir pie kājas!

  +2 [+] [-]

, 2013-03-07 17:49, pirms 12 gadiem
Nu ssim turku tiesnesim liekas iipassi nepatiik britu klubi un nacionaalaas izlases. Ccempionliigaa pagaajusso gadu vinnss noraidija Teriju, aizpagaajussajaa gadaa Balotelli, bet Eiropas ccempionaataa iiru speeleetaaju.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 17:53, pirms 12 gadiem
Ak jaa, vinnss taccu tiesaaja arii MU speeles ar Bilbao pagaajussogad un Benifica aizpagaajusso gadu, kuraas MU zaudeeja....

     [+] [-]

, 2013-03-07 17:56, pirms 12 gadiem
Labi, ka vari runāt visu MU fanu vārdā, jūs esot ap 700 mio, jeb kāds tur bija tas cipars, vai jūs sazināties ar telipātijas palīdzību? Acīmredzot arī jums visiem ir zināmas Fergusona domas, jo tu arī apgalvojuma veidā runā par Fergusona satraukumiem.
Bet nosaukt tiesnesi, kas pirms tam tika uzskatīts par vienu no top tiesnešiem, par nejēgu dēļ vienas strīdīgas epizodes tu vari bez īpaša satraukuma.
ABa rakstīja: MU faniem pret to nav pretenziju, atšķirībā no tiesāšanas! Bet kas tur satrauc City fanus viņam pilnīgi loģiski ir pie kājas!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 18:02, pirms 12 gadiem
Jautaajums rodas, par ko tad tika vispaar tika paraadiita sarkanaa kartinna. Noteikumi traktee, ka sarkanaa kartinna tiek paraadiita par rupju speeli ar meerkki traumeet pretinieka speeleetaaju. Manupraat ssai gadijumaa tiessam tas nebija Nani meerkkis. Vinnss vienkaarssio veeeleejaas aptureet bumbu un paarvaldiit to, taatad nav meerrkka bijis uzbrukt pretiniekam.
Nesen Krievijas futbolaa vienam speeleetaajam iesperot pa seju netiissaam tika izsisti 5 zobi, Anglijaa Krouccss iespeera pretiniekam pa seju meegginot iesist vaartus sskkeeritee, bet neviens neviens netika tik bargi sodiits kaa ssai gadijumaa Nani, jo speele tiessaam bij uz bumbu nevis pretinieka traumeessanai..... Taa luuk.....

     [+] [-]

, 2013-03-07 18:08, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Labi, ka vari runāt visu MU fanu vārdā, jūs esot ap 700 mio, jeb kāds tur bija tas cipars, vai jūs sazināties ar telipātijas palīdzību? Acīmredzot arī jums visiem ir zināmas Fergusona domas, jo tu arī apgalvojuma veidā runā par Fergusona satraukumiem.
Bet nosaukt tiesnesi, kas pirms tam tika uzskatīts par vienu no top tiesnešiem, par nejēgu dēļ vienas strīdīgas epizodes tu vari bez īpaša satraukuma.
Kaa teica Everton galvenais treneris, ssii striidiigaa epizode un tiesnessa (es arii uzskatu ka vinnss ir nejeega) nepareizi paraadiita sakanaa kartinna, maksaaja pasaules prestizaakaa turniira titulu....

  +3 [+] [-]

, 2013-03-07 18:41, pirms 12 gadiem
Ja arī viņš būtu sniedzis intervīju domāju, ka pēc tam tāpat būtu sods par pateikto, tad te viens otrs teiktu :"Atkal viņš sūdzās!". Bet tagad kādam te necieņa izrādīta

     [+] [-]

