Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops par dusmu izvirdumu pret "Napoli" diskvalificēts uz divām spēlēm

Agris Suveizda

Klops par dusmu izvirdumu pret "Napoli" diskvalificēts uz divām spēlēm
Jirgens Klops (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia" savā mājaslapā ir paziņojis, ka komandas galvenajam trenerim Jirgenam Klopam automātiski pienākošās vienas spēles vietā diskvalifikācija ir pagarināta līdz diviem mačiem.

Dortmundes "Borussia" UEFA Čempionu līgas grupu turnīru sāka ar katastrofālu puslaiku Neapolē. Vācijas un Eiropas vicečempione pirmajā puslaikā ne tikai ielaida vārtus (0:1), bet arī palika bez noraidītā kapteiņa un pamatvārtsarga Romāna Veidenfellera un galvenā trenera Jirgena Klopa.

46 gadus vecais Klops uz tribīnēm tika izraidīts uzreiz pēc Gonsalo Igvaina gūtajiem vārtiem. Klops bija nikns par to, ka galvenais tiesnesis pirms stūra sitiena izspēles neatļāva laukumā atgriezties viesu aizsargam, un vācu trenera dusmu izvirdumu sajuta ceturtais tiesnesis. "Napoli" vairākumā svinēja pelnītu uzvaru - 2:1.

Eiropas Futbola asociācija (UEFA) šodien paziņoja, ka Jirgenam Klopam par nedisciplinētu uzvedību pienākas divu spēļu diskvalifikācija. Vienu no tām Klops izcieta jau aizvakar, kad "Borussia" Klopa asistenta Zeļko Buvača vadībā ar 3:0 pārliecinoši apspēlēja Marseļas "Olympique". Otra spēle Klopam būs jāizlaiž 22.oktobrī Londonā pret vietējo "Arsenal".

Vācijas Bundeslīgā Dortmundes "Borussia" septiņās spēlēs ir izcīnījusi sešas uzvaras un punktus ir zaudējusi vienīgi Nirnbergā - 1:1. Dortmundes komanda ar 19 punktiem ir čempionāta līdere. Tikpat punktu ir arī Minhenes "Bayern", taču bavāriešiem ir sliktāka vārtu bilance - 14:2 (+12) pret 21:5 (+16).

Izmantotie resursi:
Borussia Dortmund

  -1 [+] [-]

, 2013-10-03 15:51, pirms 11 gadiem
domāju gan

  -3 [+] [-]

, 2013-10-03 16:08, pirms 11 gadiem
psihopats

  +1 [+] [-]

, 2013-10-03 16:11, pirms 11 gadiem
Ja man būtu iespēja kādu spēli skatīties no tribīnēm, tad noteikti izvēlētos spēli Neapolē, jo, vismaz pa tv, izskatījās, ka tur valda vienreizēja atmosfēra