Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Bento: "Dominējām"

Andrejs Siliņš

Bento: "Dominējām"
Sporting

Pēc uzvaras Čempionu līgas spēlē pret "Basel" vienību ar rezultātu 2:0 "Sporting" galvenais treneris Paulo Bento pauda apmierinājumu ar komandas sniegumu, uzsverot, ka galveno darbu spēlētāji paveica jau mača sākumā.

"Pirmajās 30 minūtēs "Sporting" padarīja savu darbu," sacīja treneris. "Mēs dominējām un izveidojām vairākas iespējas. Kontrolējām spēli pilnībā šajā laika posmā, kamēr "Basel" neizdevās izveidot neko. Neguvām vārtus pirmajā puslaikā, bet otrajā jau bija citādāk. Šī bija pelnīta uzvara, kam bija jābeidzas ar lielāku vārtu guvumu, jo izveidojām krietni vairāk labu iespēju."

"Spēlētāji visas 90 minūtes parādīja raksturu, īpaši smagākajos spēles brīžos," savus padotos uzslavēja Bento. "Nedomāju, ka pirmajā puslaikā spēlējām slikti. Pēc tam, kad guvām pirmos vārtus, radās lielākas iespējas spēlēt. Savu darbu paveicām kvalitatīvi un saskaņoti."

"Basel" galvenais treneris Kristians Gross: "Uzsākām labi un nepieļāvām daudz kļūdu aizsardzībā. Otrā puslaika sākumā "Sporting" bija uzlabojuši sniegumu un veiklāk rīkojās ar bumbu. Varējām izlīdzināt rezultātu 68. minūtē, bet kopumā esmu apmierināts ar sniegumu, jo nospēlējām labāk nekā pret "Shakhtar". Mums jāuzlabo sniegums, taču ceru, ka sēsim parādīt, kā vērti esam. "Sporting" bija pelnījuši uzvaru."

Izmantotie resursi:
uefa.com