, 2013-03-07 18:42, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Labi, ka vari runāt visu MU fanu vārdā, jūs esot ap 700 mio, jeb kāds tur bija tas cipars, vai jūs sazināties ar telipātijas palīdzību? Acīmredzot arī jums visiem ir zināmas Fergusona domas, jo tu arī apgalvojuma veidā runā par Fergusona satraukumiem.
Bet nosaukt tiesnesi, kas pirms tam tika uzskatīts par vienu no top tiesnešiem, par nejēgu dēļ vienas strīdīgas epizodes tu vari bez īpaša satraukuma.
Protams mēs sazinamies ar telepātijas palīdzību, kā gan citādāk to mūsdienās varētu izdarīt? SAF domas protams ir nojaušamas tiem kas daudz maz regulāri seko viņa rīcībai un tekstiem presē.
Bet vispār vari neturpināt savu nemākulīgo sarkasmu! Nejēga ir maigākais no tiem vārdiem kurus esmu par to tiesnesi lasījis pēdējās pāris dienās (un ne jau komentāros). Vienkārši ir žēl ka dēļ viena tāda "strīdīga" lēmuma tiek sabojāta spēle, kādu man iespējams nāksies gaidīt vēl 10 gadus, bet SAF iespējams tādas spēles vairs nebūs! Ko gan SAF varēja pateikt pēc spēles? Ja tu esi ieguldījis tādu darbu, esi sagatavojis taktiski perfekti komandu kura pēc sastāva ir vājāka par Real, ja esi atradis iespēju spēcīgākam pretiniekam neitralizēt viņa trumpjus, apspēlē viņu taktiski un viss norit pēc plāna, un tad pēkšņi tajā visā iejaucas tiesnesis ar tik neviennozīmīgu lēmumu un visu izjauc? Ko viņam vajadzēja un ko varēja pēc tādas spēles pateikt? Ja tā Nani epizode kaut nedaudz vilktu uz rupjību, es būtu pirmais kurš te viņu lamātu un iespējams pat priecātos, jo tad viņš noteikti vairs MU sastāvā nespēlētu. Bet manuprāt tur nebija pat tuvumā nekādas apzināti rupjas spēles, Nani vienkārši nepamanīja pretinieku kurš viņu apsteidza no aizmugures. Bet tiesnesis protams, kā izrādās arī LaLiga fans vairākus gadus, pieņem šādu lēmumu! Spēle beigusies, Real ir tālāk un nesaku ka nepelnīti, tomēr palikusi sajūta ka esmu apzagts...

  +2 [+] [-]

, 2013-03-07 19:24, pirms 12 gadiem
Es pēc šādas spēles Fergusona vietā vispār boikotētu jebkādas UEFA organizētas preses konferences. Ja UEFA izrāda necieņu pret Fergusonu tā pat kā FA, ļaujot spēli tiesāt visādiem klauniem, tad abas šīs organizācijas ir pelnījušas līdzīgu necieņu no skota puses. Viss loģiski un pamatoti
Slēpts komentārs: Modritis

     [+] [-]

, 2013-03-07 19:31, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es pēc šādas spēles Fergusona vietā vispār boikotētu jebkādas UEFA organizētas preses konferences. Ja UEFA izrāda necieņu pret Fergusonu tā pat kā FA, ļaujot spēli tiesāt visādiem klauniem, tad abas šīs organizācijas ir pelnījušas līdzīgu necieņu no skota puses. Viss loģiski un pamatoti
Girt Z..e,visiem pie vienas vietas ko tu daritu!

  +2 [+] [-]

, 2013-03-07 19:32, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Ka teica Kins(bijushais MU kapteinis) sarkana bija pamatota!
Un Tevis teiktais tikai pamato viedokli, ka epizode bija strīdīga, jo speciālistu domas ir tik dažādas. Ko teica TSO?

     [+] [-]

, 2013-03-07 19:35, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Girt Z..e,visiem pie vienas vietas ko tu daritu!
Modri P.., Tu neesi VISI

     [+] [-]

