Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Kraučs noraka "Tottenham""

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mourinju: "Kraučs noraka "Tottenham""
Harijs Rednaps un Žozē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Žozē Mourinju domām, Madrides „Real” graujošās 4:0 uzvaras galvenais iemesls bija „Tottehnam” uzbrucēja Pītera Krauča agrais noraidījums, kas liedzis Londonas komandai uzbrukuma iespējas.

Madrides „Real” galvenais treneris Žozē Mourinju uzskata, ka lielā mērā spēles likteni izšķīris Pītera Krauča noraidījums: „Pīteram vajadzēja sevi labāk kontrolēt, apzinoties, ka viņam jau ir viens brīdinājums. Spēle iegrozījās tādā gultnē, ka viena komanda tikai sēdēja aizsardzībā bez jebkādām iespējām uzbrukt. Skumji, ka tā sanāca, jo dodu priekšu spēlēm, kurās abas komandas spēlē ar 11 spēlētājiem. Ir grūti spēlēt mazākumā, man bija tāda situācija pret „Barcelona”, toreiz varējām tikai aizsargāties. Izsaku līdzjūtību savam kolēģim Harijam Rednapam. Zinu, ka viņi atbildes spēlē centīsies darīt visu iespējamo.”

Savukārt zaudētāju vadītājs Harijs Rednaps atklāja, ka nepatīkami brīži bija jau pirms spēles: „Viss nogāja greizi jau pirms spēles, jo zaudējām Āronu Lenonu. Jācer uz brīnumu, kad spēlē mazākumā. Ja pirmajā puslaikā vēl izturējām, tad otrajā vairs nebija spēka. Sliktāku rezultātu par 0:4 bija grūti iedomāties. Nekas nav beidzies, kamēr nav beidzies, taču mums ir jārāpjas milzīgā kalnā. Šī sezona Čempionu līgā mums bijusi lieliska pieredze, vēl palikusi viena spēle...”

Lieliskas attiecības ar „Tottenham” ir Madrides uzbrucējam Emanuelam Adebajoram, kurš tagad pret Londonas komandu guvis desmit vārtus desmit mačos, divreiz izceļoties vakar, bet vēl astoņas bumbas „Spurs” vārtos sasitot, vēl spēlējot „Arsenal” rindās. Pats uzbrucējs gan nebija lietas kursā par savu statistiku: „Nemaz par to nezināju un jāsaka, ka man tas pat nerūp. Pret „Tottenham” vienmēr patīk spēlēt, jo rodas iespējas gūt vārtus. Man ir palikuši divi mēneši laika, lai pierādītu „Real”, ka mani ir vērts paturēt šeit.”

Pērienu vakar dabūja arī čempione Milānas „Inter”, kas savā arēnā ar 2:5 kapitulēja Gelzenkirhenes „Schalke”. Neskatoties uz šokējošo zaudējumu, kluba prezidenta Masimo Morati uzticību turpina baudīt „Inter” treneris Leonardu. Morati: „Manas domas par viņu nav mainījušās, jo zinu, cik nežēlīgs mēdz būt futbols. Jāiet uz priekšu. Esam no šādām bedrēm tikuši ārā un mēģināsim tikt arī šoreiz. Visvairāk man vakar nepatika tas, ka komanda bija nogurusi pēc sestdienas zaudējuma derbijā (0:3).”

”Spēle sākās lieliski, otrā puslaika sākumā neizmantojām 2-3 iespējas, bet uzreiz pēc tam „Schalke” iesita trešos vārtus. Viņiem bija seši vai septiņi sitieni, no kuriem pieci bija rezultatīvi. Mazākumā pretoties kļuva vēl grūtāk un tagad par atbildes spēli domāt ir sarežģīti, taču centīsimies iegūt pēc iespējas labāku rezultātu. Diemžēl jāatzīst, ka sezonas atbildīgākais posms mums nācis nepiemērotā brīdī,” saskumis pēc spēles bija Leonardu.

Savukārt uzvarētāju treneris Ralfs Rangniks centās savējos saglabāt uz zemes: „Vēl neesam pusfinālā, taču izredzes tur nokļūt ir milzīgas. Pēc Kristiana Kivu noraidījuma varējām iesist vēl vairāk. Šīs rezultāts viennozīmīgi ir labākais manā trenera karjerā. Ja kāds pirms spēles teiktu, ka apspēlēsim „Inter” ar trīs vārtu pārsvaru, nodēvētu viņu par traku! Redzējām „Inter” spēli Milānas derbijā un to, cik daudz brīvu zonu viņu deva pretiniekam, tāpēc izlēmām sākumsastāvā laist Hosē Manuelu Hurado un spēlēt futbolu. Ja izvēlies spēlēt tikai aizsardzībā pret tādu komandu kā „Inter”, uzprasies uz nepatikšanām.”

