Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ančeloti :"Jāizceļ Ronaldinjo un Ševčenko"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ančeloti :"Jāizceļ  Ronaldinjo un Ševčenko"
Karlo Ančeloti
Foto: AFP

Apmierināts ar Andrija Ševčenko un Ronaldinjo sniegumu UEFA kausa izcīņas 1. kārtas atbildes spēlē bijis "Milan" komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti.

Atgādināsim, ka Milānas klubs vakar izbraukumā Cīrihē ar 1:0 pieveica vietējo "Zurich", divu spēļu summā uzvarot pārliecinoši ar 4:1. Komandas galvenais treneris atzina, ka spēle nebija viegla, īpaši uzslavējot Ševčenko un Ronaldinjo sniegumu:

"Pirmajā puslaikā mums klājās smagi, jo pretinieki nemitīgi presingoja. Neskatoties uz to, mums bija labas iespējas izcelties. Ja man kāds būtu jāizceļ, tad noteikti jāpiemin Ševčenko un Ronaldinjo. Tāpat droši spēlēja arī Kaladze."

Tāpat priecīgs par to, ka beidzot izdevās gūt vārtus bijis ukraiņu uzbrucējs Andrijs Ševčenko: "Esmu ļoti priecīgs. Beidzot man ir izdevies gūt vārtus. Līdz šim vienmēr man kaut kas traucēja gūt vārtus, bet šoreiz man izdevās, tādēļ tas ir liels solis uz priekšu."

Izmantotie resursi:
goal.com
sportinglife.com

     [+] [-]

, 2008-10-03 15:59, pirms 16 gadiem
Apsveicu Ševu ar atgriešanās vārtiem.

Redz kā pats Ančeloti pats brazīli uzslavē. Vienu brīdi nelaida laukumā, bet līdz ko šamējais spēlē, tā izceļas ar piespēlēm un uzbrukumu veidošanu. Runiju pamatsastāvā!

  -3 [+] [-]

, 2008-10-03 15:59, pirms 16 gadiem
Первый гол после возвращения ! Радует , что основе вышел !