, 2013-03-07 19:37, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Ka teica Kins(bijushais MU kapteinis) sarkana bija pamatota!
Ja tu zinātu kādā veidā Kīnu SAF izvadīja no MU un ka Kīns nepalaiž garām praktiski nevienu iespēju pēdējo pāris gadu laikā pakritizēt savu bijušo klubu un jo īpaši SAF, tad neņemtu nopietni vērā viņa viedokli. Turklāt pārējie divi eksperti studijā bija pretējās domās. Tik pat labi es varu citēt G.Nevilu, kurš vismaz kā TV eksperts ir daudz kompetentāks. Bet fakts paliek, noraidījums maigi sakot nebija viennozīmīgs un tādās spēlēs tiesnesis nedrīkst pieņemt tik radikālus lēmumus ja noraidījums nav 100%.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-07 19:50, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Ja tu zinātu kādā veidā Kīnu SAF izvadīja no MU un ka Kīns nepalaiž garām praktiski nevienu iespēju pēdējo pāris gadu laikā pakritizēt savu bijušo klubu un jo īpaši SAF, tad neņemtu nopietni vērā viņa viedokli. Turklāt pārējie divi eksperti studijā bija pretējās domās. Tik pat labi es varu citēt G.Nevilu, kurš vismaz kā TV eksperts ir daudz kompetentāks. Bet fakts paliek, noraidījums maigi sakot nebija viennozīmīgs un tādās spēlēs tiesnesis nedrīkst pieņemt tik radikālus lēmumus ja noraidījums nav 100%.
Tiesnesis pieņem tādus lēmumus, kas atbilst viņa traktējumam.
Pēc noteikumiem burtiski tur sarkanā nesanāk, bet es labi saprotu, ka viņam bija pamats uzskatīt, ka Nanis spēlēja bīstami. Ir bijušas sarkanās par nenozīmīgākiem pārkāpumiem. Konsekvences trūkums, protams, ir būtiska problēma, bet tāds nu ir cilvēciskais faktors, visi tiesneši netraktēs vienādi. Tā gadās, ka reizēm notiesā kādam par labu, reizēm kādam par sliktu. Jūs vienkārši neesat pieraduši, ka jums par sliktu notiesā.
Viela pārdomām - būtu RM tādu sarkano dabūjuši, jūs tiesneša darbība visdrīzāk apmierinātu un atrastos argumenti par labu viņa lēmumam.

     [+] [-]

, 2013-03-07 20:15, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Tiesnesis pieņem tādus lēmumus, kas atbilst viņa traktējumam.
Pēc noteikumiem burtiski tur sarkanā nesanāk, bet es labi saprotu, ka viņam bija pamats uzskatīt, ka Nanis spēlēja bīstami. Ir bijušas sarkanās par nenozīmīgākiem pārkāpumiem. Konsekvences trūkums, protams, ir būtiska problēma, bet tāds nu ir cilvēciskais faktors, visi tiesneši netraktēs vienādi. Tā gadās, ka reizēm notiesā kādam par labu, reizēm kādam par sliktu. Jūs vienkārši neesat pieraduši, ka jums par sliktu notiesā.
Viela pārdomām - būtu RM tādu sarkano dabūjuši, jūs tiesneša darbība visdrīzāk apmierinātu un atrastos argumenti par labu viņa lēmumam.
1. Real tādu sarkano nebūtu dabūjuši! Ja Real sarkano dotu, tad tas būtu noticis jau pirmajā spēlē par Varāna pārkāpumu pret Evrā!
2. Kāds te sakars ar pieradumiem un manis rakstītā vispārinājumu ar vārdu - jūs!?! Man ko vajag tagad sākt piemērus rakstīt kuros EPL ietvaros MU ir notiesāts par sliktu? Kas tas par sviestu?
3. Ir bijušas sarkanās gan par nenozīmīgākiem pārkāpumiem, un nav bijušas sarkanās par daudz nozīmīgākiem. Cilvēciskais faktors ir skaidra lieta, bet pie kā tad paliksim, noraidījums tur bija vai nebija? To manu tekstu ko iekrāsoji, es praktiski nocitēju tiesneša teikto, nav mans izdomājums!

Man tā tiesneša tēma jau sen ir apriebusies, man ir savs viedoklis kuru varu pamatot nejau subjektīvu apstākļu dēļ. Es uzskatu ka tas noraidījums bija pilnīgi nevietā un nepamatots, un nejau tikai MU līdzjutēji tā domā!!! Un ja tāds noraidījums Real spēlētājam būtu iedots, personīgi es arī uzskatītu to par nepamatotu. Šajā tēmā saruna sākās par UEFA lēmumu atkal kaut kādus sodus uzlikt, protams viss aprobežosies ar formālu naudas sodu un viss. Tikai viņi paši savos gaiteņos kārtību nevar ieviest. Bet SAF atteikšanās runāt pēc spēles ar presi man ir pilnīgi normāli saprotama.