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
Reuters

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-04-06 12:56, pirms 13 gadiem
element* rakstīja: Var teikt ari ka tiesnesi noraka!
Kāds tev tur tiesnesis! Kraučš ir rupjš bijis vienmēr tagad arī divreiz ar taisnām kājām, nu lops!
Pats vainīgs!

  +4 [+] [-]

, 2011-04-06 13:01, pirms 13 gadiem
Kraucs smadzenes bija atstajis Londona. Totals i.diots. Speles 15minuutes pie pretinieku soda laikuma nopelnit divas dzeltenas.. tas nu ir jamak.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Onka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-06 14:38, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Tu esi pilnīgs analfabēts. Mourinjo to domāja par pagājušā gada ČL pusfinālu, kur Inter palika mazākumā Camp Nou! Un visu spēli aizsargājās.
+++

  -2 [+] [-]

, 2011-04-06 14:44, pirms 13 gadiem
Vakardien @radio101lv Dagilis šo nosauca par Hosē Mouriņjo

  +1 [+] [-]

, 2011-04-06 14:49, pirms 13 gadiem
Onka rakstīja: Nu visticamāk Madride būt vinnējusi jeburā variantā - pārāk caurumaina bija londoniešu aizsardzība.
Mourinjo kārtējo reizi izdomājis savu stāstu kāpēc zaudēja Barcelonai pirmajā kārtā ar 5:0. Izrādās tas bija tāpēc, ka spēlēja mazākumā - tas nekas ka mazākumā palika 92. min. , kad rezultāts bija jau 5:0...
tu laikam esi viens no tiem, kurš tās spēles rezultātu vēl mazbērniem klārēs - reals i galiigi vājš, pirms 45 gadiem Barsai ar 0:5 zaudēja

     [+] [-]

, 2011-04-06 15:06, pirms 13 gadiem
Diez vai Kraučs noraka Spurs, arī vienādos sastāvos Spuri knapi spēja pieturēt bumbu, kamēr Real jau bija vairākus sitienus pa londoniešu vāratiem izdarījuši. Visdrīzāk Real tāpat būtu vinnējuši, tikai ar ne tik graujošu rezultātu.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-06 16:17, pirms 13 gadiem
Tas taču ir Pīters Kraučs.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-06 16:59, pirms 13 gadiem
element* rakstīja: Var teikt ari ka tiesnesi noraka!
Ja? Kurā vietā tiesnesis noraka spēli? 1. dzeltenā - nonests Ramos ar taisnu kāju, gribi teikt nav dzeltenā? 2. deltenā - nonests Marcello ar taisnu kāju tāpat kā Ramos, gribi teikt nav dzeltenā? Tad jau ja otru tiesnesis neiedotu tad gan brutāli nolohotos, jo vienā situācijā dod, bet otrā praktiski identiskā nedod dzelteno, turklāt Van der vārtam nepamanīja aizmuguri, kur viņs vairāk kā metru bija aizmugurē, bet pārsita pāri ja nemaldos...

  +1 [+] [-]

, 2011-04-06 17:44, pirms 13 gadiem
No auta izmetot, aizmuguri nefiksē, tā kā Vārts varēja stāvēt kaut blakus Ikēram.
Ade baigi sasparojies pieradīt sevi, nu ko - vēl nesen nebija, kas vārtus gūst, bet tagad arī Iguāns atgriezies un Benzema laikam nekas nopietns nav un sezonas beigās vēl TSO būs jāštuko, kurus pamatā laist.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-06 18:05, pirms 13 gadiem
njaaaa...Kraucs baigi lahanul

  -1 [+] [-]

, 2011-04-06 18:41, pirms 13 gadiem
Kristians Kivu ir LOL, vins izskatas ka regbijs...

  +1 [+] [-]

, 2011-04-06 19:27, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Jā iespējams ka zaudētu, ja arī Krauč nebūtu noraidīts, bet nejau 4-0
Kā tu to zini? Ja spēlētu 11:11, tad Spurs vairāk uzbruktu, Real nebūtu tik milzīgs pārsvars un būtu daudz vairāk brīvo zonu. Smieklīgi vai ne, bet Real pirmo puslaiku pabeidza tikai 1:0 tieši tādēļ, ka bija vairākumā, jo Spurs domāja tikai par aizsardzību. Kā būtu, ja būtu - to nekad neuzzināsim. Varbūt Real otrajā puslaikā iesistu otros un Spurs tāpat sabruktu, un arī beigtos 4:0.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-07 18:24, pirms 13 gadiem
Lai arī Mourinju un viņa futbols man nepatīk, šoreiz viņam piekrītu par 100%.