Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Moizs: "Tiesnesis kļūdījās"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Moizs: "Tiesnesis kļūdījās"
Deivids Moizs
Foto: AFP

Ļoti neapmierināts ar tiesnešu darbību UEFA kausa izcīņas 1. kārtas atbildes spēlē starp "Everton" un "Standard" komandām bijis angļu kluba galvenais treneris Deivids Moizs.

"Everton" kluba neveiksme cīņā ar Lježas "Standard" bijusi viena no lielākajām UEFA kausa 1. kārtas sensācijām. Atgādināsim, ka "Everton" zaudēja izbraukumā ar 1:2, bet divu spēļu summā ar 3:4. Angļu kluba galvenais treneris Deivids Moizs uzskata, ka tiesneša darbība ievērojami ietekmējusi cīņas iznākumu. Īpaši treneris kritizē tiesneša Pītera Sipela lēmumu nenoraidīt no laukuma beļģu kluba futbolistu Stīvenu Dufūru, kurš esot spēlējis ļoti agresīvi:

"Es joprojām domāju par tiesneša lēmumu nenoraidīt no laukuma Dufūru, kurš es uzskatu vismaz divās situācijas bija nepareizs. Anglijā tas būtu pavisam savādāk, jo spēlētājiem netiek ļauts tā izturēties pret tiesnešiem [pirmo kartiņu beļģis saņēma par izrunāšanos ar tiesnesi – aut.].

Pēc tā viņš ļoti rupji pārkāpa noteikumus, viņam bija jāparāda otrā dzeltenā kartiņa. Domāju, ka tiesnesi ietekmēja lieliskie "Standard" atbalstītāji, kuri fantastiski atbalstīja savu komandu. Manuprāt, ja Dufūrs tiktu noraidīts, tas ievērojami ietekmētu mača turpmāko gaitu, jo tieši viņš iesaistījās pirmo beļģu vārtu gūšanā. Mēs labi spēlējām pret viņu vienpadsmitnieku, tādēļ pret desmit spēlētājiem mēs būtu spēlējuši vēl labāk. Noraidījums būtu ievērojami mainījis spēles gaitu."

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-10-03 19:13, pirms 16 gadiem
paši vainīgi ka nespēj uzvarēt.