     [+] [-]

, 2013-03-07 20:17, pirms 12 gadiem
Iespējams es kādreiz sasniegšu tavus komentēšanas augstumus, bet līdz tam laikam tev būs jālasa, var arī, protams nelasīt, manus nemākulīgos komentārus.
Vai tad tu domā, ka MU 10 gadus neiekļūs ČL 1/8? Un pat, ja tā, kādēļ, lai tu nevarētu pagaidīt? Visām komandām gadās, ka pieņem tām nelabvēlīgus (pat, ja tu uzskati, ka šis lēmums bija netaisnīgs) lēmumus, kādēļ, lai MU būtu izņēmums?
Lai piešķirtu sarkano apzinātai rupjībai nav jābūt, pietiek, ka darbības rezultātā rodas bīstama situācija, un Nani gadījumā tāda radās, jo viņš varēja traumēt pretspēlētāju. Pats aizstāvēji Kompanī sarkano, kad viņš pat nepieskārās pretspēlētājam.
ABa rakstīja: Protams mēs sazinamies ar telepātijas palīdzību, kā gan citādāk to mūsdienās varētu izdarīt? SAF domas protams ir nojaušamas tiem kas daudz maz regulāri seko viņa rīcībai un tekstiem presē.
Bet vispār vari neturpināt savu nemākulīgo sarkasmu! Nejēga ir maigākais no tiem vārdiem kurus esmu par to tiesnesi lasījis pēdējās pāris dienās (un ne jau komentāros). Vienkārši ir žēl ka dēļ viena tāda "strīdīga" lēmuma tiek sabojāta spēle, kādu man iespējams nāksies gaidīt vēl 10 gadus, bet SAF iespējams tādas spēles vairs nebūs! Ko gan SAF varēja pateikt pēc spēles? Ja tu esi ieguldījis tādu darbu, esi sagatavojis taktiski perfekti komandu kura pēc sastāva ir vājāka par Real, ja esi atradis iespēju spēcīgākam pretiniekam neitralizēt viņa trumpjus, apspēlē viņu taktiski un viss norit pēc plāna, un tad pēkšņi tajā visā iejaucas tiesnesis ar tik neviennozīmīgu lēmumu un visu izjauc? Ko viņam vajadzēja un ko varēja pēc tādas spēles pateikt? Ja tā Nani epizode kaut nedaudz vilktu uz rupjību, es būtu pirmais kurš te viņu lamātu un iespējams pat priecātos, jo tad viņš noteikti vairs MU sastāvā nespēlētu. Bet manuprāt tur nebija pat tuvumā nekādas apzināti rupjas spēles, Nani vienkārši nepamanīja pretinieku kurš viņu apsteidza no aizmugures. Bet tiesnesis protams, kā izrādās arī LaLiga fans vairākus gadus, pieņem šādu lēmumu! Spēle beigusies, Real ir tālāk un nesaku ka nepelnīti, tomēr palikusi sajūta ka esmu apzagts...

  +2 [+] [-]

, 2013-03-07 20:51, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Iespējams es kādreiz sasniegšu tavus komentēšanas augstumus, bet līdz tam laikam tev būs jālasa, var arī, protams nelasīt, manus nemākulīgos komentārus.
Vai tad tu domā, ka MU 10 gadus neiekļūs ČL 1/8? Un pat, ja tā, kādēļ, lai tu nevarētu pagaidīt? Visām komandām gadās, ka pieņem tām nelabvēlīgus (pat, ja tu uzskati, ka šis lēmums bija netaisnīgs) lēmumus, kādēļ, lai MU būtu izņēmums?
Lai piešķirtu sarkano apzinātai rupjībai nav jābūt, pietiek, ka darbības rezultātā rodas bīstama situācija, un Nani gadījumā tāda radās, jo viņš varēja traumēt pretspēlētāju. Pats aizstāvēji Kompanī sarkano, kad viņš pat nepieskārās pretspēlētājam.
Nevis nemākulīgos komentārus, bet nemākulīgo sarkasmu! Ir taču atšķirība ko?
Es runāju par tik lielu spēli kā MU ar Real, un tādas spēles iespējams atkal būs jāgaida 10 gadus! Es neteicu ka nevaru pagaidīt, lasi taču ko rakstu! Pat ja es uzskatu ka tiesneša lēmums nebija taisnīgs??? C'mon tas taču nav tikai mans uzskats vai tikai MU līdzjutēju pārliecība, daudzi neitrāli speciālisti arī tā uzskata! Tāpat kā daudzi ir pretējās domās. Kur es teicu ka MU jābūt izņēmumam? Mēs runājam par konkrēto gadījumu.

