Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Werder" un "Shakthar" soļo tālāk

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Werder" un "Shakthar" soļo tālāk
Tims Borovskis
Foto: AP/Scanpix

Noskaidrojušās vēl trīs komandas, kas turpinās cīņu par pirmo UEFA Eiropas līgas kausu. Tās ir abas šī turnīra priekšgājēja UEFA kausa pēdējā turnīra finālistes – Doņeckas ''Shakthar'' un Brēmenes ''Werder''.

Pēdējās UEFA kausa izcīņas čempioni Doņeckas ''Shakthar'' vakar izcīnīja ceturto uzvaru tikpat mačos, ar 2:0 uzvarot Tulūzā. Ar vārtu guvumiem izcēlās Luišs Adriano un Aleksejs Gajs. Doņecka jau tikusi 1/16 finālā, bet otra komanda, kas tiks ārā no šīs grupas, būs vai nu Beļģijas ''Brugge'' vai jau pieminētā Tulūza. Pašreiz beļģiem ir trīs punktu pārsvars pār frančiem. Abām vēl palikusi viena savstarpējā spēle – pēdējā kārtā Beļģijā. No intrigas viedokļa neko vairāk, šķiet, nevar vēlēties. Tiesa, viss var atrisināties agrāk. Proti, ja priekšpēdējā kārtā Tulūza zaudēs punktus pastarītei ''Partizan'', bet ''Brugge'' nezaudēs Doņeckā, tad sestās kārtas mačiem lielas nozīmes vairs nebūs.

J grupa

VKomandaSP
1.Shakhtar412
2.Brugge47
3.Toulouse44
4.Partizan40

Vietu izslēgšanas mačos nodrošinājusi arī otra pagājušās sezonas UEFA kausa fināliste – Brēmenes ''Werder''. Vācieši savās mājās vakar ar 2:0 apspēlēja Vīnes klubu ''Austria''. Brēmenei trīs minūšu laikā mača izskaņā izcēlās Tims Borovskis un Ugo Almeida. Uz otro vietu pretendē trīs komandas. Tiesa, labākas iespējas tikt ārā no grupas ir Bilbao ''Athletic'', kam ir piecu punktu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem. Priekšpēdējā kārtā gan spāņiem jādodas uz Austriju. Ja Vīnes klubam izdotos uzvarēt, tad pēdējā kārta šajā grupā būtu intriģējoša.

L grupa

VKomandaSP
1.Werder410
2.Athletic47
3.Austria Wien42
4.Nacional42

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2009-11-05 23:06, pirms 15 gadiem
nekāds pārsteigums tas nav

     [+] [-]

, 2009-11-05 23:47, pirms 15 gadiem
nu taa tam bija jaabuut!

  +5 [+] [-]

, 2009-11-06 02:29, pirms 15 gadiem
Mans sapnis būtu redzēt līdzīgu virsrakstu, kurā minēts Ventspils klubs

  +1 [+] [-]

, 2009-11-06 08:08, pirms 15 gadiem
Austrieshi paarsteidza un rezultaats nu galiigi neatbilst speeles gaitai. Nav vaardiem aprakstaams, kaadu darbu Viine sagaadaaja nabaga Timam Viizem, es pat esmu paarliecinaats, ka izlases treneris Lovs tagad sviist aukstus bailju sviedrus, domaajot par to, kaa attaisnot Viizes nelikshanu pirmaa vaartsarga poziicijaa.

Par speeli - beigas labas, viss labs. Ljoti liels prieks atkal uz laukuma redzeet Jensenu un Hugolu

  +1 [+] [-]

, 2009-11-06 08:49, pirms 15 gadiem
M rakstīja: Austrieshi paarsteidza un rezultaats nu galiigi neatbilst speeles gaitai. Nav vaardiem aprakstaams, kaadu darbu Viine sagaadaaja nabaga Timam Viizem, es pat esmu paarliecinaats, ka izlases treneris Lovs tagad sviist aukstus bailju sviedrus, domaajot par to, kaa attaisnot Viizes nelikshanu pirmaa vaartsarga poziicijaa.

Par speeli - beigas labas, viss labs. Ljoti liels prieks atkal uz laukuma redzeet Jensenu un Hugolu
Vācieši vienkārši ir izlutināti ar augstas klases vārtsargu pārpilnību.
Adlers, Noiers, Vīze, spēļu praksi un formu atguvušais Hildebrands, Enke.. Noteikti jāpiemin arī Bayern veterāns Buts.. droši vien vēl kādu neesmu pieminējis. Drīzāk viņam (Lēvam) galva sāp no tā, kuru no visiem atstāt aiz strīpas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja