Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Milovs: "Sarežģīts laiks, kad RFS spēlēt pret vienu no Eiropas labākajiem klubiem"

Rolands Eliņš

Milovs: "Sarežģīts laiks, kad RFS spēlēt pret vienu no Eiropas labākajiem klubiem"
Artjoms Milovs un Māris Verpakovskis. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Latvijas futbola kluba RFS prezidents Artjoms Milovs pirms spēles pret Turcijas grandu "Galatasaray" bija uzaicināts intervijai Turcijas medijā "Fanatik", kurā viņš norādīja uz pretinieku spēku un RFS smago periodu ar vairākām svarīgām spēlēm īsā laikā, kā arī pauda pārsteigumu par Turcijas fanu mazo ieinteresētību spēles apmeklēšanā.

"Mēs gatavojamies ļoti sarežģītam mačam," intervijā turku medijam izteicās Artjoms Milovs, kura komanda šo ceturtdien aizvadīs savu pirmo mājas spēli Eiropas līgas pamatturnīrā, to darot uzreiz pret vienu no turnīra favorītēm "Galatasaray".

"Diemžēl vairāki mūsu spēlētāji ir ar savainojumiem. Mums nāksies rotēt spēlētājus sastāvā, jo mums jārēķinās arī ar drīzumā gaidāmiem vietējās līgas mačiem," turpināja Milovs. "Virslīgā vēl atlicis mēnesis un mums jānosargā līderpozīcijas. Mums bija Virslīgas spēle pirmdien, nākamā būs trīs dienas pēc mača pret "Galatasaray"."

"Mums sanāks astoņas oficiālas spēles 24 dienu laika periodā. Taču spēlēsim pret vienu no labākajām komandām Eiropā, kurai ir pasaules līmeņa uzbrucēji, un centīsimies cīnīties, cik labi vien spējam," sacīja RFS prezidents.

Intervijā Milovs augstu novērtēja "Galatasaray" sastāva komplektāciju, norādot, ka no RFS kluba pozīcijām gandrīz katrs "Galatasaray" kluba spēlētājs ir liela zvaigzne, tādēļ viņam grūti izcelt kādu atsevišķi: "Taču, ja man būtu kāds obligāti jānosauc, tad, protams, teiktu Viktoru Osimenu, kurš bija labākais vārtu guvējs A Sērijā."

RFS prezidents arī norādīja, ka rēķinās ar izpārdotām biļetēm Daugavas stadiona tribīnēs, taču ar izņēmumu viesiem paredzētajos sektoros: "Pārsteidzošā kārtā pārdotas tikai 500 biļetes "Galatasaray" faniem, kas ir mazāk nekā mēs bijām gaidījuši. Tas ir īpaši pārsteidzoši, ņemot vērā turku fanu aktivitāti sociālajos medijos. Stadionā ir 10.5 tūkstoši vietu, viesu komandai paredzēti 2.5 tūkstoši, tad nu rēķināmies ar 8-8.5 tūkstošiem skatītāju stadionā."

"Fanatik" materiālā citēts arī RFS Komunikāciju daļas vadītājs Pauļus Jaķelis, kurš paskaidroja, ka interese no turku faniem bijusi milzīga, taču viesu biļešu pārdošanas process ir "Galatasaray" ziņā: "Mēs nevaram viņiem pārdot parastās biļetes, jo šim procesam jāiet caur "Galatasaray" klubu, jo viņi uzņemas atbildību par saviem faniem. Mēs piedāvājām "Galatasaray" 2500 biļetes, viņi beigās atbildēja, ka vajadzēs tikai 500. Kādēļ tā? To jāvaicā "Galatasaray"."

Intervijas noslēgumā Milovs izteica prieku, ka RFS var uzņemt "Galatasaray" spēlē pie sevis un turku fanus savā pilsētā Rīgā: "Domāju, ka ikviens, kurš ieradīsies uz šo spēli, to nenožēlos!"

Izmantotie resursi:
https://www.fanatik.com.tr/galatasa...

     [+] [-]

, 17:35, pirms stundas
Zāle tagad sastādīta Daugavas stadionā, tagad tiek domāts par taktiskajām shēmām RFS(foto).