Nesaprotu kādēļ jāliek vienā plauktā Kompanī sarkanā un šis gadījums? Es redzu atšķirību, ja spēlētājs lec kājās pretiniekam kuram ir bumba, labi apzinoties ka ir liela varbūtība nodarīt tādā veidā traumu. Šajā gadījumā Nani tika dota piespēle, viņš mēģināja slikti piespēlētu bumbu apstrādāt, pretinieks apsteidza viņu no aizmugures un Nani vairs nevarēja paspēt no sadursmes izvairīties. Kaut vai pieņemam spēles situāciju, kad spēlētājs pēc piespēles izdara sitienu pa bumbu, bet pretinieks pieskrien no aizmugures un paspēj to bumbu izsist, kā rezultātā sitiens pa bumbu pārvēršas par sitienu pa kāju. Noraidījums? Arī tādā veidā var nodarīt pretiniekam traumu. Turklāt arī šajā gadījumā domas dalās vai Nani bija pacēlis kāju nedabiskā augstumā. Atgriežoties pie Kompanī gadījuma, manis pēc pārlasi vēlreiz to diskusiju. Ja nemaldos, es vairākas reizes tev rakstīju, ka neuzskatu ka toreiz bija obligāti jādod noraidījums. Bet jebkurā gadījumā tās ir atšķirīgas situācijas manuprāt. Ja Arbeloa būtu bumba un Nani lektu viņam virsū cenšoties to atņemt ar šādi augstu paceltu kāju te nekādas diskusijas vispār nebūtu! Lai gan PČ finālā pat par tādu pārkāpumu De Jongam pat brīdinājumu neiedeva...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-03-07 21:05, pirms 12 gadiem
Tavs tētis rakstīja: Kā man rēka rauj lasot ABa komentārus par katrām varītēm mēģina pierādīt savu taisnību, pašam zinot, ka raksta kkādas muļķības
PČ finālā De Jongam neiedeva kartīti, bet šeit mazāk bīstamā epizodē uzreiz sarkanā, redzi sakaru? Tad jau drīzāk kartītes atbalstītāji par varītēm cenšas pierādīt, ka sarkanā kartīte bija, jo viņus māc šaubas. Tiem, kuri uzskata, ka sarkanajai nebija jābūt, manuprāt šaubu nav.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-07 21:34, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: 1. Real tādu sarkano nebūtu dabūjuši! Ja Real sarkano dotu, tad tas būtu noticis jau pirmajā spēlē par Varāna pārkāpumu pret Evrā!
2. Kāds te sakars ar pieradumiem un manis rakstītā vispārinājumu ar vārdu - jūs!?! Man ko vajag tagad sākt piemērus rakstīt kuros EPL ietvaros MU ir notiesāts par sliktu? Kas tas par sviestu?
3. Ir bijušas sarkanās gan par nenozīmīgākiem pārkāpumiem, un nav bijušas sarkanās par daudz nozīmīgākiem. Cilvēciskais faktors ir skaidra lieta, bet pie kā tad paliksim, noraidījums tur bija vai nebija? To manu tekstu ko iekrāsoji, es praktiski nocitēju tiesneša teikto, nav mans izdomājums!

