Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kučeiru: "Iegāza muļķīgas kļūdas"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kučeiru: "Iegāza muļķīgas kļūdas"
Hosē Kučeiru
Foto: AP

Futbola kluba "Kaunas" galvenais treneris Hosē Kučeiru komandas zaudējumu UEFA kausa izcīņas 1. kārtas atbildes spēlē pret "Sampdoria" skaidroja ar muļķīgām kļūdām aizsardzībā.

"Kaunas" futbolisti vakar vakarā savā laukumā ar 1:2 zaudēja itāļu "Sampdoria", divu spēļu summā piekāpjoties ar 1:7. Kauņas kluba galvenais treneris Kučeiru atzina, ka komanda spēlēja labi, taču muļķīgu kļūdu dēļ bija spiesta zaudēt arī šodien:

"Šī spēle stipri atšķīrās no pirmās. Pirmo puslaiku nospēlējām ļoti labi, taču otrā puslaika pirmajās 20 minūtēs ielaidām divus vārtus savu kļūdu dēļ. Pret itāļu komandu tādas kļūdas ir nepieļaujamas. Apsveicu pretiniekus un novēlu viņiem veiksmi turpinājumā. Uzskatu, ka varējām nospēlēt ar viņiem līdzīgāk, neesmu ne vīlies, ne apmierināts.

Lietuvas klubi pirmo reizi tik tālu tika Eirokausos. Tas, protams, ir labi, taču no otras puses, mēs zaudējām vairākas svarīgas kvalifikācijas spēles, neiekļūstot grupu turnīrā. Tas būtu lieliski, ja arī nākamgad izdotos atkārtot šo panākumu."

"Sampdoria" komandas galvenais treneris Valters Mazari uzslavēja savu komandu par parādīto sniegumu Kauņā: "Šis bija ļoti pozitīvs vakars. Mēs izmantojām tās iespējas, kuri paši izveidojām. Esmu apmierināts ar vairākiem saviem futbolistiem, kuri ar savu sniegumu ir nodrošinājuši vietu sastāvā svētdienas mačā ar "Atalanta".

Izmantotie resursi:
futbolas.lt