Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Soloņicins: "Mūsu uzdevums ir iekļūt nākamajā kārtā"

Agris Suveizda

Soloņicins: "Mūsu uzdevums ir iekļūt nākamajā kārtā"
Genādijs Soloņicins vēl "Liepājas metalurgs" kreklā
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakardien Eiropas Līgas pirmās kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē Genādija Soloņicina pārstāvētā "Simurq" ar 0:1 zaudēja "Bnei" komandai no Izraēlas. Soloņicins sarunā ar Azerbaidžānas medijiem saka, ka vēl nekas nav zaudēts un izbraukumā ir jācenšas uzvarēt.

"Kopā ar komandu biju atlasē Gruzijā, spēlējām vairākas draudzības spēles. Trenējāmies kopā aptuveni trīs nedēļas, piestrādājām pie fiziskā, centāmies uzlabot saprašanos laukumā, iespēlējām sastāvu. Komandā mums ir daudz leģionāru, īpaši krieviski runājošu, tāpēc nebija grūti atrast sapratni ar viņiem," pirms spēles ar Izraēlas komandu "Bnei Yehuda" intervijā Azerbaidžānas sporta portālam extratime.az saka Genādijs Soloņicins. "Mums ir savākts visai labs sastāvs. Katrā pozīcijā ir vairāki vienlīdzīgi spēlētāji. "Simurq" futbolisti izceļas ar fizisko sagatavotību, ir tehniski un spēlē visai eiropeisku futbolu."

Vakardien norisinājās Eiropas Līgas pirmās kvalifikācijas spēles. Atgādinām, ka Soloņicina pārstavētā "Simurq" vienība spēles izskaņā savā laukumā piekāpās Izraēlas klubam, kad 84.minūtē precīzs bija Mori. Soloņicins uzskata, ka neizšķirts būtu bijis taisnīgāks rezultāts: "Protams, mēs vēlējāmies nospēlēt daudz veiksmīgāk. Taču šobrīd ir grūti pateikt, uz ko komanda ir spējīga, tomēr sastāvā ir daudz jaunu spēlētāju [neilgā laikā "Simurq" pastiprinājuši astoņi leģionāri - aut.]. Tomēr varējām nospēlēt cienīgāk, spēlējām savu skatītāju priekšā [maču vēroja aptuveni 16000 skatītāju - aut.]. Taisnīgāks rezultāts būtu bijis 0:0, jebkurā gadījumā zaudēt mums nevajadzēja."

Soloņicins spēli uzsāka sākumsastāvā, nopelnīja brīdinājumu un 64.minūtē tika nomainīts. Pats Genādijs galvu nenokar un ir gatavs cīnīties par uzvaru divu spēļu summā: "Satraukuma nebija. Grūti pateikt, kāpēc tiku nomainīts. Laikam jau tas ir saistīts ar neapmierinātību par manu sniegumu. Tomēr mēs rēķinājāmies, ka pārsvars būs mūsu pusē. Maiņas bija saistītas ar to, ka treneris vēlējās pastiprināt spēli. Ja mēs būtu spēlējuši nedaudz drošāk, būtu panākuši pavisam citu rezultātu. Pirms spēles mēs rēķinājāmies ar pavisam citu rezultātu. Mūsu uzdevums ir iekļūt nākošajā kārtā. Viesos jāgūst vārti un jāaizsargā savējos."

Atgādinām, ka šī pāra uzvarētāja nākamajā kārtā tiksies ar Daugavpils "Dinaburg" un Igaunijas "Nomme-Kalju" dueļa uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
extratime.az

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-03 15:40, pirms 15 gadiem
Novēlu, lai izdodas!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-03 15:42, pirms 15 gadiem
nu naakosajaa spelee tad tur tiesaam jaaiespringst!

  +2 [+] [-]

, 2009-07-03 17:52, pirms 15 gadiem
'' "Simurq" futbolisti izceļas ar fizisko sagatavotību, ir tehniski un vispār spēlē visai eiropeisku futbolu."

Cirks.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-03 21:10, pirms 15 gadiem
Figu tev Genka,nekur jus tālāk netiksiet.