Man tā tiesneša tēma jau sen ir apriebusies, man ir savs viedoklis kuru varu pamatot nejau subjektīvu apstākļu dēļ. Es uzskatu ka tas noraidījums bija pilnīgi nevietā un nepamatots, un nejau tikai MU līdzjutēji tā domā!!! Un ja tāds noraidījums Real spēlētājam būtu iedots, personīgi es arī uzskatītu to par nepamatotu. Šajā tēmā saruna sākās par UEFA lēmumu atkal kaut kādus sodus uzlikt, protams viss aprobežosies ar formālu naudas sodu un viss. Tikai viņi paši savos gaiteņos kārtību nevar ieviest. Bet SAF atteikšanās runāt pēc spēles ar presi man ir pilnīgi normāli saprotama.
1. Real dabūja pret Barcu, kur Pepe, kā izrādās, nepieskārās Alvesam
2. OK, sorī. Tāds vispārinājums klaiņoja internetos. Kaut gan ne no kā jau nerodas iespaids, ka MU parasti vairāk strīdīgu lēmumu par labu. Bet tā tikai tāda viegla ironija.
3. Es jau arī savu nostāju paudu gan iepriekš, gan pie šī raksta. Pēc noteikumiem tur īsti nedavelk līdz sarkanajai. Gradācija ir careless play (bez kartītes), reckless play (dzeltenā) un excessive force (sarkanā). Nanim, manuprāt, var piesiet reckless play, bet ne excessive force (jo excessive force pēc noteikumiem ir "when challenging for the ball" un es neuzskatu, ka šajā epizodē tā bija - šķita, ka Nanis centās uztvert bumbu)
Īsumā sakot - ne nu gluži tiesneša kļūda, bet drusku par bargu. Vienlaikus es varu saprast tiesneša lēmumu, jo korķi ribās tomēr nav parasta sadursme.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-07 21:54, pirms 12 gadiem
De jongam finālā taču iedeva dzelteno, vai nu es kaut ko baigi jaucu. Es arī uzskatu, ka sarkano nevajadzēja dod, bet tajā pašā laikā sarkanā nebija milzu kļūda un Nani pats vainīgs, ka tik neuzmanīgi nospēlēja.

     [+] [-]

, 2013-03-07 22:07, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: De jongam finālā taču iedeva dzelteno, vai nu es kaut ko baigi jaucu. Es arī uzskatu, ka sarkano nevajadzēja dod, bet tajā pašā laikā sarkanā nebija milzu kļūda un Nani pats vainīgs, ka tik neuzmanīgi nospēlēja.
Vai Jūs to faking nopietni, nu? protams, sarkanās kartītes atbalstītāji ir regulārie heiteri un ne-fani. Ko teica Mourinjo par šo epizodi? Ko saka neitrāli futbola eksperti un treneri?
Par sarkano kartīti nebūtu tāda jezga, ja 1. Pārkāpums pirmajā spēlē tiktu fiksēts pret Evrā(ar sarkano kartīti, protams) vai otrajā spēlē Lopezam tiktu piešķirta sarkanā. 2. Ja sarkanā kartīte nebūtu tik drastiski mainījusi visu spēli un ļautu uzvarēt sliktākajai komandai. United bija labāki 80min no spēles.

     [+] [-]

, 2013-03-07 22:10, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: De jongam finālā taču iedeva dzelteno, vai nu es kaut ko baigi jaucu. Es arī uzskatu, ka sarkano nevajadzēja dod, bet tajā pašā laikā sarkanā nebija milzu kļūda un Nani pats vainīgs, ka tik neuzmanīgi nospēlēja.
Jā, iedeva gan, bet nu nevaru iedomāties vēl klasiskāku sarkanās kartītes epizodi. Nani gadījumā tas pat nebija uz pusi tik rupji.

     [+] [-]

, 2013-03-07 22:33, pirms 12 gadiem
Mourinjo uzvedās ļoti neadekvāti, čukstēja Fergusonam ausī pēc kartiņas, nesvinēja uzvaru, aizskrēja prom pirms spēles beigām un tad tie komentāri pēc spēles, tas viss ir neslēpta pielīšana Fergusonam, lai kļūtu par MU treneri. Tas ir nesmuki, Real viņam maksā milzu naudu un viņš vismaz varēja izrādīt cieņu Real faniem, priecāties par uzvaru un nenoniecināt to komentāros. Tas ir liekulīgi, pēkšņi viņš kļuvis baigais sžentelmenis, atgādinu, ka tas ir tas pats cilvēks, kas pavisam nesen sita Barsas trenerim.
NIPEM rakstīja: Ko teica Mourinjo par šo epizodi?
1 2 50 komentāri